Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Tom151

30. 3. 2008 17:13
hehe...

Shodou okolností také píšu pro server onlajny, a tak chápu, jak to asi muselo probíhat :-) A byl ještě jenom Arsenal, pockej si az bude nějaká jiná akce. Nedávno třeba byl Africký pohár národů, a to byly pak zápasy. Súdán - Guinea a sestavy před zápasem nebyly ksehnání, k tomu anglickej komentář eurosportu, africkej fotbal - hodně gólů :-) To je pak taky dobrý...Jinak dobrej článek R^

0 0
možnosti
MH

Miroslav Harnoch

30. 3. 2008 19:15
Re: hehe...

Čau kolego:o) No už se těšimR^

0 0
možnosti
MH

Miroslav Harnoch

30. 3. 2008 14:53
Georgisi

Vím o té chybě. Tak vznikla překlepem. Systému stačí pouze kliknout na na tlačítko tým: gól. Jenže oba týmy mají tohle vedle sebe. Chyba se stane snadno, ve výsledku to opravit lze, ale v komentáři hůř.

Ale znáte to, chybami se člověk učít. A těch hrubek se divím, že sem neudělal víc v tom fofru. Každopádně velký dík za koment.

Je to pro mě velký cameback. Se dlouho nepsal:-//

0 0
možnosti
MH

Miroslav Harnoch

30. 3. 2008 15:02
Re: Georgisi

No vidíte to *sem;-)

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

30. 3. 2008 14:14
Dobrý

Dobrý Míro, asi to není jednoduché. Zápas jsem shodou okolnosti viděl v TV a taky jsem koukal, co se to děje v druhé půli.

Přečetl jsem si Váš on-line komentář.

Drobné chyby či omyly Vám asi uživatel, kterého zajímá zápas,  odpustí. Ale neodpustí Vám, když si spletete stranu, která dala gól! Podle Vašeho komentáře vyhrál Bolton 3:2 a přitom to bylo naopak. Při vstřelení prvního gólu Arsenalu jste ho přisoudil Boltonu. :-)

A ještě jednu maličkost Vám poradím a nejen do ONLINŮ, ale obecně - Slovo "standardní" a "standard" se píše s "d", nikoliv s "t", jak ve svém fotbalovém komentáři všude píšete. Takže příště - žádné standartní situace, ale jen a pouze standardní.  Hezkou neděli. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2355x
Začínající vysokoškolák (VOŠP). Rád čtu, ale ještě raději píšu, a tak chci mít široké spektrum čtenářů.

Seznam rubrik