Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61a25n 56K12o55v33á24ř

28. 3. 2016 9:15

... jsem toho mínění že za "islámským" terorizmem a imigrací v západní Evropě ve skutečnosti stojí někdo docela jiný než tzv. islamisté. Ptejme se: Cui bono? A běloruská či dagestánská stopa? Vzpoměňme atentát na Jana Pavla II. Tam byla stopa bulharská (atentátníkem byl Turek "vod vokurek"). Tajné služby nejspíš znají pravdu, ale nač jitřit veřejné mínění a dráždit skutečného nepřítele? Ještě by mohl za trest překazit Německu kšefty se severním podmořským plynovodem a další politické i hospodářské transakce "přes hlavy" méněcenných potížistů (bývalých ruských kolonií ve střední a východní Evropě).

http://by15819cz.bloger.cz/spolecnost-ekonomika-a-politika/Kocka-leze-dirou-oknem-pes-verili-jsme-vcera-uverime-dnes

2 1
možnosti

P17e16t73r 71S18k34á51c51e30l

28. 3. 2016 17:09

Díky. Pro Vás a další sděluji:

Kteréje nejrozšířenější příjmení v Evropě?

VMaďarsku Kováczs, v Rusku Kuzněcov, ve Švédsku Swensson, vešpanělsky mluvících zemích Herrero, v Anglii Smith, v NěmeckuSchmied a dokonce Arafat přeložený do češtiny je Kovář. Je tologické, na každé dědině v Evropě byl kovář, který okulkoně, zhotovil petlici, prostě pracoval se železem. Takže i u nás je příjmení Kovář velmi rozšířené.R^

Mojí příbuzní též byli nositelé tohoto příjmení, na Drahanské vrchovině, Buková.

0 0
možnosti

P71a84v77e32l 56H71o22r98á47k

27. 3. 2016 11:27

Jsme ve válce již dávno. Pokud Evropa podporuje útoky na arabské země v posledních deseti dvaceti letech, nemůže se divit, že jsou tamní lidé naštvaní. Válka není jen odpalování raket a vysílání bombarderů.

4 0
možnosti
Foto

Bohužel třetina Němců je tak zhlouplá socialistickou propagandou a spoutána se vzpomínkami na její MINULÉ úspěchy, že ji asi opět zvolí.:-/ Tragikomické.

6 0
možnosti
Foto

Skvělý článek, díky. R^R^ Jen by ho měli přečíst ti, kterých se bezprostředně týká. Ale tím se,bohužel, politici v EU nezabývají. Snazší je vymýšlet názvy potravin a normy pro jablka.

8 0
možnosti
Foto

O30t48a 88B13l56a63ž54e90k

27. 3. 2016 10:46

Už ani jeden další ilegální imigrant. Frau Merkel, odstupte, dokud je čas!

Problém je v tom, že tohle (už ani jeden ilegální imigrant) vám podepíše i Merkelová. Tedy - problém je v tom, že evropské orgány věří ústním sdělením migrantů, anebo jejich falešných dokladům.

Logická je jen jedna reakce - UŽ ANI JEDEN IMIGRANT - tak, jak se jasně vyslovilo Polsko. Pravda - prý že dočasně - prý do té doby, než se EU naučí rozlišovat ilegální od legálních. Otázka zní - naučí se to EU někdy ? A je to vůbec možné ?

Tedy znovu - do té doby - možná navždy by mělo platit - UŽ ANI JEDEN IMIGRANT (z Afriky a Blízkého východu).

8 0
možnosti

P26e67t24r 87S53k39á89c86e32l

27. 3. 2016 12:03

. Otázka zní - naučí se to EU někdy ?

Nenaučí, neboť i M.Thatcherová řekla, že politici EU berou politiku jako sport. Tedy bez odpovědnosti ke svým voličům.Kdo půjde demonstrovat do 2 tis. km vzdáleného Bruselu? A když je vedení říše vzdáleno na míle od voličů, dopadá to tak, jak to dopadalo v Rusku před rokem 1917: Bůh vysoko, car daleko. Podle toho jednali místní vládci a přetrvává to dodnes. I když určitě víc svého moskevského diktátora bojí.

Takže když se EU nepoučí, mělo by zaniknout. Zbydou jen vzpomínky, jak nám diktovali i dnešní pootočení hodin vpřed (zpátky ni krok). 503 milionů občanů ze 28. států EU musí natočit časomíru o hodinu dopředu, aby se mohlo jako radovat z "delšího" odpoledne. Nikomu nevadí, že úspory nejsou a děti školkou a školou povinné v úterý ráno budou vřeštět, protože jsou nedospané. O hodinu. A tak to bude denně až do října, vyjma prázdnin. Absurdistán, nikdo neví proč se tak děje, ale všeobjímající EU přikazuje,naše vlády nařizují. Již od roku 1979, tedy nesmysl přetažený z min. století. Hlavně že jsme v "moderní" době, ale bez zdravého rozumu. Toho je třeba, hlavně u politiků ve vedení státu. Dostaví se tam po příštích volbách?

4 0
možnosti

Pane Hanning, jste naivni. Migranti jsou obrovsky kseft.

2 1
možnosti
Foto

A co jste tím chtěl říci?;-(

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě karma pro pana Hanniga.

Jde o to, že zde se kupodivu stále ještě najdou lidé, kteří si myslí, že nás, tedy ČR se to netýká. Oni nechápou, že tato řízená migrace je ZÁMĚR a tím záměrem je pohltit celou Evropu a vymazat ji z mapy světa? Jestli to bude způsobeno tím, že nás Merkel "poněmčí", nebo tím, že naši populaci pohltí masa nesourodých mentalit s mentalitou naší, je otázkou. Zatím to vypadá na obojí. Pokud zde budou lidé, kteří tato fakta budou přijímat laxně, nebo se stavět na stranu roztahovačnosti Německa pomocí loutky Merkel, tak tady já vidím velké nebezpečí. Jen malý příklad z mého posledního blogu, který mi adminka odstavila. Mým textem jsem jen poukázala na mírovou řeč Putina, který je dle mě moudrým a trpělivým státníkem. Tuto řeč jsem rozvinula svým osobním textem právě v tom směru, že nám skutečně hrozí velké nebezpečí. Dolu jsem dala odkaz na dnešní demonstraci v Praze, coby podnět k tomu, že nesmíme být laxní a lhostejní. A už jsem jela! No posuďte sami, co jsme za národ, když policie zatýká přímo na povolené demonstraci řečníky, kdy se stará o to, aby lidé neudělali jediný krok směrem, kam se chtěli přesunout, kdy policie strká lokty i do staršího pána, který chtěl pokojně projít...Jak je možné, že já na blogu idnes nesmím vzývat světový mír za pomoci textu prezidenta Putina? Kde je ta demokracie, kde je svoboda slova a jak to, že Čech podráží Čecha?!

Čeho se zalekli?

http://milenapolakova.blog.idnes.cz/c/496203/byt-ci-nebyt-samozrejme-ze-byt-aneb-putinova-vyzva-za-svetovy-mir.html

Dobrý den,

Váš blog porušuje Kodex blogera, proto jsme ho stáhli z titulní strany, nyní se zobrazuje pouze na Vašem soukromém blogu.

Na titulní straně blogů nemohou být propagační texty politických stran, politiků nebo jejich příznivců včetně textů vyzývajících ke zvolení konkrétního politického subjektu (čímž text pana Putina, vyzývající občany, je).

Dále na titulní straně nemohou být pozvánky (viz konec článku).

Děkujeme za pochopení,

za adminy Tereza Janků

9 0
možnosti

Kdo islamizaci Evropy nevnímá jako zlověstnou ideologii, podporovanoumiliardami z mocenských center blízkého východu, je stejně omezený jako mnohýNěmec, který v minulém století vědomě četl „Mein Kampf“, a posléze volil onohozvrhlého psychopata.

14 0
možnosti

Tak ten závěr mne dostal! Vyhrožovat sebevražedným atentátníkům trestem smrti. R^

1 0
možnosti

P12e13t17r 27S71k66á85c93e93l

24. 3. 2016 23:47

Tak jsou i jiné možnosti, že? Do konce života roztloukat kámen v kamenolomu, tělesné tresty,aj, i v nedaleké historii osvědčené metody. Prostě napravit to, co vychovatelé jedinců zanedbali. Dodat zdravého rozumu...R^

2 0
možnosti

Proč by měla Frau Merkel odstupovat? Mě se zdá, že se vypařila, To ticho v ČTje až podezřelé

2 0
možnosti