Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I23v18o 59P18a71t34t16a

15. 5. 2023 10:58

Do toho výčtu v prvním odstavci článku bych ještě dodal korespondenční volby. Světlo na konci tunelu se už objevilo. Nelidskou (jen pracovní síla na pracovním trhu jako s otroky) a navíc jednooborovou ekonomii nahradí při řízení států mezioborová sociální ekonomie. Ta dá do pořádku porodnost v sociálně vyspělých zemích a tím i sociální systémy (důchodový, zdravotní), a postupně státní pokladnu. Více v kapitolách Světlo na konci tunelu I a II v knize Ekonomům to myslí černobíle. Knihu si můžete vypůjčit v městské knihovně.

Souhlasím výslovně s panem předsedou Hannigem, že, cituji: „Banky už připravují elektronické peníze (CBCC), které naprosto zotročí občany.“ V češtině vyšla v roce 2021 v nakladatelství RIVA Schwabova kniha Covid-19, Velký reset. Jak to má po Velkém resetu vypadat, popisuje Glenn Beck v Agendě 21.

0 0
možnosti
Foto

Možná by stálo zato dohledat v archivech lidstva, jak se dělníci bouřili proti zavádění strojů, montovatcích pásu – viz Charlie Chaplin film parodie Moderní doba – automatizované výroby a tak dále.

Přečtěte si knihu Isaaca Asimova Ocelové jeskyně. Ať víte do čeho jdete. Jako doplňkovou četbu doporučuji Aldous Huxley Konec civilizace.

1 0
možnosti
Foto

Odpověď panu Kubíčkovi. Psal jsem to v "reagovat", jenže se to někam ztratilo. Přednáška (veřejná) se konala v centru Bethany, přednášel pastor Ted Wilson, nejvyšší celosvětový představitel církve Adventisté sedmého dne (ADRA). Ačkoliv Američan, Wilson přednášel v perfektní "quensenglish" . Nejsem adventista, ale v centru Bethany, na Praze 4, Brumlovka, probíhají zajímavé přednášky. A pane Kubíčku, já nesedím jenom na internetu, velice rád navštěvuji živé přednášky, např. v klubu podnikatelů Golem na Starém Městě, ale i jinde. Ostatně cyklus těch přednášek pokračuje celých 14 dní, ale já se nemohu z časových důvodů všech přednášek zúčastnit.

0 0
možnosti
HH

No obchod se strachem a hloupostí je vždy výnosný...proti gustu...

1 0
možnosti

A jéje, pan "Rozumný" dostal nalejváka a přispěchal s tím začerstva na blog. Karlu Gottovi se podobné chorobné představy také honily v hlavě. Asi to bude nějaká diagnóza představitelů socialistického popíku.

3 1
možnosti
HH

Fascinuje mě touha některých rozumných lidí pořád proti něčemu brojit a šikovat proti imaginárnímu nepříteli...ale to asi přijde až s věkem...

6 1
možnosti
Foto

To máte pravdu. S věkem přichází moudrost. Přečtěte si tu knihu Klaus Schwaba, ale nevím, jestli se Vám to povede, já to četl v němčině.

0 4
možnosti
Foto

Když nějaká civilizace padla, byla nahrazena primitivnější.

1 0
možnosti
JK

Nemáte tam žádný konkrétní jména. Dokonce ani jméno přednášejícího a organizace. To není náhoda, to jsou skryté zákulisní pikle, za kterými stojí nějaký dobře připravený plán.

3 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik