Pane ministře, začněte něco dělat!

Je už vážně s podivem co se na našich silnicích den ode dne děje. Neměly by přestat padat hlavy nevinným občanům, ale spíše těm, kteří by nám měli POMÁHAT A CHRÁNIT nás!?

ranní nehoda na hlavním tahu HK-Jaromiowww.novinky.cz

Nevím jestli tento článek nečemu pomůže, ale z nečinnosti naší vlády, respektive pana ministra Langra, ohledně bezpečnosti na našich silnicích mi jde hlava kolem.

Nehodovost stoupá a stoupá, mrtvých přibývá, ale nikoho to zřejmě netíží. Snad jen pozůstalé, kterým kolikrát nevinně zahynuli blízcí. Nemusíme ani dlouho přemýšlet. Stačí když zapnu televizi, vezmu do rukou noviny, kouknu na internet. Ze všech stran denně slyšíme kolik lidských duší zahynulo na silnicích. A nemusím už ani dlouho vzpomínat v jaký den se něco stalo. Dnešek je tomu zdárným důkazem. Smrtelná nehoda na hlavním tahu z Hradce Králové na Jaroměř (http://zpravy.idnes.cz/hokejista-lubina-boural-pri-nehode-zemrel-otec-fotbalisty-lokvence-1pi-/krimi.asp?c=A080724_090509_krimi_jte). Jeden mrtvý. "Účastník" nehody: kamion. Hlavní tah přes Holice (http://pardubicky.denik.cz/nehody/zivot-zeny-skoncil-pod-koly-nakladniho-auta.html). Jedna mrtvá. "Účastník" nehody: kamion.

Proto děkuji naší vládě za to, že brání naše automobilové dopravce a zlevňuje jim mýtné.

 Nejsem odborník na toto téma, ale vidím co se děje na našich silnicích. Doufám, že nejsem sám.

Autor: David Hanuš | čtvrtek 24.7.2008 15:28 | karma článku: 20,57 | přečteno: 2313x