Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Pane Petře, musím Vám oponovat. Když si najedete do statistiky, zjistíte, že jste se mýlil.

1 0
možnosti
Foto

Žádná měsíční čtenost neexistuje, ani ji nikde nevidím. Máte tam průměrnou čtenost. Ve starém systému se počítala osobní karma autora, která byla průměrem všech karem článků za posledních 70 dní. To bude ta karma, co máte pod fotkou.

Že jim nový systém počítá koniny je jiná opera.

0 2
možnosti
Foto

Doplňuji nepřesnou formulaci: výše napsané jsem psal o výstupu na stránce s článkem.

Spodní řádek platí pro administraci, kde platí, že jim to vykresluje/vypočítává koniny. Včetně počtů diskusí k článkům, počtů zobrazení (jedna obrovská globální chyba) atd. Ta statistika je naprosto zprasená.

0 0
možnosti
ZS

R^...ačkoli nejsem blondýna, i mě to v mé statistice zaujalo!...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Měsíční čtenost vyšší než celková může být zcela jednoduše. Prostě to tak zařídíme.

1 0
možnosti
Foto

Ptáte se správně. Jste blondýna a zde se jevíte být chytrá, tj. asi jste chytrá blondýna. Takové blondýny též existují. :-)

0 0
možnosti
SH

Vaši odpověď jsem přelétla jen letmo, pane Docente. Vaše poklona je pohlazením onoho Ega. Děkuji. Apropó, teď mi dochází, že tady postrádám to, abychom mohli někomu zanechat vzkaz. Pak by to poděkování nemuselo být veřejné. Děkuji...

0 0
možnosti
Foto

Tohle je jen kosmetická záležitost (osobně na čtenost a karmu kašlu ... odjakživa patřím k menšinám). Mnohem víc mi vadí zánik řady elektronických odkazů na moje (starší?) články, který šmahem znehodnotil hodiny mé práce. Nevím, zda budu mít chuť, dávat to do pořádku. Možná se budu spíš věnovat kydání hnoje, které kvůli blogu zanedbávám.

1 0
možnosti
SH

Milý Zbyňku, ani pro mne není čtenost nikterak významná veličina. Přesto mne těší, když vidím, že právě to co píši, není jen kydání... Ano, i my ženy máme své EGO. ;-D A hlavně, virtuální život mne naučil zálohovat. Na i cloudu, na capsa.cz,na flash disc, do PC, do notebooku, a hlavně na přenostný disk. Tedy se mi nemůže stát, že je moje práce znehodnocena. Zálohujte tedy, a nekydejte hnůj, byla by to škoda ;-)

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Saro. Fotka k perexu je zatím to jediné, co se mi povedlo.  Jsem na to patřičné pyšná.:-) Musíte pres UPRAVIT ,pak do okénka HLAVNI FOTKA a pote použit tlačítko VYBRAT FOTKU. Přeji rychlý úspěch.

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 505x
Jsem ta, kterou baví, hrát si se slovy...

Seznam rubrik