Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kubesh

6. 1. 2008 19:34
Kdybys na to nekoukal nemusel by sis stezovat

HH,podle me se da vzdycky najit nejaka jina zabava nez televize, staci zapojit predstavivost...

Radsi spim nez abych cumel na televizi...:-)

A na silvestra cumet na televizi je podle me dost uchylny, a to netvrdim ze se musi neco slavit...

0 0
možnosti
JD

gagaryn

4. 1. 2008 11:04
***

Ten pořad si jistě své diváky našel. My ostatní jsme zase dělali něco jiného co by třeba ty diváky nebavilo.;-)

0 0
možnosti

marwin

4. 1. 2008 10:49
blbovize

Mě osobně přijde dost ujetý strávit vánoce a silvestra u televize. Z celého tv silvestrovského pořadu jsem zaznamenal pohádku Ať žijí duchové (bylo to ráno při snídani) a dál už jsem nechtěl vidět nic. To že je úroveň tv pořadů špatná je jasné - co bude nejspíš na Nově také. Takže nic překvapivého. Venku na procházce bylo hezky i bez bujarých tašařic z Novy :)

0 0
možnosti

Michal.ov

4. 1. 2008 3:18
pěkné

Zdravím autora! Jsou mi tři roky a rád bych do budoucna psal taky tak pěkné články! :-)

0 0
možnosti

SID

3. 1. 2008 17:25
Což o to

Televizního diváku celkem chápu, že si v klidu domova projede co zrovna TV dává a buď se na to dívá, nebo ne. To, že ale bylo plné náměstí lidí, kteří na to v zimě čuměli, to jaksi dobře nechápu. Holt asi je velká skupina lidí, které tato "zábava" opravdu vyhovuje.

0 0
možnosti
OP

pokornas - poky.bloguje.cz

2. 1. 2008 13:53
nenech se vyvest z miry

Preju autorovi, at se nenecha vyvest z miry hloupymi komentari. At si dela, co se mu libi, at se kouka, na co chce a at o tom, nasledne napise, jak nejlip umi.

Pekny den!:-)

0 0
možnosti
MH

Miroslav Harnoch

2. 1. 2008 16:27
Re: nenech se vyvest z miry

Nenechám a taky díky. Štastnej novej rokR^

0 0
možnosti
K

Kalorka

2. 1. 2008 10:29
Tak jsem si početla

Zvládla jsem všechny příspěvky k Vašemu článku, i když někdy to bylo hodně náročné, ale znovu opakuji: nedejte se mladý muži, za svůj článek  se rozhodně stydět nemusíte - můj názor.

Mnohé ty příspěvky, které se pod vaším článkem vyrojily, nestojí vůbec za odpověď a proč taky, když se do nich zapojili pravděpodobně všichni naši dobří Nováci.

Palce držím a pište dál!

0 0
možnosti
MH

Miroslav Harnoch

2. 1. 2008 11:19
Re: Tak jsem si početla

Díky za podporu:-) Budu si to pamatovat;-)

0 0
možnosti

Erw

1. 1. 2008 16:06
Novu rád nemám

tak se na ní nedívám. Ewa Farna mi nevadí, ale neposlouchám jí. Podstatné je, jestli mám šanci zvolit jinak laděný program, případně si pustit jinou hudbu.Osobně bych raději četl o tom. Tvůj článek bych označil za zopakování něčeho, co bylo řečeno už opravdu hodněkrát. Tzv.je bohužel uplně zbytečný, použitelný tak maximálně jako gramatické cvičení.. Věřim, že v novém roce zvolíš originálnější témata, držim palce;)

0 0
možnosti
MH

Miroslav Harnoch

1. 1. 2008 16:58
Re: Novu rád nemám

Kdo tu říká, že jsem se ta slečnu Farnou díval? Jinak já jsem tdy na blogu ještě neměl šanci k tomuto tématu mluvit, proto ten článek. Ale dík za držení palcůR^

0 0
možnosti

Radek

1. 1. 2008 15:25
Docela by mě zajímalo cos čekal.

Vím o spoustě lidí kteří příchod nového roku trávili na chatu, jiní na horské chatě u krbu, další při šachovém turnaji, někdo hrál třeba Monopoly nebo Dostihy a někdo se vožral do němoty, někdo byl s přáteli se kterými nemá možnost se jindy vidět, další prožil romantický večer při svíčkách se svou milou.  Prostě každý si tento den užíval po svém, tak jak mu to vyhovovalo a jak to má rád. Přiznám se že je mi tě upřímně líto. Já nevím jestli byl pořad na Nově špatný, neviděl jsem ho a ani mě nějak nezajímají ohlasy na něj. Já jsem poslední den v roce trávil po svém, tak jak to vyhovovalo mě a nedokážu si představit že by mi to dokázala nahradit nějaká pitomá bedna i kdyby tam byla dokonalá zábava. Nezlob se na mě, ale ty sis nedokázal najít zábavu a ještě se s tím veřejně chlubíš. Pochopil bych to kdyby si byl senior který je sám, třeba imobilní a TV je jeho jedinou společnicí.

0 0
možnosti

Radek

1. 1. 2008 15:31
pokračování

Karmu za článek si získal velkou, což se dalo očekávat. Je spousta lidí kterým prostě Nova vadí a tebe těší jak si s nima můžeš notovat a přesvědčuje tě o to o správnosti psát podobné blbosti.

0 0
možnosti

Gruškin

1. 1. 2008 14:37
Zdá se

že na konec dávám za pravdu těm názorům, že než blbou bednu, tak příjemnou, ikdyž opilou, milou společnost, se kterou se dá mluvit, pít, zpívat, milovat!!!

0 0
možnosti