Diskuse

Chmury

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uz jsem si rikala, jestli jste v poradku.

2 0
možnosti
Foto

Ivčo, nebylo to zdraví, ale internet. Hezký večer!

1 0
možnosti
Foto

R^Už jsem se bál, že jsi zanevřel na celý internetový svět, Horste, ale teď s úlevou vidím, že péče mobilních operátorů o zákazníky je i za hranicemi naší země stejně mizerná;-)

2 0
možnosti
Foto

Honzo, ale žasl jsem s čím si ještě neumím, a nebudu umět, poradit kolem pc...

1 0
možnosti

Já, mobilní analfabet, jsem byl vzdělanými dětmi poučen, že nefunkčnost internetové krabičky nemá na můj mobil žádný vliv. Mobil je proto mobil (Handy), protože funguje všude tam, kde je mobilní síť mého operátora.

Vaše mobily nejsou funkční po opuštění domova?

0 0
možnosti
Foto

Měli jsme mobily funkční jen ve spojení s internetem kolem oné krabičky. Já si teď na naléhání vnoučat, nechal na mém mobilu zavést 1+1 a jsem mobilní i mimo domov. Za 7,99 euro měsíčně mohu zdarma volat v D na jiné mobily a na pevné linky. Takto jsme jeli přes whatsapp zase jen kolem zázračné krabičky. Mirku, hezkej a bezproblémovej den, a nejen ten dnešní již končící!!

0 0
možnosti
Foto

R^Chlape, netřeba propadat depce! I bez netu žít de, a stále skoro křepce. Kde net byl, když nejen bez netu sme žili? Debili nejsme, a ani bez něj jsme jimi nebyli ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jiří, my důchodci si vlivem menší pohyblivosti si tím můžeme na starší kolena vylepšovat čas:-)

1 0
možnosti

Netřeba zoufat Horste, občas, tedy dosti často bojuji s internetem i já, bo máme místního zprostředkovatele a někdy to prostě nejde a zrovna,když chci v noci sledovat amifotbal.

No ale už jsem se naučil si to dovysvětlit, prostě Internet to je ta moderní technika, která umožňuje člověku sice přiblížit se světu a oddálit se dobrým lidem a i pejskům.;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Naše rotvajlerka umí nahradit z velké části internet, Petře:-)

0 0
možnosti
Foto

Skorootče Horste, ty jsi mi dal. Bohunku jsem poprosil já, aby po tobě (jako bývalá sousedka) zapátrala, když jsi neodpovídal na zprávy. Vítej zpátky.

0 0
možnosti
Foto

Hurááá!:-)VR^ Zdravím, Horste, a ať krabička slouží!

2 0
možnosti
Foto

Ivčo, ať slouží nám a ne my jim!:-)

1 0
možnosti

J90a22n 42M16a42r52e24k

2. 6. 2022 16:28

Horste, krabička nekrabička, stále jsi mezi náma a to se počítá. Tyhle 'chytrý' mobily, spotify, či jak se to jenuje a jiné hračky nám jen kazí radost ze života. Jsme oba kucí devětatřicátníci, kolikrát si říkám, že jsem se měl narodit v roce 1839, v té belle epoch. Žádná Ukrajina, žádnej Putin, Žádnej babiš, žádná 'katastrofální' inflace'...ale průšvih je v tom, že by ted byl rok 1922, uprostřed španěkský chřiky...ale na druhé straně, žádné náhubky, do hospody na pivo no problem, cestovat jsi mohl kams chtěl...tak hochu nevím...

0 0
možnosti
Foto

Honzo, příště se narodíme chytřejší. Zdravím celý tvůj klan!

0 0
možnosti
Foto

Horste, tak ať kouzelná krabička kouzlí a pevné zdraví všem přeju :-)

1 0
možnosti
Foto

Filipe, byli jsme se šéfovou jako bez hlavy. Nevěděli jsme, co se děje za humny. Díky za přání a přeji to samé!

1 0
možnosti
  • Počet článků 624
  • Celková karma 17,95
  • Průměrná čtenost 763x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik