Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

frantaflinta58

23. 2. 2010 3:41
mediální manipulace par excellance...

..je naprosto bezprecedentní prosazování TOP-09. Věřit tomu, že strana, která je postavená na "hvězdách" arogance a hlouposti jako je Havlův kámoš  Schwarzenberg,star pomusic, šmíra Vlasta Parkan a Kalousek alias "likvidátor" má neskutečné preference již před svým založením, může jen hlupák. Je jasné, že pod praporem chvályhodné propagace "malých neparlamentních stran" nám média mainstreamu cpou horem dolem OPĚT staré a profláknuté hochštaplery. Za TOP-09, Zelenými a superkorupční stranou Věci Veřejné stojí stejná skupina lidí, která skutečně řídí politiku  už 20, ne li spíše 60 let... Proto je třeba volit takové, které mainstream NEMÁ RÁD. Z jednoduchého důvodu. mainstream totiž patří právě těm, kteří stojí za stranami, které vychvalují do nebes a přidělují jim závratné preference. Muži za oponou vědí, že ovčan je naštvaný na "velké strany", tak mu naservíruje malé-řízené těmi samými lidmi. That's all.

0 0
možnosti
K

Kru.El

23. 2. 2010 3:15
Malostranské výmysly mediálních zákonů

Pan Hannig asi žije ústavou jiné republiky, protože ústava ČR žádný pojem jako jsou rovné podmínky stran nezná. Obdobně i představa že by diváci měli v televizi trpět kdejakou obskurní ministranu je mimo realitu. Těm kvalitnějším stranám by to navíc stejně ještě uškodilo.

0 0
možnosti
M

marav

23. 2. 2010 8:42
Re: Malostranské výmysly mediálních zákonů

Máte pravdu - obskurní ministranu TOP 09 alias Knížecí družinu, která ještě před svým založením měla preference přes 50% --- tu opravdu v TV nemusíme neustále vidět Rv . Staří psi s vykartáčovaným kožichem nic nového natož pozitivního nepřinesou .

0 0
možnosti
JN

madqwert

22. 2. 2010 23:25
souhlasim i kdyz vas v zadnem pripade volit nebudu

;-D

0 0
možnosti
HM

JMNT

22. 2. 2010 22:54
Konspirace a malé strany

To je samá zaujatá ČT, samá konspirace a podjatost, všichni jsou zaujatí vůči malým stranám. A do této kospirace patří rovněž instituty pro výzkum veřejného mínění. Podle čeho soudíte, kdo je důležitý, a kdo nikoli, když nikomu nevěříte? Protože si sami o sobě myslíte, že jste důležití? V čem je důležitý Cibulka, který si rovněž dělá kampaň za státní peníze prostřednictvím esejovitého názvu strany vytištěném na hlasovacím lístku? Neliší se od Dělnické strany, která se pro volební účely překřtila na "DS-za zrušení zdravotnických poplatků". KDO určuje, koho považovat za důležitého? Internet dává stejnou možnost všem a je mi opravdu líto, že různí liberálové.cz či svobodní nejsou schopni uspořádat něco, co média zaujme. To alespoň ti holohlaví dovedou. A je mi líto, že nejsou schopní přitáhnout osobnosti, o které se média budou zajímat. Ale to je VÁŠ PROBLÉM, MALÉ STRANY. Na ČT24 je každý týden pořad pro malé strany. To vám je málo?

0 0
možnosti
F

frantaflinta58

23. 2. 2010 3:48
Re: Konspirace a malé strany

Jen dvě poznámky: Konspiraci a šmelení s předvolebními preferencemi nevídí jen totální slepec a hlupec. A Cibulka je důležitý v tom, že velmi dobře zná tu partu, která nám už 60 let vládne. Cibulka je skutečný disident, vždy proti a navíc pošuk, jako takový je samozřejmě nevolitelný jako politik. Ale jeho informační hodnota je obrovská. je první kdo si dovolil společně s Karlem Krylem srazit ikonu neobolševiků Havla. Toho havla, kterého si bolševici a STBáci dali na nový prapor, aby si mohli zprivatizovat své bývalé fabriky do vlastních rukou a vyprodat je cizincům. Rozumíte? Kryl tu morální stoku srazil svými básněmi, Cibulka to udělal svým poctivým stylem, řekl Havlovi do očí,  že je prase a hovedo.Čímž kostatoval smutnou pravdu. Cibulka by měl mít  za neohrožené odhalování pozadí všech zločinů před i po listopadové éry dík národa. zejména POlistopadové, protože naše milá pravice by nejraději "vyšetřovala" pouze promlčené kauzy. 

0 0
možnosti
N

Novotnak

22. 2. 2010 22:42
Nejsem příznivec levice

ale středolevý volební program, který je na stránkách SZR, by byl určitě pro spoustu levicových voličů příjemnou alternativou k ČSSD.Opravdu je škoda, že Vám není v médiích věnováno více prostoru. Bude te se hold muset více snažit vlastními silami... :-/

0 0
možnosti
AH

hyzik

22. 2. 2010 21:34
Přečetl jsem jen první odstavec,

ale jestli to nebylo tím, že Moravec nepozval předsedy stran, ale bývalé premiéry vlády. Proto tam byl Zeman a Topolánek, snad vám nechyběl třeba Paroubek bojující?

0 0
možnosti
M

marav

22. 2. 2010 22:01
Re: Přečetl jsem jen první odstavec,

důvod by to být mohl.... ale věříte tomu ?

0 0
možnosti
AH

hyzik

22. 2. 2010 21:32
Přečetl jsem jen první odstavec,

0 0
možnosti
Z

Zabangovanbangem

22. 2. 2010 21:27
Já, stejně tak jako celá řada jiných lidí,

na TV koukám velice málo, na talk show Moravce (v minulosti i Bobošíkové) vůbec. Zato jsem dost často na netu. Proč se nevykašlete na ČT a podobné mrtvoly a neoslovujete voliče raději přes net? Blog máte založený, můžete si sem psát kdy chcete a navíc zadarmo, tak proč toho nějak smysluplně nevyužijete? Internet je také médium. A daleko lepší než celá televize.

0 0
možnosti
J

jsoud

22. 2. 2010 22:32
Re: Já, stejně tak jako celá řada jiných lidí,

Až zde bude návštěvnost ve statisících, tak potom to bude určitě mýt význam. Prozatím to jsou diskuzní kroužky pro omený počet čtenářů.

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

22. 2. 2010 21:20
Pane Hannigu

politika vaší obskurní straničky je stejně odpudivá jako muzika, kterou jste nás coby jeden z prominentního tria s Janečkem a Wágnerem za bolševika opruzoval.

0 0
možnosti
D

da.rock

22. 2. 2010 21:27
Re: Pane Hannigu

Bohužel máte pravdu.

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

22. 2. 2010 21:12
Co se vám ale u koryt nepochlubí je tot :

Dobře se podívejte na video co se staví na vaše děti a vnuky a jak to dopadá, když je někdo tak všehomocný, všehobohatý, všehoschopný.....a zeptejte se Vondry, Havla, Schwarzenberga, proč mlčí o tom co by lidi měli vidět..

http://www.youtube.com/watch?v=0P-hvPJPTi4

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

22. 2. 2010 21:21
Co se vám ale u koryt nepochlubí je toto: 1+1 = ?

Univerzální systém kontroly lidí 3

Projekt LUCID - globální počítačová síť - je tak důmyslně konstruován, že nikdo nemůže uniknout jeho vševidoucí a vševědoucí umělé inteligenci. Mnozí budou bezpochyby hledat - tím, nebo oním způsobem - slabé místo systému. Důvtipní počítačoví hackeři vyvinou krajní úsilí, aby našli klíč k jeho elektronickému, silikonovému mozku. Ale tento systém je vybudován tak, s tolika zabezpečeními proti selhání, s tolika vrstevnatými strukturami, a je zkonstruován s tak komplikovaným a komplexním kryptografickým kódováním, že narušení systému bude nemožné. Nezbyde žádné místo k ukrytu!http://tajomstva.org/new-world-order/selma-666-univerzalni-system-kontroly-lidi/

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,09
  • Průměrná čtenost 8350x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik