Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P94e66t44r 88S30k82á81c34e34l

22. 6. 2014 23:27

http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/13.6.2014/

Pro ty, kdož mají něco proti panu Chomskému. Třeba tam praví - evropská komise jsou lidé nevolení a ti rozhodují! Najde se ještě někdo, kdo nefunkčnímu spolku jako je EU věří? Proč asi?

0 0
možnosti
VK

hehe, né že by to pro mně bylo nějak důlěžité, na nějaké mínusy kašlu, ale ze zvědavosti by mne pane Hannigu zajímalo, čím si můj komentář zasloužil váš mínus. To že pan Chomský je bolševik je pravda. Tím pádem logicky je blb. Neexistuje bolševik, který by nebyl blbem. To že informace o fešáckých kriminálech jsou nesmysl je taky pravda. Ostatně, zkuste se cvičmo nechat do nějakého zavřít, jak se vám to bude líbit a jestli budete toužit po repete. A to, že pomluvy o Václavu Havlovi, kromě Cibulky a Hučína nejhlasitěji šířil právě Volf nebo Wolf, to je taky pravda a pokračuje v tom radostně a nadšeně dodnes. Takže proč ten mínus?

0 0
možnosti
Foto

Jak to víte, že je Chomský bolševik? Je členem nějaké komunistické strany? Jak to víte, že jsem Vám dal minus? Jste cenzor iDnesu, který má přístup do systému?

1 2
možnosti
Foto

J23a75k51u83b 73R14o87t16h

6. 6. 2014 21:12

Sakra, tak to ten Dienstbier byl pěkně zakonspirovanej, když mne v roce 88 vezl do kotelny pro nějaké materiály v Trabantu. Anebo že by Mercedes dělal tehdy luxusní malý auta z plastu? Komiku.

Mimochodem, kdy se lidem s vkusem a hudebním sluchem omluvíte za Vávru, Procházku a Smolíka? :-/

2 3
možnosti
PS

Pan Dienstbier snad byl ze všech nejčestnější, po určité době se ale nehodil "do krámu". I já jsem hltal jeho myšlenky o právech občanů atd. A výsledek? Máme takovou Ústavu, že nechrání obranyneschopné vrstvy populace - děti, mládež, citlivce, psychicky narušené spoluobčany, přestárlé lidi. Nevěříte? Zástupci http://www.casproevropu.cz s panem Peckou (pekař z Chrudimi) až za JUDr.Motejlem coby ombudsmanem zašli a výsledek? Nesmyslné posouvání hodin, tedy nařízení vlády co musíme 2x ročně dělat, neodporuje Ústavě ČR! Co příště na nás mocní vytáhnou?

A změna životního stylu disidentů mi připomíná skutečný příběh ze života:

Vnouček se koncem října roku 1974 vrátil z mateřské školy s tím, že jim soužka učitelka vyprávěla, že Lenin vyhnal v říjnu 1917 cara z paláců. Děda se ho zeptal: "A co potom udělal Lenin?" Odpověď vnuka zněla:"No nastěhoval se do těch paláců!"

Když pomineme ideologii, jde o podobnost čistě náhodnou?

Před rokem 1988 jsem veřejně upozorňoval, že většina našich prezidentů byla nejprve uvězněna. A domníval jsem se, že příští prezident je též za svoje názory vězněn, ale trochu jsem se mýlil v jeho kvalifikaci pro tak důležitý úřad. Domníval jsem se, že jde o vzdělaného technika (strojař, stavař apod.). Jak jsem se zmýlil!

Poslední důkaz o schopnostech pana Havla (měl být jen 3 roky prezidentem a díky) byla v Reportérech na ČT1 26.5.2014, Barrandovské terasy nedokázal zachránit, neuřídil ani zděděný majetek po předcích. To šlechtici se do roku 1914 (300 let) jinak starali o dědictví předků...R^

0 0
možnosti
AJ

No, já bych zase ilustrovala "neverendingstory" na jednom nejmenovaném "disidentovi", na kterého nedosáhne spravedlnost, ani když nedávno posílal miliony při zajišťování celoevropské akce dělníkovi z Karibiku! A říká se mu "křivá h.ba"...

4 0
možnosti
Foto

J92a27k12u25b 70R21o57t79h

6. 6. 2014 21:13

Jste jednoduše srab, že nechcete být konkrétní?8-o

2 1
možnosti
JM

Zakládáte svou volební kampaň na závisti a zlobě,jistě najdete voliče ,ale nebude jich naštěstí dost .

3 2
možnosti
JB

p.Matějiček, proč hned tak zhurta  to svádět na kampaň, když to co napsal p. Hannig je úplná pravda. [>-]

3 0
možnosti
Foto

Měl jsem odběratele nábytku v Plzni, kde měl soukromou prodejnu. Za socialismu byl v STB. Ten mi vypravoval, že V.H. měl fešácký kriminál, dělal kápa v prádelně a prý donášel na spoluvězně. Na Slovensku V.H. zase podezírali, že byl ve službách CIA a dostal za úkol u nás zlikvidovat zbrojní průmysl. Za jeho zvolení prezidentem sám vidím tlačenku z USA. Co Spojené státy dokážou, předvádí právě na Ukrajině a v evropských sdělovacích prostředcích. Ta demagogie je neskutečná.

4 1
možnosti
PT

P75e67t44r 64T13o35m22e53k

6. 6. 2014 19:34

Ta demagogie je neskutečná, ale ta tvoje. Jenom kecy a lži. Styď se.

4 3
možnosti
VK

Pan Chomsky je predevsim bolsevicky blb, coz zcela neguje jeho zasluhy na poli vedy. Ostatne, z historie zname spoustu blbu, kteri byli vynikajicimi vedci ci dokonce lekari a presto svuj um dali do sluzeb zla. Ja mam dost velky problem, kdyz se "vypichuje" jako dulezita informace, ze ten ci onen disident mel nadstandartni bydleni, ci ze dostavali penize ze zapadu. A naprosto nenavidim reci o fesackych kriminalech. Pokud se nepletu, v souvislosti s Vaclavem Havlem tuto pitomost siril zneuznany disident Volf, ktery se nesmiril s tim, ze po revoluci se nedostal do svetel ramp./ted si nejsem jisty, jestli spravne nemelo byt Wolf/

3 6
možnosti
PS

Tak alespoň uznejte, že mezi chartisty byli dva příslušníci StB a pokud by velení StB rozhodlo, rozprášili by je do 24 hodin. Prostě je potřebovali, jako se nyní potřebují určité vrstvy populace pro vládnoucí mocné. Neřešení problému má svoje důvody. Rozděl a panuj!R^

0 0
možnosti
RH

Z kontextu výroku vyplývá, že se jednalo o pokus relativizovat komunistické zlo. Otáčet se na pravdivosti nebo nepravdivosti výroku je nesmysl. Chomsky je komunista a snažil se pouze snížit vinu svých soudruhů. Zlo se nesníží poukazováním na jiné třeba větší zlo.. Nakonec i ten Hitler byl v určitém období proti Polpotovi dobrák.. To ovšem pro soudného člověka nemůže být argument na obhajobu nacismu..

7 5
možnosti
Foto

Ne že bych autora ,,musel", ale...Z historie nejednou známo. Vytvořit mýtus, o ,,cosi" opřený, ,,vhodně připravená opozice", z části instruovaná, nadále kontrolovaná a ovládaná, zblbnuté masy a ostatní je ,,brnkačka". Ohlédnutí nepomůže, je však dobré si uvědomit leccos8-o;-)

2 0
možnosti
PS

Jasně, skutky přesvědčují - např.: Zruším zbrovojky (A), tak bych měl říci, čím výrobu nahradím (B). Běžte tisícům rodin, jejichž živitel ze dne na den ztratil práci, vysvětlovat, že šlo o moudré rozhodnutí. V čí prospěch, když okamžitě trh se zbraněmi uspokojily firmy Francie a dalších? A to je jen jeden příklad za všechny, které se za posledních 24 let odehrály v našich krajinách.

1 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik