Diskuse

Egon

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Milý Horste, tak... pro lidi, kteří tu zůstali a měli ho rádi, je to velmi smutně stresující. Pro něj osvobozující. Víte, není to jen, že byl nemocný, ale hlavně zůstal na světě bez své milované a sám,(byť má děti)ale sám. Najednou neměl pro koho a proč žít. Vyměnit pleny, nebo se postarat umějí i v různých zařízení, ovšem, si řeknete... PROČ, pro koho, ke komu se vrátím. Měl neuvěřitelnou vnitřní sílu, když tohle dokázal. Vám děkuji, že jste příběh, tak napsal, že nás vtáhne do děje a neuvěřitelně překvapivě končí. Přeji mnoho síly všem, kdo tu po něm zůstal sám.

0 0
možnosti
Foto

Lucko, moc děkuji za dobrý odhad a přeji hezké dny i roky!

0 0
možnosti
IL

Neměl si brát život, o lidi, které milujeme, tak neunavně pečujeme.

0 0
možnosti
Foto

Můj milej Horste, je to jímavý příběh. A nepřekvapující. Myslím, že strýčka jeho rozhodnutí a vykonání osvobodilo a povzneslo do klidu nebeského. Také bych nechtěla, aby se o mě moje děti musely starat. Ale kdo může vědět, jestli se mi to podaří, jako se to podařilo strýčkovi, že?

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že si jako diabetik neuvědomil, že stačilo, bud to přepálit inzulínem nebo naopak ho zcela vynechat. Odchod by nebyl tak nešetrný

0 0
možnosti
Foto

Normálne ma to pohlo k motlitbe, za tvojho strýka, za vás...

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, to je život.

Jen si ho neměl brát sám.

0 0
možnosti
JM

J86a78n 74M63a58r52e22k

1. 7. 2023 17:53

Horste, trochu smutné, ale takové pravdivé...tak jak to život přináší. Rád tě čtu...Honza

3 0
možnosti
  • Počet článků 621
  • Celková karma 18,17
  • Průměrná čtenost 762x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik