Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Zdravím Horste do dáli, a Tvá tehdejší zkušenost by mohla vést k opravě rčení o neštěstí chodícím po lidech, nikoli po horách, na upgrade verzi o neštěstí po lidech jezdícím na ještěrkách! Nejčkon ještě drobet chladnějšího počasu nám všem ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Bezva příběh, Horste... Lemra se předvedl!!

Konec děsivý...R^

0 0
možnosti
JM

J15a18n 98M82a32r77e42k

4. 7. 2021 0:20

Horste, kluku jeden devětatřicátnickej, nádherné vyprávění. Mně se líbila ta MERUNA, na to slovo, které se určitě dneska nepoužívá jsem docela zapoměl Jo, a ten frája s tím Emanem, udržoval ho brilantinou. To my kluci jsme ho udržovali cukrovou vodou. ten Eman pak držěl jako beton. JENOMŽE, přišel déšt, a Eman splihnul. Vlasy rozpláclé na čele. A když nebyl po ruce hřeben, ta spláclotina ztvrdla taky jako beton. Jo, mládí...to byly časy, jak zpíval Sinatra...'Oh when I was sevetnteen, oh it was a wondreful time' . Jo, když mi bylo sedumnáct, to býval nádherný čas!!

0 0
možnosti
Foto

Honzo, ať ti teď drží zdraví, když Eman už neletí!:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Hezkt, Horste, ale ten konec me vratil do reality tehdejsi doby.

0 0
možnosti
Foto

Honzo, za tvou návštěvu ti přeji napínavé sny!

1 0
možnosti
IL

Já jsem zase chtěla bílé krasobruslařské brusle a chodila jsem za školu bruslit, Pan školník pro nás děti zaléval večer kousek plácku, aby se přes noc vytvořil led, a abychom měly kde bruslit.

1 0
možnosti
Foto

Ivčo, hodnej školník. Hezkej víkend!:-)

0 0
možnosti
VV

Taky jsem mel prejetou nohu. Stal jsem na krizovatce a cekal na zelenou, nohy rozkroceny aby tech 200 a neco kilo stalo, kdyz prijel frajer s M3 a zastavil mi jeho pravm prednim kolem na noze. tak jsem mu zabusil na kapotu a on na zelenou vystrelil.

Ale diky spravne obuvi jsem nemel ani modrinu.

0 0
možnosti
Foto

Vláďo, máš ocelovou nohu. Podařený víkend!

1 0
možnosti
Foto

Horste, to já strčil chodidlo pod kolo couvajícího Žigulíka. Děda z Moravy zapomněl zatáhnout ručku a já ho chtěl zastavit. Naštěstí parkoval ve svahu na louce a tak mi to jen haksnu zamáčklo do hlíny. ;-D Opět super vzpomínky R^se smutným koncem. Jirka zvaný Lemra byl zřejmě tak líný, že neodpověděl ani vojenské stráži. Prvorozený syn mého moravského dědy též zemřel na vojně. Přeji pěkný víkend.

1 0
možnosti
Foto

Davide, víkend bude malování ložnice a pokládání laminátu. Ženy jsou některé nenasytné. I já přeji slušný víkend, a pozor na Žigulíky!

1 0
možnosti
ND

Smutný konec tvého bezvadného vzpomínání...

0 0
možnosti
Foto

Naďo, děvče milé, sama jsi poznala, že život se s námi někdy nemazlí, ale stejně ho máme rádi. Buďmě pokud možno šťastní i s těmi kopanci. Povedený víkend!:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 17,95
  • Průměrná čtenost 763x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik