Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

admiral666

25. 5. 2009 11:58
jizdni kola

Vybavte sva jizdni kola kosiky na naklad, nebo sestrojte(kupte, i kdyz ten stoji tak od 1500, to je moc) tazeny vozik a usetrite i za tu naftu!

0 0
možnosti
MH

Miroslav Harnoch

25. 5. 2009 13:29
Re: jizdni kola

10 kiláků v takovém zápřahu by asi nezvládal ani Armstrong;-)R^

0 0
možnosti
A

akki

24. 5. 2009 19:23
Přiznávám,

že jsem jediná z domu, která nemá na schránce napsáno: Nevhazujte reklamní letáky. Naopak, užívám si je. Jenže pak nikam nejedu a slevy zapomenu. A vynechávám reklamy na jídlo. Jsem šetřivec - teoretik. ;-D

0 0
možnosti
MH

Miroslav Harnoch

24. 5. 2009 20:30
Re: Přiznávám,

No vida, aspoň něco ;-DR^

0 0
možnosti
Z

zcek

24. 5. 2009 18:35
to nechtěj...

Chlapče, právě tohle nikdy nechtěj dělat. Možná ti to připadá roztomilé, když se to týká tvých rodičů, ale sám musíš uznat, že jezdit mezi obchody, abych ušetřil tolik, kolik projedu - když nebudu jezdit, tak neprojedu nic, čili nula od nuly pojde, ale když jedu, tak akorát zasmradím vzduch. A proč?? Pro nic. Proto, aby oni...co?? Utratili čas?? Protože peníze evidentně neušetří. A kupovat 8, slovy 8, rohlíků, protože jsou levnější o dvacetník...když bych na to přistoupila, tak by jich měli koupit aspoň tisíc! Ale 8??? PROBOHA!!! Ležet v letácích a pak projet to, co "ušetřím" znamená, že zbytečně vypálím do vzduchu pár litrů benzínu a zabiju pár hodin čtením letáků a na těch nákupech. Je to úplně nesmyslná činnost, navíc škodící životnímu prostředí.

0 0
možnosti
DK

Bertiik

24. 5. 2009 18:34
Tahle strategie

má svoje opodstatnění v případě, že množství peněz je malé a v objemu omezené (obtížně ho lze navýšit) a zároveň je dost času, který lze investovat. Ideální příklad jsou důchodci - mají pouze důchod, nízký, vedlejší výdělky žádné a přitom dostatek času. Jim se vyplatí hledat akce a slevy a objíždět celé město. Běžný člověk si musí spočítat i to, že jeho čas má svou hodnotu a může se rozhodnout, zda svůj čas investuje do vydělávání dalších peněz, spoření při nákupech nebo do odpočinku. A odpočinek má svou hodnotu. Pokud je aktivním odpočinkem nakupování (shopoholici), je vše v pořádku. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2355x
Začínající vysokoškolák (VOŠP). Rád čtu, ale ještě raději píšu, a tak chci mít široké spektrum čtenářů.

Seznam rubrik