Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Profesor_Nula

28. 8. 2010 18:46
Když se chce tak dokáže mluvit rozumně

kdejakej politik - většinou mimo záznam. Bobošíkovou mám hlavně zafixovanou jako rudou komunistickou prezidentku - to fakt přehnala, taková drzost se jen tak nevidí. Stěžovat si na to, že kdejaká pidistrana nemá v médiích stejný prostor jako velká strana je taky spíše projev naivity v pokročilém stádiu. Kdo chtěl tak si informace našel, takže bědovat nad tupým stádem, že se jim v televizi málokdy vnutila rudá Bobo mi přijde doslova trapný. Navíc ČT udělala podle mě maximum a nikdy v její historii nedala takový prostor všem stranám - HydePark se všema (pidi)stranama, předvolební speciály, ČT24 jela takřka non-stop. Zajímavé je, že VV se napoprvé do parlamentu hned dostaly - samozřejmě, je to o penězích, ale co dneska není??? Jen naivka si může myslet, že si založí stranu a s 50k se proflákne po celý republice a nakonec slavně usedne v parlamentu. Je to to samý jako v byznysu. Však taky politika není nic jinýho než byznys.Někdo to dělat umí, někdo ne.

0 0
možnosti
PS

lecaks

29. 8. 2010 12:43
Re: Když se chce tak dokáže mluvit rozumně

Absence informací:Pokud někdo nezmění za život 4x názor a hlavně se nepoučí, jaký má vlastní rozum? "Stabilizovaný". Pidistrana - 190 tisíc voličů jí ale věří a bude jich přibývat, víte? Ale to zde již bylo, kdy "velká strana" diktovala, takže Vám se stýská po diktátu "velkých"stran? Tak "velkých", že až jim občané dají ve volbách výpověď, sesypou se jak domeček z karet. Mj. za ODS byl v Senátu člověk, který jako traktorista byl v JZD jediný, který neuměl couvat s vlekem. Podle toho měl i nulové výsledky. Dneska o penězích není např. zkušenost a pravdivost, kterýmiž vlastnostmi VV neoplývají, neplní sliby. Na které ČT24 jste se díval, když tam byly kromě VV ty samé tváře, které nás do krize přivedly? 50k - kdo Vám nakukal, že Suverenita měla tak malé výdaje? Když v r.2009 bylo 100 tis.voličů a letos skoro jednou tolik, svědčí to o čem? Více na http://www.suverenita.cz resp. http://www.szr.cz a buďme svorni.

0 0
možnosti
VH

cvlad

28. 8. 2010 16:59
Návrh.

Dělejte muziku..Je trapné když člověk který za komunistů šaškoval v přiblblých estrádách píše o tom kdo by měl jít do OVM.Proč jste si nevzal do kapely třeba Kubišovou anebo jste se ji nezastal. Tenkrát jste měl strach držel jste krok a hubu a teď najednou bojujete proti mocným.To se to bojuje když Vám nic nehrozíRv

0 0
možnosti