Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Alfie

20. 8. 2010 8:55
Zůstaňme tedy u koně...

Jestliže se ten kůň nezřízeně přežíral, neúměrně svému výkonu a ještě z nahrabaného ovsa bohatě krmil místní krysy, je zcela namístě zastavit přísun žrádla! Rozumný kůň nakonec raději přikývne na menší příděly (krysy holt přijdou zkrátka), aby nechcípnul hlady úplně. Je to hra nervů, kdo povolí dřív - stát nebo stavební firmy?

0 0
možnosti
PH

Gibon

20. 8. 2010 9:44
Re: Zůstaňme tedy u koně...

Kůň se přežíral tím, že krysám (lobystům) padaly různé drobty ve formě vytunelovaných továren, podniků a chce se přežírat, jak píše bloger, stamiliardovou zakázkou na ekologické škody, na kterou financmininistr Kalo usek neupozorňuje. Doufám, že přežíráním nemyslíte ostudné platy učitelů, zdravotních sester, osmitisícové důchody většiny důchodců a platy které ze dvou třetin nedosahují průměrného platu.

0 0
možnosti
MU

Mira UL

20. 8. 2010 8:22
Petr Hannig - kůň, kterej dobře žere,

ale je netáhlo.

miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
PS

lecaks

23. 8. 2010 21:25
Re: Petr Hannig - kůň, kterej dobře žere,

Mrkněte na http://www.szr.cz a http://www.suverenita.cz. Zvláště se seznamte s volebními výsledky Suverenity za poslední dva roky. Potom tady sdělte, na základě čeho takto hodnotíte osobnost pana Petra Hanniga. Vždyť - „Úsilí o pravdu musí být nadřazeno jakémukoliv jinému úsilí.“ » Albert Einstein.

-cr-

0 0
možnosti
JM

jiricka2

20. 8. 2010 8:08
samozřejmě,

je to tak: odeberte tahounům od žabu a naložte na ně další várku údělů a práskněte bičem zvaným stres....((( Unesou to?Rv

0 0
možnosti
PH

petrph

20. 8. 2010 7:49
imidž je na nic, dodejme

Ono to srovnání s Řeckem kvůli kterému se tohle šetření děje není příhodné.

Řecko se zadlužilo poněvadž nezřízeně utrácelo.Vysoké platy státním zaměstnancům, 14, či 15. platy, vysoké důchody, spousta přebytečných zaměstnanců, atd atd. Už v tomhle ohledu se od Řecka lišíme, nebo nějaké královské mzdy a důchody (kromě nemnoha vyvolených) tu nemáme, aby jsme se zrovna tím zadlužili.

A ani tímto směrem nejde hlavní směr šetření. Po odsekání všeho možného (od stavebního spoření, školného až po porodné) se dostali až ke státním zaměstnancům, kterým odebírají slovy 10% platů, přičemž že se jim to možná vrátí na osobním ohodnocení. O rušení přebytečných úřadů ani slova.

Druhé srovnání je ještě horší. Řecko jako dlouholetý člen EU získalo ohromné půjčky .Navíc,Čína se zajímá o investice v řeckých přístavech. My se jako potížisté Evropy (v čele s panem Klausem, ba ani euro nemaje) můžem spolehnout na to že nám EU nepůjčí ani grešli. A investoři se do naší rozkradené země taky nepohrnou

0 0
možnosti
PS

lecaks

23. 8. 2010 22:32
Re: imidž je na nic, dodejme

VV ve vyhlášení slibuje plošné snížení úředníků o 10 %! Takže k rušení úřadů by mělo dojít, asi, asi nedojde. Protože již s.Gorbačov chtěl snížit administrativu o 5 % a výsledek za rok 1987 byl ten, že se mu zvedla o 0,5 %! Takže VV pohoří, třeba již u voleb v říjnu 2010. Potížisté v EU jsme a budeme stále, neboť EU se brzy rozpadne jako neschopný moloch. O investory ani stát nemusíme, neboť o naše výrobky(vodní turbíny, sklo, porcelán, podvozky aut z Tatry aj.) je a bude ve světě zájem, víte? Takže investoři, kleré zde po r.2000 "natáhli" neschopní politici, nechť rychle táhnou na východ(Rumunsko aj.) a z dalších voleb vzešlá vláda schopných a moudrých ministrů vytvoří v ČR podmínky růstu firem. Minimálně takové, jako zde byly před II.sv.válkou, kterou nás vlastně mocní tohoto světa ekonomicky zrujnovali(Škoda Plzeň, Zetor Brno aj. bombardování). Proto bude líp a buďme svorni.

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

19. 8. 2010 22:31
" A stát je pak odsouzen ke stejnému konci jako ten

podvýživený kůň." Pane autor, jako předseda strany - tudíž člověk elementárně informovaný - musíte vědět, kdo vládne a kdo je ovládán. A kdo stát potřebuje a kdo se bez něj více či méně obejde. Podle toho to vládnutí musí vypadat.

0 0
možnosti
CJP

Ctihodnost Já První

19. 8. 2010 21:12
Pane Hannigu,......

.....přece jen jste měl zůstat u muziky.Ta Strana Zdravého rozumu Vašim blogovým úvahám nějak nesvědčí.

0 0
možnosti
VB

silný kuřák

19. 8. 2010 21:30
Re: Pane Hannigu,......

Proč?

0 0
možnosti
E

escapada

19. 8. 2010 20:51
To co má v plánu

tato vláda se ani náhodou nedá nazývat šetřením . Já když budu " šetřit " tak si odpustím některé věci a ne že půjdu a okradu souseda , přestanu krmit toho koně nebo nebudu chtít aby mé špatné hospodaření zaplatili druzí . A ještě bych si jim tak dovolil posílat složenky . Nic než krádež se vyvádění dnešní vlády nazvat nedá .

Modrým pionýrům " někdo " nakukal , že ODS a TOP 09 volí ti chytřejší , tak si myslí , že když budou schvalovat ty podvody , tak jsou automaticky chytří . Myslím , že opak je pravdou .

0 0
možnosti
P

persona-non-grata

19. 8. 2010 21:32
Re: To co má v plánu

Oranžovorudí měli 8 let šanci předvést, co umí. Výsledek dnes vidí každý. To však neznamená, že tleskám současné Kalouskově vládě :-/

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

19. 8. 2010 20:04
...

A vy víte že to co by se hodilo dodělat přinese dostatečný výnos že se to zaplatí?

Když ne tak ano nějaká pozitiva to přinese ale dostane dluh který bude třeba splácet... věřitelé povětšinou půjčují peníze které si k nim někdo založil. Když ty peníze věřitel od vás nedostane nemůže je vydat tomu kdo si je u něj uložil...

Vy si zbankrotujete a co se stane? Jako podnikatel až o tolik nepřijdete pokud ukončíte výrobu a fabriku zavřete dřív než si nasekáte dluhy. to je ten lepší případ, horší je když ty dluhy máte a není je jak je umořit.

Stát tohle udělat nemůže. Ze skutečně dlouhodobého hlediska (30-40 let) je tahle politika kupovat si růst za zadlužování sebevraždou. (Pokud tedy do té doby někdo neodstřelí ten dluhový systém jako celek)

Stát prostě není podnik, nemá podnikat. Jeho základní úloh je vybrat daně a za ně zajistit obranu státu před nepřítelem, následně policii a vymáhání zákonů. Po hříchu není jeho úkolem budovat nějakou dopravní infrastrukturu. To mu jenom přidali vládci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 46,97
  • Průměrná čtenost 8349x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik