Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P77e96t35r 48S17k33á28c64e88l

27. 6. 2014 23:28

Příští článek by měl pan Hannig nazvat "Odliv mozků z ČR" a v něm nastínit, jak tomu s využitím zdravého rozumu zabránit. R^

0 0
možnosti
MN

Domnívám se, že zákon, který by přesně stanovil práva a povinnosti přistěhovalců - respektovat a přizpůsobit se našemu zp. života, naší víře, zvykům ... by je odradil od úmyslu se u nás usadit. --- To, jak se Islám prosazuje ve všech směrech, mě děsí - o to víc, že každý, byť jen turista, který navštíví zemi s jiným zřízením, se musí striktně podřídit, byť se tam zdržel jen jediný den - u nich to neplatí? --- Naši mocní by si měli v tomto vzít příklad z Austrálie a Ruska - s jejich přístupem se nedá jinak, než souhlasit .

3 0
možnosti
KD

K52a60r17e40l 57D41u68b

8. 6. 2014 8:16

Jedinné možné řešení je, aby se báli vlézt do Evropy. Aby věděli, že moře je kruté, a že je nebude nikdo zachraňovat.

1 0
možnosti
PS

Uškolení, vzdělání je třeba. Podobně jako o to T.G.Masaryk po roce 1918 usiloval na Slovensku. Bohužel se ani jemu tohle nepodařilo zcela.

0 0
možnosti
PS

Stále platí staré valašské: "Kde se kdo zrodí, tam se i hodí". Více je taky v knize pana Ludvíka Vaculíka "Sekyra". Mj. tam uvádí, že jeho předkové byli životem na Valašsku nabiti atomy, atomy této krajiny. A ptá se těch, co k nám přivandrovali: "Kde jsou vaše atomy?" Prostě každý člověk má na zemi úkol a neměl by před ním utíkat. Vzdělat se, poznat svoje místo a konat...R^

1 0
možnosti
ZH

Jedinné možné řešení je dosáhnout toho , aby prostě neutíkali. Já to vidím tak, že ve všech arabských a afrických zemích, kde vládli, nebo ještě vládnou diktátoři, po jejich svržení vznikne chaos a vzájemní vraždění. Lybie a Irák jsou příkladem. Odstraní se diktátor a teče 10x víc krve než za diktátora. Asi je to podmínka dálšího vývoje. Nezbývá než doufat, že se vytlučou všichni ti magoři a zbytek pochopí, že musí začít normálně fungovat. Mezi tím je ale to uprchlictví nutno řešit. Podle mě je nutno uprchlíky okamžitě vracet. Klidně by EU mohla pro válečné a ekonomické uprchlíky zřídit tábor někde v Africe. Určitě by jim někdo pár Km2 pronajal. Tam můžou žadatelé požádat o asyl, a můžou ho i dostat, když o ně bude někde zájem. Pak je převezou slušnou lodí. Jakmile totiž ti chudáci můžou jen doufat, že se nějak do EU můžou dostat a zůstat, tak to zkusej. Oni to kolikrát zkusit musí, protože jim jde o holý život. Takže platit drahý uprchlický tábor pokládám ve výsledku za humánější i levnější, než nechat desetitisíce přeplout.

3 0
možnosti
KD

K89a94r89e74l 63D10u97b

8. 6. 2014 8:18

Lacinější je, nepustit je na evropský břeh.  Aby poznali, že holý život si zachrání, když zůstanou doma v Africe.  Na moři ho ztratí.

2 0
možnosti
Foto

Ha, spamový král...dobrý nápad...natáhnem kolem Evropy dráty a budeme střílet bez výstrahy :)

0 1
možnosti
SB

Píšete to sice ironicky, ale já se Vás ptám bez ironie, zda máte nějaké lepší řešení.

4 0
možnosti
JD

Tady je problém tomu zamezit,Skoro žádný stát není proti,protože mají strach z jedné EU komisařky,je to budoucí katastrofa,ale opravdu se musí zbouřít lidé,EU nic nedělá proti

2 0
možnosti
Foto

Vzbouřit se proti vzbouření je víte co? První by měl nastoupit rozum a reálné uvažování, hledání cesty. Ale právě to reálné uvažování emigrovalo od nás neznámo kam.. A řeknu Vám dnešní případ, kamarádka mi říká: "Pošli mi to majlem", JÁ: "Poslala, vrátilo se mi to." ONA: "Aha, mám nový mail", JÁ: "Jaký?". ONA: "... Já nevím ..". Povoláním státní úřednice. Občas se mi chce brečet. Když se potkáme osobně, každý má problémů na 2 hodiny. Najít Váš blog na webu natož napsat komentář, však to znáte....

Takže lidé se musí nejdříve vzpamatovat, že stát jim nikdy nenabídl a nenabídne žádné jistoty, že republika jsou oni  a ne jakési nesmyslné zákony. Po nějakých 69-75 letech nesvobody to bude těžké, ona ta nesvoboda je ták pohodlná.

Díky za zajímavý, reálný  a lidsky podaný článek R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik