Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Chytry.Levicak

3. 10. 2011 18:07
pane hannig

asi to sem nepatří,ale jaké jste měl ve skupině nástroje? myslím syntáky a bicí? měli jste i bicí simmons? zajímalo by mě na co byly nahrány třeba neposlušné tenisky? třeba v klipu horší než kluk tam máte pro one a červené simmonsy.

0 0
možnosti
PS

lecaks

3. 10. 2011 21:59
Re: pane hannig

Sem patří vše, zde se setkávají myšlenky a názory.

Napište ale autorovi na http://www.suverenita.info, rád Vám odpoví. Pokud někdo ve Vašem okolí chce pomoci dobrému dílu na poli politiky, dejte jemu tuto naši adresu. Změna se sama nedostaví, pokud se nezměníme my, voliči.

Bude líp.R^V

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

3. 10. 2011 17:35
ehm...

No a když zaměstná z pěti procent romy tak koho odmýtne s poznámkou "sorry nejste rom nemůžeme vás zaměsnat!"?

To je na zabití. A viníkem takové věci bude stát. Podle mě je něco takového regulérní důvod k občanské válce.

0 0
možnosti
PS

lecaks

3. 10. 2011 17:04
Doporučení

Karma.

Moudrá paní profesorka, která na svých seminářích vyprodá sály (mj. i Semilaso v Brně), jim vzkazuje: "Více práce a méně dětí." Obojí má ve svých rukách vedení státu, pokud by se řídilo níže uvedeným moudrech génia, dodnes uznávaného, nepřekonaného:

"Všichni víme, že volná hra hospodářských sil, neuspořádaný a bezuzdný hon jedinců za majetkem a mocí už sám o sobě nevede ke snesitelnému řešení problému. Je třeba jistého racionálního pořádku ve výrobě statků, v užívání pracovních sil a v rozdělování vyrobeného zboží, abychom zabránili hrozivému vyřazování produktivních sil lidské společnosti a ochuzování a zvlčilosti velkých skupin obyvatelstva." » Albert Einstein.

Zkrátka používání zdravého rozumu, což dnešním chlapcům ve vedení státu chybí. Ale nastoupí nová generace a bude líp.

R^V

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

3. 10. 2011 16:52
To se lehce řekne ale těžko udělá.

Bílému stačí vypít láhev kořalky a milóny let vývoje jsou v čudu,je z něj opice.Cikánovi stačí se dostat k Romům křepčícím kolem ohně a staletí vývoje v naší civilizaci jsou v čudu.A ti,kteří ještě někde pracovali měli příležitostí spoustu.Bílý se z toho vyspí,Rom ne.Rychle si zvykne na pro něj přirozený stav.

0 0
možnosti
B

Bavor

3. 10. 2011 22:05
Re: To se lehce řekne ale těžko udělá.

Pane Kornasi, vy se z hlouposti také nevyspíte.

0 0
možnosti
Z

Zdena-Danuše

3. 10. 2011 16:47
problémem je migrace

V posledních dvou letech v našem městě rapidně přibylo Rómů. Většina z nich mluví slovensky, část nesrozumitelnou řečí (možná cikánština, maďarština atd.) Problém je, že český daňový poplatník nemůže vyřešit tento problém za všechny sousední státy, odkud k nám Rómové hromadně migrují, z důvodu příliš štědré sociální politiky a absolutně žádné kontroly. Jak je možné, že tito lidé, kteří sem bůhví odkud přicházejí, dostávají automaticky soc. dávky a ubytování. Pokud mne paměť neklame, tak EU zaručuje soc.dávky, až po odpracování cca 1/2 roku a za podmínky trvalého pobytu. Přísloví říká:"nouze naučila Dalibora housti". Róm není ničím nucen, tak proč by se snažil. Tento systém jim plně vyhovuje. Až budou soc. dávky pouze po dobu max. 5 let a pak hmotná nouze, až se přestanou vyplácet veškeré další dávky, bude pouze na 3-4 děti přídavek atd. pak je možná nouze donutí se živit prací a ne spoléhat na stát. Do té doby se nic nezmění.

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

3. 10. 2011 16:57
Re: problémem je migrace

To víte Vy,to vím já.Jen ti,kteří o tom rozhodují to neví.

0 0
možnosti