Diskuse

Cestou nazpět

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J54a26n 80M50a81r16e60k

30. 4. 2023 6:34

Horste, to bombardování jsem zažil v létě 1944 v Rakousku, kam jsme jeli navštívit dědu na jeho statek v Maria Anzbach kde měl svůj Bauernwirtschaft, bylo to nedaleko Skt. Polten. Přestupovali jsme tam ve Vídni na nádraží Westbanhof z rychlíku na osobák, který jel na Eichgraben, Rekawinkel UnterObernorf a dál...nemám na to hezké vzpomínky. Střepiny s bomb létaly až k dědovi na statek. Jedna střepina se zapíchla do stromu asi 20 cm od hlavy mého táty. On ji vydloubl a měl jí až donedávna jako těžítko na psacím stole.

0 0
možnosti
Foto

Honzo, já zažil nálety na náš koňmi tažený vozík v loketských serpentýnách, když jsme tam s tetou jeli do Lokte na nákup. Vyskákali jsme do příkopu. Myslím ale, že nás chtěli jen vystrašit a měli z toho legraci. Byl začátek roku 1945. Ahoj, kolego DEVĚTATŘICÁTNÍKU!

0 0
možnosti
TG
Foto

Vďaka za pokračovanie a súcitím s Tebou nad stratou psíka, určite mala u Vás krásny život a domov, ale ako mne povedala jedna moja známa, keď sme prišli o nášho Daga, že zase poskytneme krásny domov ďalšiemu psiemu priateľovi a taký je kolobeh...

0 0
možnosti
Foto

Janka, v mém věku už by pejsek mohl být smutný ze ztráty PÁNIČKA. Hezký zbytek víkendu celé rodině!

0 0
možnosti
Foto

Držel jsem čubinku v náručí když jí uspávali.

hezký zbytek víkendu, pokud možno.

Vašek

0 0
možnosti
Foto

Václave, já už dvakrát. Teď už nechci.

1 0
možnosti
Foto

Horste, příteli, opatruj se.

0 0
možnosti
Foto

Horste coby kockar tyhle chvile znam. Jsou nejtezsi

1 0
možnosti
Foto

Milý Horste, díky za blog. P.S.: Je mi moc líto pejsinky, držte se

1 0
možnosti
  • Počet článků 622
  • Celková karma 17,79
  • Průměrná čtenost 761x
Nejstarší z pěti sourozenců. Máma byla jak ředitelkou, tak klaunem tohoto cirkusu. Knihy o tom jsou v knihkupectvích a jako E-knihy (www.palmknihy.cz/transfuze-antona-horsta.html + www.palmknihy.cz/ruksak.html). V obou knihách se střídá VESELÉ se SMUTNÝM. LEGRACE nebývá NONSTOP!  

Seznam rubrik