Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tolik křiku o ozdravení ovzduší a dnes nikomu nevadí, že většina občanů přešla z plynu a elektřiny na vytápění vším, co je levnější a prokládají to odpadem, který hoří. Z komínů vychází černý kouř, na ulici se dusíte, nedá se větrat a nikdo netroubí na poplach, kde jsou všichni přívrženci Gréty, také se asi tímto způsobem ohřívají, tak mlčí. V jiných státech vlády na zdražení energie zareagovaly a co u nás, příplatek na bydlení, z daní těch, kteří ho nedostanou, těm, kteří je neplatí.Rv

8 0
možnosti
VV

To se ale nestalo ze dne na den ted.

Kdyz jsem prejizdel v edvadesatych letech v Alzbetine hranice, vzdy mne vital ten jak v Bavorsku rikaji Katzendrechgestank, A tedu uz nme vita zase dobrych 5 let.

0 0
možnosti
JR

J98a73n 17R66á36ž

23. 2. 2022 18:24

Ze života: Soused kamaráda, za kterým jezdím do malé jihomoravské vesnice, za komančů topil zásadně směsí uhelných kalů a vyjetého oleje. Smrdělo to neskutečně do širokého okolí.. Po modernizaci obce (plyn a kanalizace) přešel na topení plynem, ale kamna napojené na starý komín si zřejmě nechal, neb vloni v zimě , kdy ještě energokrize nebyla aktuální si sousedé všimli, že zejména v noci se z jeho komína valí hustý kouř a že si na dvůr nechal navézt fůru hoblin, či pilin z nedaleké pily a objevil se tam i barel, zřejmě s nějakým vyjetým olejem. Podnět na OŽP střediskové obce k zahájení šetření byl odložen pro nedostatek důkazů, protože kontroloři přijeli "záhadně" vždy v dobu kdy soused topil plynem.

Takže realita Green Dealu v ČR má i takovou podobu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8351x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik