Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

vladkaSpidlova

25. 5. 2008 17:43
jestli Vás to zajímá...

já to měla jednodušší. Mám bezdrátový internet...přijel pán, namontoval anténku, natáhl dráty, zapojil...internet fungoval. Druhý dne mi volala dcera do práce, že internet nejde a ze zdi trčí nějakej kus drátu. I volala jsem pána, pán přijel a zjistil, že drát trčí a internet nejde proto, že naši psíci, tenkrát ještě štěňátka, překousali ten drát překousali. I vyměnil drát, zapojil, internet fungoval. Za tři dni opět nic, ze zdi trčel již známý drát. I pán přijel potřetí, už ani moc nemluvil, jenom loupal zuřivě okem střídavě po mně a po psech...a zapojil to tak, aby se překousaný drát dal vyměnit i bez přítomnosti technika. Nechal mi další tři dráty rezervní a odjel takřka bez rozloučení. Od té doby se štěňata drátu ani nevšimli. Jo...a všechny ty příjezdy a montáže byly zadarmo-)))))

0 0
možnosti
MH

Miroslav Harnoch

25. 5. 2008 18:22
Re: jestli Vás to zajímá...

Pěkně, moc pěkně. Někdo má holt štěstí;-DR^

0 0
možnosti
RP

radim36

25. 5. 2008 17:05
Naco technika od O2

No, já jsem si doma všechno dlouho připojoval sám podle návodů, první vytáčený modem i kdysi před roky ADSL modem.  U všech tří modemů ( první vytáčený odešel po úderu blesku do okolí) stačila na zapojení kabelů  stránka s několka obrázky a na instalaci ovladače návod s asi 15 větami. Když jsem potřeboval protáhnout kabel, koupil jsem v Bauhausu dva šestimetrové prodlužovací telefonní kabely a spojky a zapojil je. Jeden pro počítač a druhý pro telefon, když ho potřebuji přenést k počítači. Když byly třeba návody na nastavení a konfiguraci, k tomu jsem si stahoval návody ze stránek O2.  Na instalaci nové techniky jsem nikdy žádného technika od O2 nepotřeboval. Maximálně nějaké konzultace na bezplatné lince. Technik přišel až když zapojení roky fungovaly řešit problém, který se ukázal nakonec jako kombinace nekvalitního ADSL modemu Sagem a nízkého napájecího napětí na USB výstupu způsobeného asi  výměnou zdroje za novější.

0 0
možnosti
MH

Miroslav Harnoch

25. 5. 2008 17:24
Re: Naco technika od O2

U starého ADSlka to byla sranda, to je jasná věc. Ten jsem měl také. Instalaci samotnou jsme si udělali sami, probléb byl ve Vistách a v řešení signálu na drátek. A v ochotě operátorů a techniků, ale to se stává:o)

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2355x
Začínající vysokoškolák (VOŠP). Rád čtu, ale ještě raději píšu, a tak chci mít široké spektrum čtenářů.

Seznam rubrik