Diskuse

Docent

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přiznávám, že jsem "docentury" nedosáhl už několik let. Mindrák s toho nemám, jen o něco větší bolest v kyčlích a v kolenou. Artróza je svinstvo!

Je ale pravda, že  se moje prostorové uspořádání dále nemění, takže ač "přes cent" už si nedělám ambice. Proto také Vánoce nepovažuji za nebezpečí!

1 0
možnosti
PS

Kyčle a klouby, potažmo tělo samé, si s nemocí poradí. Jen jim dodat zásaditou stravu, seznam zásaditých (prospěšných) a kyselých (tělo ničících) potravin je na internetu. Měli jsme ho přimagnetovaný jeden čas na ledničce. Všem doporučuji navíc dobré červené sudové, bílé dělá kyselost. Červené navíc obsahuje resveratrol, protizánětlivá látka. My lidé se zdravým rozumem si musíme pomáhat, radit. Protože platí:

„Zdravýrozum si získá přízeň, cesta proradných vede k záhubě“ » Přísloví č. 13,odstavec 15.

1 0
možnosti

he he he... jsem na tom stejně! taky "přescent"

1 0
možnosti
MN

.... jak se to říká? "až ti tlustí budou hubení, tak ti hubení budou studení?" ..... netrapte se tím - váhy váží blbě, nekvalitní materiály na oblečení se sráží ... komplikovat si život ještě nějakými dietami a huntovat si svaly a klouby cvičením ... už jen slovo dieta ve mně vyvolává příšerný šok - představa neochutnat to, co je dobré a srdce se na to směje !?! BRRR - už jen to je život ohrožující! ;-D.... Nehledě na to, že nebude dlouho trvat a zhubneme všichni! ;-)

     Tak to neřešte, oslavte bujaře Silvestra a naplno si užívejte celý příští rok! Ať je ve znamení zdraví - o to jde, ne o kila;-)- a s tím ostatním už si pak poradíte! R^ Marie

1 0
možnosti
PS

Lepší je namáhat klouby při cvičení apod., než-li denodenně je zatěžovat nadváhou. To snad uznáte. Ochutnat jen to dobré lze, důležité ale je vědět kdy a jak moc;-). Např. po 18.00 hod. jen dobré červené sudové a ráno by jste křoupala hřebíky.;-D

0 0
možnosti
Foto

ZATÍM TEDY PŘESCENT. Možná momentálně vhodný titl. Over q. H.C.?;-)

0 0
možnosti
PS

P57e17t22r 83S47k97á62c50e89l

29. 12. 2014 20:43

Přeji upřímně, aby jste "docentury" v lednu 2015 dosáhl. Mně nejvíc ráno kručelo v břiše, když jsem naposledy jedl v 18.00 hod. předcházejícího dne. Úplně nejlepší je k večeři se napít dobrého červeného vína a v úbytek váhy silně věřit. 

Jinak pro zdraví je prospěšné při úplňku Měsíce se zdržet jídla a hladovět. Třikrát za den teplý čaj a jen čistou vodu v množství, jaké tělo snese. Takovým pročištěním nastartujeme uzdravující pochody v těle. 5.1.2015 v 5:53 hod. je první letošní úplněk, hladovění je možné držet 12 hodin před a 12 hodin po něm. Data opsána z lunárního kalendáře "Krásná paní" (http://www.krasnapani.cz), který jsem dostal od dcerky pod stromeček. Pěkný dárek...R^

0 0
možnosti
JB

Mladá a důležité aby byla bohatá. [>-]

0 0
možnosti
Foto

Nejlepší motivací dát se do formy,  je mladá milenka. ;-)

0 0
možnosti
PV

To zní ovšem velmi zajímavě....:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,19
  • Průměrná čtenost 8348x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik