Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kresinka

6. 4. 2010 7:09
Týtý

je anketa divácká, proto neobjektivní, tedy ve smyslu ...kdo se objevil na obŕazovce v roce...

Avšak taky bych se přimlouvala za jeden hlas z jedné SIMky, aby to bylo spravedlivější, ale hlavně bych ráda poděkovala svým oblíbeným, moderátorům z ČT všem bez výjimky,  R. Korantengovi, je moc dobrý a pořád ve stínu L.Borhyové, paní Dankové, ten pořad dělá opravdu dobře. Pan Pohlreich dělá práci užitečnou, ale způsobem hodným bulvární televize. Takže tady by se dostal ke slovu pan Kořen, vždycky se na jeho příspěvky z oboru vědy těším. Co se hereček týče, můj hlas dostala paní Divíšková, ostatně i celý seriál. Jak by se mi mohl nelíbit, vlastně je o mé generaci, i já jsem se vdávala v roce 1964, tak vím, o čem je řeč.  V

0 0
možnosti

slavek133

31. 3. 2010 8:32
člověče,

vy tady kritizujete a ani neumíte správně napsat jméno Zdeňka Pohlreicha.

0 0
možnosti

Patyna

28. 3. 2010 20:06
Chce to trochu myslet pane Hanuši!

O co se to v tomto článku vlastně snažíte, když vám unikají úplně základní věci? Vždyť jakékoli hlasování pro kohokoli je provádělo "fanouškovskou " základnou, ať je hlasováno pro jednotlivce, nebo třeba seriál! Je to vyjádření momentální obliby a popularity, takže nechápu, proč se pozastavujete třeba u Sámera Issy. Zřejmě jste spadl z nějaké hodně vysoké višně, protože vám uniklo, že Issa je v nominaci už třetí rok a v předchozích ročnících skončil 2x hned za Gottem. A za co že získal tu nominaci? :-)))) No přece za poslané esemesky od lidí, stejně jako třeba Mistr Gott a další. Nominace pro TýTý nedělá nějaké odborná komise, jen sčítá hlasy. TýTý je DIVÁCKÁ anketa a DIVÁCI posílají hlasy svým oblíbencům. Nakonec kdo jiný než Issa tady dělá aspoň trochu soudobou muziku? V nominaci je právem.Chcete dělat chytrého a zatím vůbec nechápete princip.;-D

0 0
možnosti

dejffik

28. 3. 2010 21:06
Re: Chce to trochu myslet pane Hanuši!

Milá slečno nebo paní, proč se tedy např. pan Sámer Issa neobjevil v nominaci na Českého slavíka několikrát po sobě? Proč? Protože u Českého slavíka nelze hlasovat z jedné mobilní simkarty 30x... Neříkám, že TýTý je anketa, kde nominované volí speciální porota, to jste nevím kde vzala. Takže spíš přehodnoťte svůj názor na styl hlasování u této soutěže a nebo nevnímejte můj článek, který kritizuje právě způsob hlasování do této soutěže... ;-)

0 0
možnosti

jarmach62

28. 3. 2010 19:01
Seriózní hlasování

Ono nejde ani tak o zachování serióznosti hlasování, jako o zisk pro telefonního operátora. Podobným způsobem je možné hlasovat ve většině takvých soutěží.

0 0
možnosti

Stará kára

29. 3. 2010 15:04
Re: Seriózní hlasování

N e j e n   pro telefonního operátora!!!!!

0 0
možnosti

/Roman35

28. 3. 2010 18:49
Viděl si to vůbec?

"Celý monolog moderátora Karla Šípa nebyl do televize vůbec přenášen".  To je zvláštní že já jsem v TV slyšel a rozuměl každému slovu. Hlas byl zastřený, bylo poznat že je to přenášeno přes jiný mikrofon než "osobní" Karla Šípa,  ale to tolik nevadilo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3820x
písář o filmu, hudbě, médiích, zážitcích

Seznam rubrik

Oblíbené blogy