Týrání zvířat

Nevím jak je možné žít v takovém prostředí, v prostředí lidí, kterým je lhostejné týrání zvířat...  (video není vhodné pro slabé povahy)

Kdo z vás vydrží se dívat na tento obrázek? Já ne!!www.differentlife.cz

Nejsem žádný zoolog, žádný expert a vědec, nechci tu vypisovat dlouhé texty (proto stručně), ale myslím, že dokážu posoudit co je pro zvíře bolestivé a co ne. Ať už se jedná o pouhou krysu nebo (tento týden aktuální) vybíjení delfínů. Nechci zde psát žádná moudra, přál bych si jen, aby si čtenáři mého článku zamysleli nad tím, jak často používají např. kosmetiku testovanou na zvířatech, aby se zamysleli nad bolestí testovaných zvířat, zvířat lovených a chovaných pro kožešinu, kůži, zvířat určených na jatka (přeprava), zvířat chovaných v u „páničků“, kteří mají svého „mazlíčka“ jen na „hraní“… 

Nechci někoho přemlouvat! Jen se vás ptám: Zamysleli jste se někdy nad ubližováním zvířatům? A co jste ochotni udělat pro to, aby se tak nečinilo?

 Zvířata nejsou alkoholici, nejsou kuřáci, nejsou drogově závislá, netrpí na deprese a ani se nemusejí léčit kvůli obezitě. Přesto jsou u nich zcela nesmyslně tyto fenomény uměle vyvolávány a posléze léčeny. Kouření bylo označeno jako zdraví neškodné, protože v laboratořích nebyla u zvířat prokázána rakovina následkem inhalace tabákového kouře. O škodlivosti kouření u člověka však není pochyb.  

 

 

Upozorňuji, že video je pro silné povahy, rozhodně by ho neměli spatřit děti.

 

http://www.youtube.com/watch?v=t11ZRUNX-lM

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Hanuš | čtvrtek 1.11.2007 21:15 | karma článku: 14,07 | přečteno: 2228x