Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O69t46a 39L66ö44b66l

16. 8. 2013 9:40

Teorie tlusté čáry je iluze. Minulosti se nelze zbavit. Té dobré ani té špatné nebo pochybné. Na to system v listopadu ztroskotal. Je nutné přehodnotit vše, to staré co se osvědčilo se musí převzít a navázat na to výsledky chyb však není možné ignorovat. Jinak nejen investorové bourali staré, též komunisti. Kdo si minulosti a práce svých předků neváží a neudržuje, ten bude míti špatnou budoucnost.

1 0
možnosti
PS

P24e85t70r 63S37k78á24c87e97l

15. 8. 2013 12:27

V článku je precizně shrnuto to, co se v dějepisech škol zamlčuje:

Naši tzv. "spojenci" nás 3x (slovy: třikrát) hodili přes palubu a důvod je jasný - zbavili se tím konkurence našich firem na světových trzích. Jedná se o zmiňované roky 1938, 1968 a 1990. Počtvrté se nedáme napálit (viz přání v písni pana Tomáše Kluse "Pánubohudooken"), ale potřebujeme k tomu vládu zdravého rozumu, schopných lidí. Osvícených, s diktátorskými sklony. Ti se k moci dostanou, doufejme, po nejbližších volbách. Velmi záleží na informacích, které voliči dostanou...R^

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, milý pane Hannigu. Nechci Vám kazit pocit, že zde je přelomová doba, která je přelomovou právě kvůli novým volbám. Pokud budeme chtít  "stavět na zelené louce" musíme být jako národ jednotni. A to bohužel nejde v našich končinách. Nejsme ani Bulhaři se svým rázným zatočením s ČEZem, s nabubřelou Českou firmou, nejsme ani jednotni v tak jednoduché otázce, zda komunisté ano, či ne..Právě zde mám velké obavy, že komunisté se svým volebním ziskem tentokrát budou mít navrch, takže zda to bude stavba na té zelené louce, nebo jen odrezování a přetírání staré konstrukce na růžovo, toť otázka...Pokud si lidé neřeknou, "Už nechceme korupčníky a to ani ty překabátěné, či ty, co zůstali ve svých kabátech a jen tiše vyčkávají na příležitost, pokud tyto zprofanované strany, nevypráskáme, nic se totiž nezmění. Budou jen prázdné sliby voličům a budeme tam, kde jsme.

Další věc, která mě zaujala na Vašem článku: "A ti další? Blouznivci, kteří chtějí přeměnit systém ve všelidové neustálé hlasování o všem možném, si neuvědomují, že lidé nechtějí přijít do volebních místností ani jednou za čtyři roky, natož aby tam chodili neustále."...pokrač. citace: "Ale i když zapomeneme na ztrouchnivěliny, nevymýšlejme utopie." Pane Hannigu, naopak, já jsem přesvědčena, že všelidové hlasování "o všem možném" je základ demokracie. To, zda je tento mrtvý systém nahraditelný, právě určí všelidové hlasování, dokonce celoevropské hlasování, o kterém naši "politici" zjedi, taktně mlčí a mlčí, a proč? Protože se bojí změny mrtvého přežitého systému, na systém moderní, dávající lidem jistotu v nejisté době, protože se bojí, že přijdou o své penězovody, že už nebude snadné okrádat občany naší vlasti. Proto musaíme být jednoti, podepisovat se pod skutečnou, nikoliv jen kosmetickou změnu a v tom je i skutečná síla, síla bez krveprolití! Utopie?! Nevím, co to slovo znamená..

Základní příjem je nový ekonomicko morální systém, který nastartuje nejen ekonomiku, ale i morálku, které je potřeba jako soli.

3 0
možnosti
PS

P76e59t10r 20S31k28á68c66e54l

15. 8. 2013 12:18

Myslím, paní Poláková, že jde po vysvětlení pojmů. Autor slovem "utopie" chtěl říci, že v současném marasmu neuspějí žádné tzv. demokratické metody. Jestli se mýlím, rád svůj názor poopravím.

Pokud nyní nefungují základní zásady demokracie (přímá volba, přímá odvolatelnost atd., jako kdysi v její kolébce, v Řecku), marné konání. V historii lidstva není příklad, že by petice apod. aktivity dovedly společnost k přeměnám. Mocní se jen takovým projevům v zákulisí smějí, viz reakce pana Nečase po každé demonstraci.

V současné době je potřeba všechny voliče povzbuzovat, aby se k volbám dostavili. A když už půjdou, aby se již nyní nedali manipulovat a přesně věděli koho volit. V současné době totiž, a myslím že to tak bude až do voleb, mediokracie propaguje pana Babiše a pana Kalouska. K prvnímu z nich si ještě musím vyjasnit jeho úlohu ve výsadbě řepky, na jejímž pěstování zbohatl (prý se má sít jen jednou za pět roků) a ke druhému stačí dodat - díky bylo Vás dost, jsou schopnější ekonomové.

Takže stále platí návod pro změnu - jen NEparlamentní strany volit. Pokud ovšem chceme změny....R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik