Diskuse

Konečně!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

31. 10. 2009 11:18
Alespoň jednu blbost prosím příště vynechte

Že se vedoucím politikům ani nezdálo o výhodách těch dnešních. Pomineme-li technologický vývoj, tak měli výhody přinejmenším stejné. A více-méně trvale. Jen nebyl bulvár. A máte dojem, že RP by napsalo o výletu s. prezidenta něco jiného, než že ho vládní tryskáč dovezl na fotbal, aby tam reprezentoval svoji (jeho!)  socialistickou vlast???   V tom byl ten rozdíl. Pro ty, kdo papouškují novináře rozdíl rozhodující.

Tehdy nikdo - ani politici, ani tisk ("sdělovací prostředky") nesmyslně neštval lidi proti politikům. Všimněte si: mluvím o štvaní, nikoliv o kritice nešvarů.

0 0
možnosti
DO

mamak64

30. 10. 2009 21:36
Souhlas a karma

Vážený pane Hannigu, mluvíte mi z duše, myslím si naprosto totéž co vy, vystihl jste velmi dobře, co si myslí valná většina lidí, kteří používají obyčejný selský rozum a nezapomněli, co zde bylo , v co doufali, že zde mohlo po revoluci být  a co tady je teď. Vidím, že většina lidí asi s vámi nebude souhlasit, to jsou právě ti, kteří se dají lehce zmanipulovat kýmkoliv v jakékoliv době  a nevědí, k čemu mají v hlavě mozek. Nic si z toho nedělejte, napsal jste to fakt dobře. To, co dokázaly prošustrovat naše vlády od revoluce, nedokázali ani komunisti, každý ví, jaký byl dluh tenkrát a jaký je teď. Jedna z kladných věcí, která tenkrát byla, že si stát svůj majetek hlídal a největší prohřešek byl "rozkrádání socialistického vlastnictví". No a tady je rozkrádání ve velkém prostě normální, netrestá se a ještě se to jmenuje naším slovem - tunelování. Paráda. A k projevu paní Anděly Dvořákové - taky nemám co bych dodala. Má pravdu. A nezajímá mě, jestli byla nebo nebyla komunistka.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

31. 10. 2009 11:21
Re: Souhlas a karma

Je zajímavé, kolik lidí (Klausem počínaje) je přesvědčeno, že mozek v hlavě mají právě ti, jejichž názory se shodují s jejich. Jak si vůbec nepřipustí, že by to s tím mozkem a papouškováním mohlo být případně i naopak.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

30. 10. 2009 21:00
Vážený pane Hannigu

nemohu si to odpustit. Pro mne jste prakticky totéž co paní Bobošíková. Lituji.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

31. 10. 2009 11:21
Re: Vážený pane Hannigu

Jéje. Po dlouhé době můj souhlas a AŠ!!

0 0
možnosti
PH

Gibon

30. 10. 2009 20:02
bez nadpisu

Kocourku černý. Takový pořádek, jaký připisujete Hitlerovi existuje ve všech západních demokraciích. Pouze u nás, v Bulharsku, Rumunsku atd. považují demokracii za to, za co ji považujete Vy, kocourku černý.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

30. 10. 2009 20:01
řešením je Lisabon

Když jsou naši politici tak špatní, na každém kroku korupce atd., nebylo by dobré, aby více pravomocí získali politici v Bruselu ?

Myslíte si, že v době kdy byl 100 % zaměstnavatelem stát, pro novináře neexistovala svoboda slova, vládnoucí funkcionáři nemuseli obhajovat své posty ve svobodných volbách, nikoho moc nebolelo, když se něco ve fabrice ztratilo, na trhu byl nedostatek žádaného zboží, o přidělování mnohého rozhodovali úředníci... tak že v této době byla menší korupce, šedá ekonomika apod. ? Na základě čeho se tak domníváte ? Na základě četby Rudého práva ?

A k té Dvořákové. Dost pochybuji, že byla kritická k omezeným svobodám lidí, k monopolu vlády jedné strany, k neefektivnímu modelu plánovitého hospodářství ...

0 0
možnosti
PS

lecaks

4. 11. 2009 13:17
Re: řešením je Lisabon

Že řešením je Lisabon, to Vám řekl kdo? Vždyť v Bruselu stíhá jedna úplatkářská aféra druhou. Víte jak degradovali vysokého úředníka, který upozornil na úplatky a komise to potvrdila?  Víte, že dvě velkoměsta v Evropě nemají kanalizaci? Miláno a Brusel. A tihle nám chtějí vládnout? 200 slov má desatero Boží, 300 slov má Deklarace lid.práv z r.1776 a 14 578 slov má Směrnice EU na dovoz karamelových výrobků. Víte? Vždyť úřednický moloch v Bruselu nedokáže operativně zrušit drobné opatření, o němž všichni vědí že nic, zhola nic nepřináší a stále se  2x ročně zavádí jiný čas.Natož velké věci nerozhodnou a taky proč? Mají své jisté.Již dnes administrativa EU čítá 30 tis.lidiček, uzavřená komunita v Bruselu. A bude se rozrůstat geometrickou řadou, rád si počkám, jak se to sesype, jako doměček z karet.

U nás totiž se prvně na světě budou rušit politické strany a budovat nový řád. Jiný, než si přejí mocní v Bruselu či New Yorku.

S úctou k názoru SkaP.

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

30. 10. 2009 19:58
Smůla

pane autore, ty vaše časy se již nevrátí kdy bude existovat ten váš pořádek. Jinak za Hitlera byl také.

0 0
možnosti
SN

kuča

30. 10. 2009 19:49
pane autore!

:-)Super článek, jak říkají současní teenageří. Jsem už také starší ročník, narodil jsem se těsně před II. svět.válkou, tak plně chápu vaše úvahy.

      Nejde to nazvat jinak, než vládou mafií. Zákony šité na míru  pro yabrané klany, nečinnost soudů a ta aféra s Plzní......... no to je dílo! A ti co to všechno způsobili, se cítí poškozeni a chtějí se soudit..... V normální demokratické zemi, kde existuje civilizované právo, by byli od hodiny za katrem a tam pak dokazujte svoji nevinu !!!

      A napočátku bylo Slovo............. a náš velký energický i když trochu postižený neoprávněným velikášstvím, jeho Veličenstvo monarcha a místodržitel naší republiky,neomylný a vševědoucí  ..............., my ostaní nejsme hodni otřít prach z jeho sandálů ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,09
  • Průměrná čtenost 8349x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik