Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Skoda Horste,

zes tam misto tech muzikantu nedal obrazek te Ruzenky. My meli v osmicce taky takovou. Jmenovala se Vera a ted uz nevim jestli Bajerova, nebo Bayerova. Bohuzel ji s nama nedochodila, uz napodzim otehotnela s o rok starsim spoluzakem a ke konci skolniho roku uz byla na "materske".

0 0
možnosti
Foto

Vláďo, ta tvoje Věra na své nárazníky doplatila. Růžena je do dneška i ve vysokém věku bezdětná, její manžel důstojník to nezvládl zařídit ani rozkazem, tak se s ním rozvedla a žije sama. Hezký zbytek neděle celé rodině!

0 0
možnosti
Foto

R^ zdravím do časů dávno minulých, a přece něčím zajímavých-)

0 0
možnosti
Foto

Ireno, děkuji za návštěvu a peji hezký zbytek neděle!:-)

0 0
možnosti
JF

S díkem i tradiční R^!

0 0
možnosti
Foto

Díky za příběhy Horste :-)

0 0
možnosti
Foto

R^Hezke jako vzdy, Horste:-)

0 0
možnosti
Foto

Od tebe, Honzo, mě to obzvlášť těší:-)

1 0
možnosti
JM

J26a59n 68M62a87r96e15k

5. 6. 2021 19:05

Horste, nádherná vzpomínka na dětství. Prožíval jsem to podobně, kromě těch lyží, na ty jsem se nikdy nebyl schopen naučit jezdit. Vdím, jak náš život jako dětí byl o mnoho bohatší, než dětí dnešních, kteří už mají vyvrknuté palce od věčného klikání na ty smartfouny, oni ty founy jsou sice smart (chytré) ale z našich potomků dělají totální blbečky. Horste piš dál...

0 0
možnosti
Foto

Honzo, máš pravdu, naše dětství bylo bohaté;-DTady je teď krátce před 21:00. Ahoj!

0 0
možnosti
Foto

Růženo Luksová můžu ti slíbit, že když prsa máš taková, nemůžu tě vybít. Jsem dobrák od kosti, poháněn chtíčem, útočil bych na tvé přednosti, však jinak než míčem.

1 0
možnosti
Foto

Růža je tedy měla, ostatní spolužačky žehlicí prkna. Jejich táta byl bavič, jezdil s harmonikou v létě po kempech a zpíval jim tam přisprostlý písničky. Rodiče, když ho viděli přijíždět odháněli od něj děti. Všestrannej muzikant. Měl aspoň 150 kilo, jezdil na fichtlu, ten pod ním skoro nebyl vidět. Jinak byl řidič z povolání. Každýho oslovoval DUŠINKOU. Byl oblíbenej v celém Karlovarsku. Teď jsem zase zmontoval jednu novou komodu, proto měl blog prodlevu. Zdravím celou tvou sportovní rodinu!;-D

1 0
možnosti
ND

A zase príma čtení, byl jsi, Horste, i príma kluk.

0 0
možnosti
  • Počet článků 621
  • Celková karma 17,76
  • Průměrná čtenost 762x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik