Bartošová skáče jak mamutice! To jsem se zas nasmál...

Zpěvačka, která je už dávno pohřbena svými výstupy (spíš nevýstupy) na veřejnosti, ta která v 90. letech pravidelně a zaslouženě vyhrávala ankety popularity, opět hlásí comeback (kolikátý už??)! Co si myslet o comebacku? Můžete sami posoudit dle videa, zda se jí vydařilo první vystoupení po odmlce. Já se bavil, bavím a budu bavit, senzačně!

Bavíte se nebo spíš cítíte trapnost za paní Ivetu? V čase 0:14 při otočce vyletí její sluneční brýle z hlavy tak prudce, že se radši stará o ně, než aby řešila, že nemá mikrofon a playback jede dál. A od času 0:42 se na pódiu objeví místo Bartošové mamutice. Doufám, že mi prominete takové výrazy, ale nemůžu si pomoc. Kde se bere odvaha a sebevědomí v takovém člověku?

Zajisté, Iveta má právo na slávu a úspěch, ale v interpretaci, kteru převedla na Dni otevřených dveří TV Markíza, pochybuji. Vždyť to není ona! A zaslouží si takový člověk vůbec publicitu?

A co předvede příště? O Vánocích se dá do kupy opět s Jiřím Pomejem? Bulvár dobře prodává, a když chystá nové album, jasná reklama, i když bude negativní. V novém roce se opět uzavře před veřejností, bude mučit svou mysl maniodepresivními stavy a poté (poněkolikáté) ohlásí na léto comeback.

Dámy a pánové, podle Ivety Bartošové bychom si mohli řídit hodinky!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Hanuš | úterý 17.8.2010 9:48 | karma článku: 28,76 | přečteno: 4478x