Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I18v56o 93P74a80t63t61a

22. 7. 2014 13:01

Pane Hannigu, to co píšete o rodinách s dětmi včetně té paralely na maso z Argentiny je pravda. Rozumím Vám i v tom smyslu, že taková situace nedovolí myslícímu člověku klidně spát. 

Problém je v diletantské sociální politice státu. Za základní příčiny tohoto problému mohu označit selhání sociologů zejména v oblasti tvorby sociálního kapitálu (o tom se fakticky zmiňujete, jen nevíte, že jdete proti sociologům, kteří definují sociální kapitál jako četnost kontaktů na internetu). Vystihl jste to i ve věci toho kvalitního a samozřejmě drahého hovězího masa. Ekonomové vidí jen peníze, dítě vůbec nedokáží vnímat ani v případě vlastních dětí v rodině. Výsledek selhání sociologie a ekonomie se dostavil tak, jak o tom sám píšete.  

Více, včetně světla na konci tunelu, najdete v seriálu devatenácti článků. Seriálu nazvaného "Dítě na okraji společnosti". Najdete jej na stránkách časopisu RC monitor od č. 19/2013 na adrese: http://res.claritatis.cz/?a=7

Dvacátý článek seriálu nadepsaný "Výzva pracujícím rodičům", by měl vyjít v prázdninovém dvojčísle RC monitoru.

V graficky méně komfortní podobě je seriál dostupný také na adrese: http://sociologie.netstranky.cz/

1 0
možnosti
PS

P11e37t33r 91S53k66á49c15e40l

23. 7. 2014 21:57

Napište, prosím, panu Hannigovi. Podpořte svojí kandidátkou SZR, neboť Váš příspěvek svědčí o zdravém rozumu. Hlavně se mi líbí Vaše věty"...dítě vůbec nedokáží vnímat ani v případě vlastních dětí v rodině. Výsledek selhání sociologie a ekonomie se dostavil tak, jak o tom sám píšete".  

Pan Hannig nejen že o tom píše, ale i koná. Je to jeho strana, která nás (http://www.casproevropu.cz) má jako jediná v programu. Ano, taky v praxi narážíme na  lhostejnost dospělých lidí, kteří jako by děti neměli. Právě děti a mládež trpí od března časným vstáváním, tedy denně o hodinu dříve a nikdo neví proč tomu tak je.

Děkuji pane Patto za Váš příspěvek na dobrém díle.R^

0 0
možnosti
Foto

Vyhrálo Německo. Gratulujme jejich hráčům. Vedoucí gól dal 22 odchovanec skvěle organizované výchovy už od dětství. Také jsme ji kdysi mívali - Vízek, Panenka, atd. Nakonec oni tři hráči, nezpívající německou hymnu ani moc do výsledku nezasáhli. Všimli jste si? Argentina byla skvělá, ale prostě ten německý dril neměla, takže na konci nestačila fyzička. Hlavně Messi už byl z celého šampionátu utahaný.

1 0
možnosti
Foto

22 letý odchovanec.... zapomněl jsem v minulém příspěvku dodat - letý

0 0
možnosti
PS

P44e81t11r 32S96k10á80c49e93l

13. 7. 2014 21:03

Již před desítkou či více lety bylo oznámeno, že Turci pracující v Německu tam vydělávají dvě miliardy německých marek za rok. Takže zářný příklad rozkladu říše zevnitř. Lidstvo a jejich vedoucí představitelé jsou nepoučitelní z historie lidstva. Časy se až tak moc nemění. Pokud na hřišti vyhrají Němci, bude to Pyrrhovo vítězství...R^

1 0
možnosti
PK

Čas oponou trhnul a změněn svět - bohužel asi ne k lepšímu. Za mých mladých let vyhrál Bundesligu jeden rok Kaiserslautern a mužstvo bylo hrdé na to, že jsou Švábové, nejen Němci. A pak mě třeba překvapilo, že Dánsko najednou mělo světového běžce na 800m s nedánským jménem Kipketer. Prostě černého Afričana koupilo aby byly medaile.

Nevím, ale novinář Klíma v Lidovkách aplaudoval, že fotbalová mužstva jako Německo, Francie, Švýcarsko jsou složena z bělochů, Arabů a černochů a to že jim dodává sílu. Každá rasa přináší svá pozitiva a výsledkem jsou výborné výkony. Těžko říci, já si myslím, že i nadaní Evropané už nechtějí podstupovat tak náročný gladiátorský trenink a zápasy. Četl jsem, že to je dost i důvod např. odchodu Australanů z tenisové špičky, ač to před lety byla supervelmoc.

1 0
možnosti
PS

P71e82t79r 82S28k82á89c81e66l

13. 7. 2014 21:10

Čímž jste mi připomněl knihu Ludvíka Vaculíka a jeho myšlenky. Na imigranty měl tento příměr: "Jdou to tam zmrvit". Všimnul si někdo, jak s příchodem urostlých cizích státních příslušníků do naší ligy a do Evropy vůbec přibylo při kopané (okopávané) "bojového nasazení" a "touhy" po vítězství a ubylo respektu ze soupeře, jak o něm mluvil rytíř naší kopané pan Josef Masopust? Tvrdá hra by neměla znamenat porušování pravidel, mělo by přibýt více červených karet a penalt. 

Můj taťka říkával, že kvůli fotbalu bude jednou válka. Kdosi před léty sdělil, že v Africe proti sobě bojovaly kmeny, když se na hřišti nepohodli hráči se sudím...

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik