Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P12e53t89r 96S88k78á65c59e95l

31. 5. 2013 21:32

V dnešním Hyde Parku byl psychoterapeut pan Martin Jára a k otázce důvěry se vyslovil takto:

Důvěra se zakládá na prostředí, v jakém jsme vyrůstali.

Takže se nedivme, co nám tato společnost, založená na moci peněz, produkuje. Ale geny národa českého jsou v nás, proto bude líp.R^

0 0
možnosti
Foto

Co se týká těch interpelací, jak navrhl čtenář, myslím si, že by jej jednou, dvakrát někdo přijmul a vyslechl, ale později by tazatel našel zavřené dveře

z důvodu "pracovní vytíženosti" dotyčného poslance ...

Cituji pana Hanniga:

..."Ale zdůrazňuji, nesmíme je nechat spadnout do pohodlné lhostejnosti k jejich voličům,  jakou se vyznačují ti nynější parlamentní strany"....Konec citace.

Jen dodávám, nejen, že je nesmíme nechat zpohodlnět a zlhostejnět a dokonce  ve lži slibovat nesplnitelné a to hlavně před volbami, ale musíme zdola a to je to důležité, zdola, okamžitě požadovat NOVÁ PRAVIDLA. Tzn. jakýsi "bič" nad poslanci a ministry

v podobě sankcí a v podobě bezkompromisní odvolatelnosti. Zpronevěříš se našemu státu tím, že uděláš chybu, která poškodí ekonomiku země, či jinak zneužiješ své pravomoci, jsi okamžitě do týdne odvolán.  Politik si v takové funkci nesmí dovolit dělat chyby, musí mít kolem sebe tým skutečně odborných poradců a lidí, kteří to s naší vlastí myslí dobře a v duchu tohoto pozitiva budou jednat a konat. Pokud chybu uděláš dokonce s úmyslem "malé domů", jsi odvolán s takovou ostudou, že si pro tu ostudu v politice a na strategickém místě veřejné správy už ani neškrtneš.  Stanovit nová pravidla je to základní a neoddiskutovatelné, je to po předchozích, neblahých zkušenostech, nutnost a bod číslo jedna! Tento zkorumpovaný systém škodí, to již všichni víme. Je přežitý, nefunkční a proto jej musíme od základů změnit tak, aby byl s takovými pravidly, která se nesmí porušit  v žádném případě.

3 0
možnosti
PS

P66e76t19r 13S56k80á85c40e61l

17. 5. 2013 21:45

Tak na tento názor jsem čekal léta. Před několika roky mně jeden moudrý spoluobčan z Rájce-Jestřebí říkal, že v kolébce demokracie, tedy v Řecku, skutečná demokracie byla. Fungovalo to takto: Poslanec byl volen z obvodu cca 1000 voličů a pokud se zjistilo, že "nebyl hoden", musel z kola ven! Dokáži si představit i u nás takový systém, navíc prokořeněný způsobenou ostudou neschopnému poslanci! Vždyť šel do Parlamentu dobrovolně a svým rozhodnutím reprezentovat voliče jim dal naději. Pokud ji zklamal, trest by jej neměl minout. Způsobem, popsaným paní Polákovou, se pohneme z místa. Dáme se na cestu nového řádu, jak jej předpovídal vizionář pan Paseka ze Svratouchu. Ještě letos se začnou podmínky pro takové změny zlepšovat, bude líp!R^

2 0
možnosti
PS

P31e80t93r 41S57k40á27c13e81l

14. 5. 2013 21:13

"A věřte, ono se to nakonec povede, neboť se říká: „Věř a víra tvá tě uzdraví“.

Zde uhodil autor "hřebík na hlavičku". Ano, víra s láskou přináší vždy naději. Naděje je, že se naše nemocná společnost začne uzdravovat, že voliči procitnou a nebudou volit negativně: Jednou Pepík, podruhé Franta. Prostě víc budou věřit sobě a vyberou úplně jiné strany. Jen ty, co za posledních 20 roků nebyly u moci a ani nebyly v zákonodárných sborech. Silná sebedůvěra je dobrá věc, vezměme si příklad z našich hokejistů. Když jde do tuhého a hrozí vyřazení z mistrovství světa, zapnou naplno a úspěch se vždy dostaví.

Do tuhého letos a hlavně v příštím roce u nás půjde určitě, spojme se a úspěch se dostaví...R^

4 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás,

především děkuji autorovi panu Petru Hannigovi za milou pozornost, kterou mi nečekaně věnoval tím, že pochválil můj příspěvek v dizkuzi pod svým článkem a dokonce jej citoval v novém pokračujícím článku. .

Děkuji pane Hannigu, zdravím Vás, čtu Vás ráda a pochvaly si nesmírně vážím V.

Na mém blogu pod mým článkem "Myslíš jenom na peníze", jsem dnes četla příspěvek pána, který mě ani nepřekapil. Jsem totiž zvyklá.

CITUJI: "ja ale NECHCI byt "sounalezity" s kdejakym hejlulou, ktery nic neumi, nic nedokazal, a chtel by se "spravedlive podelit" o moje uspechy ... co se me tyka, tak s dovolenim zustanu u te konkurence a souteze, nez u nejake te "sounalezitosti", a popravde receno, hodlam u toho zustat i bez nejakeho toho vaseho dovoleni."

Dále napsal: "nikolivek, ucelem vyplaty je dostat zaplaceno za odvedenou praci, a to tolik, na kolik si vasi praci zamestnavatel ci klienti ceni. ano, je velmi pravdepodobne, ze nektera prace bude cenena vice, dokoncei RADOVE vice, nez prace jina ... a je to tak naprosto v poradku. pokud ma pracovni vykon nejakeho cloveka cenu x penez, ZADNY zamestnavatel takovemu cloveku nezaplati x + y, a to ani v pripade, ze dotycny clovek z tech x penez neuzivi sebe a svoji rodinu ... to by totiz nebyl zamestnavatel, ale nesvepravny debil. Konec citace  a pokračování níže:

2 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,09
  • Průměrná čtenost 8350x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik