Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Pane Hannigu, zřejmě jste dobrý muzikant a schopný hudební manager, ale do politiky byste fušovat neměl. Se svými názory jste totiž většinou mimo, nevím, zda jste tak naivní nebo jaké cíle vlastně sledujete. Dát si do názvu strany "Nechceme EURo" - no pardon ! Ale k věci. Jak můžete nevnímat základní fakt, jako je role Ruska v tomto konfliktu. Když tvrdíte, že umíte číst mezi řádky (což znamená také více používat hlavu) a nepoznáte, že ruští představitelé téměř ve všem lžou a jsou to oni, kdo eskaluje ten konflikt, nikoli ukrajinská armáda, která jen plní svou povinnost a brání celistvost země, tak co s vámi ?

0 1
možnosti
Foto

Mame 21. srpna a cela proruska uderka se sesla tady na blogu, aby svatorecila prorusky separat a nadavala na ukrajinskou armadu, ktera brani celistvost sve zeme. Ze zaziju 25 let po revoluci tolik  kolaborantu a prisluhovacu Ruska jsem ani ve snu neverila.

1 5
možnosti
Foto

Kdyz se separatisti schovavaji mezi civilni obyvatelstvo, musi vedet, ze civilni obyvatelstvo bude trpet. Delaji to stejne jako Hamaz. Civilni obyvatelstvo v Gaze taky trpi. Kdyby Putin neposilal separatu stale nove posily lidi i zbrani, je po valce, ale takhle tam asi zustane spalena zeme. Valka vedena Putinem proti Ukrajine.

2 3
možnosti
VO

V68i82t 14O61t95a71h77a56l

21. 8. 2014 15:22

Víte, kdy je hod molotovovým koktejlem trestný čin a kdy je to spravedlivý boj za demokracii?

Dle západních medii:

Pokud molotovův koktejl letí z východu na západ, je to trestný čin. Pokud letí ze západu na východ, je to boj za demokracii. 

Dle ruských medií:

Pokud molotovův koktejl letí ze západu na východ, je to trestný čin. Pokud letí z východu na západ, je to vlastenectví. 

V tomto duchu masírují a co nejvíce polarizují mediální propagandy obě strany stejně adekvátně.

1 1
možnosti
JM

jak je možné, že se neposlušná teniska, člověk, jenž patřil k pilířům normalizační popkultury (a to víte, že nic takového nedávali soudruzi z ÚV jen pro krásné oči a hudební talent) vyjadřuje ke dnešní politické situaci?

0 1
možnosti
FS

Já ti nerozumím, co to má společného s tématem?

2 0
možnosti
ZH

Já si myslím, že ti civilisti, kteří tam zůstali, silně neodhadli situaci. Nechápu to, napřed si nechají radnice sebrat pár desítkama magorů se samopalama, a když slyší, že armáda jde města dobít zpátky, tak neutečou? To ovšem v žádním případě neomluvá ukrajinskou armádu, jestli opravdu pálí do měst gradem. To je podle mě na soudní tribunál a doživotí pro generály. Ale nedělejme si iluze, do těch měst střílí i grady rusáků, svědků je dost, stačí občas kouknout na německou telku.:-/

0 0
možnosti
VO

V92i74t 88O44t26a67h81a47l

21. 8. 2014 15:27

Žádný soudní tribunál nic řešit nebude.  Raketa co letí ze západu na východ je hodná humanitární raketa, co šíří demokracii.  Pokud letí z východu na západ je to teroristická raketa, co vraždí nevinné a ohrožuje demokracii. 

Místní určitě rozlišují, jestli jim letí na pomoc humanitární ukrajinské rakety Grad a vítají je chlebem a solí nebo jestli na ně padají zákeřné ruské rakety Grad a mají co nejrychleji utíkat do krytu.

0 1
možnosti
TN

Dobrý den, je mi z tohoto velmi smutno...z mého pohledu, to ukazuje, co by se stalo, kdyby se ČSR rozhodla bránit zabrání Sudet...taky by naši vláda byla nelegitimní? taky by naši vojáci byli vrahové civilistů?

Moc rád, bych znal Váš názor na tento pohled...

2 1
možnosti
TK

Trochu máte pravdu a trochu ne. Realita není černá a bílá. Důležité je, že učebnice dějepisu píše vítěz. Takže kdyby byl vývoj událostí jiný a Sudety dnes byly německé a dejme tomu, že by ještě existovala ČR, tak v našem vnitrozemí nyní budou žít ukřivdění odsunutí Češi organizovaní v Sudeto-české straně a naopak v Sudetech by nyní místní německé obyvatelstvo dodnes nadšeně slavilo připojení Sudet k Německu a oddělení od banánové ČR. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tendenční článek, který má k "objektivitě" stejně daleko jako Rusko k demokracii (nebo "elita" k realitě). Odsuzuje Ukrajinskou armádu za to, že bojuje se separatisty podporovanými z Ruska. A navíc v oblastech kde jsou civilisté. Určitě z toho má (ta ukrajinská armáda) radost. Rusové mají tedy "pravdu": ukrajinci jsou fašisti. Závěr: k vymenezení "občanského postoje" stačí jen plytký pohled a "rádoby-pacifismus".

2 2
možnosti
BD

Předpokládám, že podobný názor jako autor má většina lidí. I když jsem zaslechl i takové názory,že by bylo vhodné jejich autorům dát pár pořádných facek.Snad to ani vážně nemysleli,ale jejich úroveň je opravdu šílená.

3 5
možnosti
Foto

z čeho usuzujete, že se jedná o většinu ?

2 0
možnosti
TK

Stávající ukrajinská vláda nemá zájem na nekrvavém řešení. Nemůže riskovat u voleb, takže se za každou cenu potřebuje "snížit stavy" prorusky orientovaného obyvatelstva na východě země. Některé zabije, ostatní utečou sami. A ty politicky aktivní, co  neneutečou, po válce pozavírá či popraví.

Samotná Ukrajina by se s rozdělením či autonomií smířila, bohužel, nedat východ Rusku je podmínka západu. :-/

10 5
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik