Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

antichipka

5. 8. 2009 20:19
Váhy

Tohle byla jediná přístupná diskuse na iDnes na téma týrání zvířat, musím tedy na účet iDnes říci, že jsou tedy zjevně ubozí a nebo se něčeho bojí, když všechny tak důležité věci uzavřeli. Jen jsem chtěla někde říct, že jsem byla vychovaná v tom, že žena sice nemusí být pokaždé úplně tak něžné stvoření, ale určitě by měla mít nějakou empatii. Paní, o níž se v této době hovoří, která měla 50 psů a byt 2+1, psy podvyživené, že už mnozí nechodili, tak ta paní, to je tedy síla. Té paní bych, být nějakou vládní mocí, vzala byt do exekuce na max. možnou pokutu, tj. 200 000,-Kč, poku je nesloží a za tu bych psy prozatím zaopatřila, než se rozdělí do útulků. Je nemyslitelné, aby ještě někdy měla nějaké zvíře. Měla by si to i odsedět. Měla by dostat papíry na hlavu. A hlavně, hlavně by si to měla celej život pamatovat tak, jako ti psi.!

0 0
možnosti

L4MA

2. 11. 2007 13:43
přirozený výběr?

tyrani tech nebohych zviratek... vsichni se shodnem na tom ze clovek je nejvetsi predator... a jako takovy si muze delat opravdu co chce... muze mazat kremy do otevrenejch ran zvirat protoze ma proste nad tim zviretem navrch. muze vyhazovat radioaktivni odpad do more uz kvuli tomu ze ho to napadne. muze vzit plamenomet a vypalit vesnici jenom pro to ze ma dusevni kapacitu to udelat a muze vypoustet tolik nebezpecnejch latek do ovzdusi ze nas to tu vsechy za par let sezehne... a co z toho vyplyva? vsechno co se deje je spravny... az se tak globalne otepli ze cela evropa zmizi pod hladinou tak to budu uplne prirozenej dusledek chovani soucasne vladnouciho zivocisnyho druhu... jako kdyz kobylky sezerou vsechno co muzou a pak chcipnou protoze nic nezbylo... jednou to tu proste skonci a bude po problemech...

0 0
možnosti

ivana.volková@gmail.com

2. 11. 2007 9:25
Týrání zvířat

Nemám potřebu Vás školit, ale měl byste vědět, že člověk je z hlediska planety největším predátorem. Měl by jste pozměnit přírodní zákony taky u kočkovitých, vodních šelem, ... bakterií. Potom by člověk asi nemusel vymýšlet, jak se tomu bránit. Nevím, jak by se Vám líbilo, že máte šanci dožít se 20 - 30 let. Všechno má svojí logiku. Pokud mluvíme o týrání, bojujme proti zbytečnému utrpení především lidí, ale i těch zvířat, to jste asi měl na mysli.Každý druh jednou vyhynul, člověk není výjímka, tak nehledejte  problémy tam, kde nejsou. Zkuste vstoupit do řeky s krokodýly, jsou nekompromisnější než člověk. Tak co s nimi uděláte?Tak s rozumem, ne jako další inovátor.

0 0
možnosti

Acidburn

2. 11. 2007 0:35
Ach jo, zase to samé

Je až neuvěřitelné, co všechno jste dokázal zařadit do týrání zvířat. Ne, že by mne to od vás a vašich zelených aktivistů překvapilo - už jsem slyšel i větší pitomosti. Vy prostě dáváte přednost zvířatům před lidmi - což je nehumánní a nedivte se, že v normální společnosti nemáte nikdy šanci uspět.

Kritizujete současnou společnost, bohužel ani neznáte podstatu trestného činu týrání zvířat. Nic vám však nebrání používat veškeré civilizační výdobytky, které byste díky své zelené ideologii nikdy neměl - penicilín, deodoranty, šampóny, salám (víte něco o esenciálních bílkovinách?). Navíc - ikdyby jste byl vegan, rostliny taky cítí bolest - takže si nepomůžete.

 http://www.acidburn.wheee.cz/index.php?section=6&text=25

0 0
možnosti
TAMAŠ

tvrdá a malá a šikovná

1. 11. 2007 23:07
Takový MODRÝ voči....

jsem ještě neviděla.

0 0
možnosti

Sabina Krajcuskova

1. 11. 2007 22:20
2 Martin

Zamyslim- kozichy nenosim, prave kuzi se snazim vyhybat, takze to rozhodne nepodporuju. A nemate pravdu- castokrat, mnohem casteji se ani ti lide branit nemohou. Nerikam, ze je to vec, ktera by se mela prehlizet, ale kazdy hodi akorat link na youtube a za dva mesice koupi pravy kozeny pasek....

0 0
možnosti
DH

dejffik

1. 11. 2007 22:50
Re: 2 Martin

máte pravdu, jen ten link jsem nedal schválně na youtube, ptž to video jsem udělal právě kvůli tomuto článku, ke kterému mě inspirovala dnešní reportáž o vybíjení tuleňů...nejde jen o vraždění ve jménu módy, ale třeba i o nesmyslné "tradiční" zvyky některých národů...

0 0
možnosti

Milan

1. 11. 2007 22:08
Za týrání zvířat kvůli kosmetice

můžou ženy a metrosexuálové.

Problém nás normálních chlapů to není.

A kouření nezpůsobuje rakovinu - za rakovinu plic může radon a azbest, ne kouření.

Kouření smrdí, kuřáci jsou nechutní, ale rakovinu to nezpůsobuje.

Mnohem škodlivější jsou rtěnky a oční stíny a pleťové masky a pleťové krémy a barvy na vlasy... kvůli tomu jsou skutečně jiní savci, zejména primáti, šelmy, hlodavci a prasata velice trápeni a odporně mučeni.

0 0
možnosti

Acidburn

2. 11. 2007 0:50
Pán je prase?

Tak mě napadá, pokud nepoužíváte kosmetiku, pak doufám, že se nepotíte - být s vámi v jedné místnosti bych v opačném případě asi nevydržel. Možná je to "chlapské", smrdět jako tělocvična, ale pochybuji, že by na to civilizovaný člověk přistoupil.

Vy jste se narodil do špatného století, zapadl byste mezi barbary žijící v pralese. Jste de facto živoucí anachronismus, do 21. století nepatříte.

Mimochodem, kouření rakovinu způsobuje, mě osobně je to fuk, protože výfukové plyny dělají stejný bordel v plicích jako cigarety, ale vaše nesmysly nepřijímám.

A poslední věc - nižší formy života vždy slouží vyšším formám života. Člověk je doposud nejvyšší forma života, nadřazen primitivním tvorům, které používá k rozmanitým účelům. Potravinové řetězce nezměníte, kdybyste se rozkrájel, což vám ovšem vřele doporučuji, neb salám z vás vyrobený bude dozajista stravitelnější než vaše kecy.

0 0
možnosti

Sabina Krajcuskova

1. 11. 2007 21:43
Hah.

Chudaci zvirata, maji tolik zastancu ! Zamysleli jste se nekdy nad tim, ze uplne stejne trpi lide v Barme, Rusku nebo Severni Koree? Kdo JIM pomuze, kdyz trpi stejne jako ta zvirata a bude hajit jejich prava v zemi, kde vam muzou useknout hlavu na ulici za sebemensi krivy pohled nebo slovo. Ale o tom se nemluvi..to radsi zachranovat kralicky...

0 0
možnosti