Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sice chápu Vaše obavy - protože když neumíme k zákonnosti donutit romskou menšinu, jak to asi chceme udělat s dalšími nepřizpůsobivými jedinci, kteří navíc mluví arabsky?

Ale stejně si myslím, že v současné době se z toho u nás dělá větší problém jen vinou sdělovacích prostředků. A jistěže se matou další pojmy jako islám a radikální islamisté jaksi automaticky - co muslim, to terorista. (Vzpomeňte Breivika před 4 roky - křesťan, který postřílel 77 Norů.)

1 1
možnosti
JH

Já ilegály vítám a vítám i jejich neomezenou podporu, jelikož, jak píše autor, zhroutí se sociální stát a to je dobře. Odvrácenou stranou tohoto dobra bude dlouhodobý boj za ozdravení populace a její očištění od cizorodých elementů, které by chtěly uchvátit moc.

0 2
možnosti
PV

Nelze než souhlasit.R^

Vlastně se dnešní, hudební terminologií řečeno, střední proud v médiích a politice všeobecně, předvádí v té nejhorší podobě, jakou jsme si ani za hluboké totality nedovedli představit, kdy je člověk propírán a dehonestován jen za to, že požaduje dodržování zákonnosti. Naštěstí nastupující generace si uvědomují, že to heslo - s SSSEU na věčné časy - je holý nesmysl, jde proti občanovi a propaganda je ve svém důsledku kontraproduktivní. Jak se to ostatně stalo v nedávné minulosti s věčnými časy k SSSR.

15 1
možnosti
Foto

Myslím, další z mnoha snah o matení pojmů a záměrné komplikování docela jasných principů.

Vyjadřování obav, kritika postupu vlád států i jednotlivých politiků je zcela legitimní a nemá s příslušnými "ismy" co dělat.

Definice těchto pojmů je docela jasná a text zmíněného zákona úplně jasný.

Pokud se někdo chová v intencích příslušné ideologie, je tím, čím je a pokud někdo porušuje zákon, má být za to potrestán. 

Nikoho neopravňuje ani neomlouvá současná (stejně jako žádná minulá ani budoucí) nedobrá situace porušovat zákon a přiklánět se k ideologiím, které do civilizovaného světa nepatří.

1 0
možnosti
MK

M69i18l14a80n 36K14o44s

10. 8. 2015 15:56

Ano, máte pravdu. Demokracie se pomalu mění na držhubokracii...:-)[>-]

3 0
možnosti
MK

Tahle slova již dávno ztratila svůj původní význam a stal se z nich bič na  všechny, kteří neuznávají sluníčkovou společnost.

18 0
možnosti
Foto

Ta slova mají stále stejný význam a je úplně jedno, kdo a kdy je používá a kdo a kdy jejich podstatu naplňuje.

"Sojka zůstane sojkou, i kdyby se redaktor Světa zvířat z toho..." a tak dále v duchu známého citátu Jaroslava Haška.

2 5
možnosti