Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P86e19t30r 81H32a76n93n17i82g

11. 6. 2022 13:24

Toto jsem napsal v diskuzi na Novinkách, ohledně výroku Joe Bidena: Mladí válečníci s bojovou praxí na displeji svých chytrých telefonů, vyčítají Joe Bidenovi, že je dědek, jak jsem četl v diskuzi. Kdo si myslíte, že Ukrajině může pomoci zvrátit současnou situaci, když USA dávají od Ukrajiny ruce pryč, jak se zdá. Polsko, my? Západní státům EU se také moc nechce angažovat, viz Německo. Macron by rád smiřoval. Jenom Boris Johnson je největším dodavatelem použitelných zbraní na Ukrajinu, což je pochopitelné. GB (dnes UK) je odedávným geopolitickým soupeřem Ruska, už od dob Petra Velikého, Kateřiny atd.. Protože v historii největší mocnost na moři byla Anglie a největší mocnost, po úpadku Francie na souši bylo Rusko. Skutečně si myslím, že se jednat mělo už na začátku, kdy byl v sázce pouze Krym a Donbas. Kissinger to řekl velice dobře. Jednejte s Ruskem, dokud je čas. Na východě už vystrkuje růžky Čína (Šalamounovy ostrovy a pod.) USA se nemohou ještě více angažovat na Ukrajině. Chápu, že je v zájmu USA zastavit válku tam, kde probíhá nyní, než by mohla vyhřeznou na Pobaltí, kde by podle bodu smlouvy NATO č. 5, musely sami vojensky zasáhnout.

1 0
možnosti
Foto

Pane Hannigu, dobré ráno!

Co máte prosím na mysli tím »GB (dnes UK)«? Vždyť Velkou Británii (to je to GB) zatím nikdo nezrušil. Nebo mi něco uniklo?

0 0
možnosti
Foto

P66e16t15r 40H53a17n37n75i33g

12. 6. 2022 12:32

Dobrý den, jedná o regiestrační značku vozidel. Už jsem na silnicích všiml, že z GB mají na autech UK United Kingdom

0 0
možnosti
Foto

No, o tom nebudiž pochyb, ale co mají registrační značky vozidel do činění s »odedávným geopolitickým soupeřením s Ruskem«? A proč tam máte to sdělení, že GB (to jest Velká Británie) je dnes UK (to jest Spojené království), třebaže Velká Brtiánie (Great Britain nebo jen GB, chcete-li) přece nadále nepochybně existuje?

Sice jen jako součást Spojeného království, ale přesto. O čemž svědčí i dnešní nezkrácený název onoho odedávného geopolitického soupeře:

The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland.

1 0
možnosti
JK

Ježiš, to je slabý úhybný manévr. Napsal jste celkem drobnou pitomost, stačilo to jen napravit a neztrapnil by jste se tak.

0 0
možnosti
ZZ

GB je velkým přítelem USA a Polsko se o tento status snaží taky.

USA nemůže jít tak otevřeně do střetu s Ruskem a proto k této své proxy válce využívá raději svoje přátele a všechny ty, kteří stojí o přízeň USA.

Navíc je tu značná šance pro vojenský průmysl USA, že všechny státy, které dodají své vojenské zásoby Ukrajině, budou požadovat po USA nové dodávky, nebo na svém území dovolí umístit vojska USA.

:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8351x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik