Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tines

6. 1. 2009 16:39
Jde jen

o Váš názor, nemyslíte? Jde o subjektivní hodnocení.

Podívejte, mám takřka dvě VŠ a docela jsem se nasmála u toho Vaška Hrušky! Nepleťe si žánry!!! Nepleťe si drama a komedii atd. Na seriózní kus si zajděte do nějakého určitého divadla!!!

Zbytečně se zase trápíte.

0 0
možnosti
DH

dejffik

6. 1. 2009 23:33
Re: Jde jen

Nebojte, je to jen můj názor. A žánrový film a drama si dokážu představit a vím jak takový film vypadá. Ale bohužel, i některé komedie nejsou tak stupidní...:-) Hezký den!

0 0
možnosti
LH

ant.

4. 1. 2009 21:12
...pokud bych si měl vybrat...

...KAMEŇÁK nebo tzv.hořké komedie(pokud možno s odkazem na r.68), tak volím  KAMEŇÁK...!!!(dokonce i ten třetí)...:-)

0 0
možnosti
M

motylek_02

5. 1. 2009 1:14
Re: ...pokud bych si měl vybrat...

presne.... horke komedie, vazna temata... ano kdyz je nalada, ne kdyz jsem ve stadiu vypnuteho mozku a chci se bavit.

0 0
možnosti
S

slavex

4. 1. 2009 19:31
nezbývá....................... ! ! !

Nezbývá než souhlasit, spíš bych ale dodal že situace je ještě tragičtější než je uvedeno v  článku,zajímavé je i to že čím se filmu dělá větší reklama tím větší je to kravina ! ! ! Např.tolik propagovaný film "Roaming" ostuda ostuda ostud*jsem zvědavý až budou tyto "poklady" vycházet na DVD jakou budou mít prodejnost ? ! ? !   

0 0
možnosti
M

motylek_02

4. 1. 2009 19:25
ja si u kamenaku

odpocinu, rozhodne ocenuju napad udelat  film na zaklade vtipu. dej to ma, alespon pro me: zivot jedne rodinky. kdyz potrebuju takzvane vypnout mozek, kamenak je jeden z filmu, u ktereho se zasmeju: bud nad tim jak je vtip vtipny, nebo si vzpomenu na neco co jsem zapomela, anebo nad tim jak je vtip blby.

U pana Olmera- souhlasim, ty filmy se moc nepovedly.

Ja osobne miluju stare ceske filmy s Vlastou burianem, Oldrichem Novym, natasou Gollovou, jaroslavem Marvanem.... nedavno jsem videla Ulicnici, a ackoliv by film kritiky byl zrejme zarazen mezi slabou slataninu, ja se kralovsky bavila nad slovnimi obraty, jmeny a vykony hercu. 

nemyslim si ze Ceske filmy stoji za prd, presnejsi je vyraz: nektere ceske filmy stoji za.....

0 0
možnosti
A

akki

4. 1. 2009 22:48
Re: ja si u kamenaku

Tedy, promiňte, ale zrovna Věra Ferbasová v Uličnici hravě překoná ty nejhorší herecké výkony současnosti. A to už je co říct.Rv

0 0
možnosti
VM

Dědeček Vševěd

4. 1. 2009 19:08
Vše špatně

Stará dobrá generace dobrých herců nenávratně odešla a s ní i "výroba" dobrých českých filmů. Ještěže nám od roku 1948 do roku 1989 vznikl zlatý fond dobrých a profesionálně natočených filmů. :-/

0 0
možnosti
A

akki

7. 1. 2009 22:55
Re: Vše špatně

A to jste ještě nepřišel na to, že za hereckými výkony velmi často stojí režisér?  Za svůj život jste už na to měl přijít.Rv

0 0
možnosti
MF

falm

4. 1. 2009 18:40
Asi je na čase Vám vysvětlit některé elementární věci:

Každý má svůj subjektivní pohled na filmy a nenajdete dva kritiky, kteří by se shodli (pokud je nespojuje žášť vůči režisérovi).

Chcete-li však psát své názory, nepředstírejte objektivní hodnocení "dějin" soudobého českého filmu.

To, že k tomu přistupujete "píchací" metodou a píšete zrovna o tom, kde otevřete stránky cfsd případně cfs je Vaše věc.

PODSTATNÉ ale je, že nemáte žádnou "metodu". Vaše "názory" jsou zčásti opsanými kritikami a zčásti opsanými soudy toho, co jste zřejmě neviděl: jinak byste nemohl např. tvrdit o Kameňáku, že nemá děj. Mají jej dokonce všechny tři díly - jenže to byste buď je musel vidět, a nebo přemýšlet co vlastně vidíte a ne se jen připitomněle řehtat fórům. * Zrovna tak je sice hezké, že hovoříte o dvou filmech Luďka Soboty, ale u režiséra Filipa už nezdvodňujete PROČ byl ten film špatný. Čili: méně opisovat a více samostatně myslet!

Takže Vám uděluji cenu pro mizerného kritika: plyšového kohouta. A můžete ho nosit třeba jako náhradu toho co máte na hlavě!

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3820x
písář o filmu, hudbě, médiích, zážitcích

Seznam rubrik

Oblíbené blogy