Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P94e25t23r 67H12a95n77n52i54g

11. 11. 2023 23:44

Už mi zase povolili diskutovat. Ale nechám diskuzi na jiných. Zde článek přímo z titulky iDnes: https://www.idnes.cz/zpravy/nato/biden-nato-aliance-lipavsky-vlastenci-rusko.A231111_092632_zpr_nato_inc

0 0
možnosti
MV

Jeden z vyděšení dělá psí kusy

0 0
možnosti
Foto

Milý autore, nemáte-li na to, abyste si přečetl kritiku (nepíšu o jejím přijetí, na to opravdu nemáte), nesouhlasící a odlišné názory čtenářů, tak opravdu nepovolte diskuzi.

Nejlíp uděláte, když se budete kochat svými jedině správnými a nejlepšími názory a myšlenkami a nenecháte se rozlaďovat názory jiných lidí. Ještě by se vám mohly některé zalíbit a, nedejPřírodo, korigovat vaše současné.

4 3
možnosti
DR

A že jsem od Vás stejný příspěvek zatím ještě nikdy nepostřehl pod blogy v rámečkových diskuzích jednoho místního "renomovaného" autora z Budějic.

5 2
možnosti
JP

To se toho stalo...malý omyl a hned je z toho blog plný obvinění. Jen k takové malé obhajobě Palestinců, výtka, že ještě nemají svůj stát. Mohou si za to sami, území dostali, ale zvolili si teroristický Hamás do čela, který chce vymazat Izrael z mapy světa. Jejich volbou není práce na budování svého státu, vzdělávání se, ale nenávist, zabíjení a žití z mezinárodní podpory.

7 0
možnosti
TT

Nic si z těch fanatiků v diskusích nedělejte - nevěnujte jim pozornost, stejně jako ostatní normální lidé, čímž dojde k dodržení zákazu krmit trolly. Kdybyste si totiž jejich prskání měl všímat, nemohl byste ani vyjít na ulici - oni jsou všude.

8 8
možnosti
ZZ

Ano, stala se chyba !

Je zbytečné, aby Uliční výbor ČB hledal další výmluvy !

1 10
možnosti
RK

Jaká chyba Zavadile? Stal se trestný čin. Copak nečteš blog, pod který lezeš trousit svá moudra?

11 3
možnosti
JR

J53a92n 29R57á29ž

4. 11. 2023 10:23

V podstatě nic neříkající sbírka zbytečně napsaných slov.

10 1
možnosti
JZ

Stoupenci pana Hanniga v tom mají jasno. Pokud oni s někým nesouhlasí, tak je to potřebná ostrá diskuse. Když někdo s nimi nesouhlasí, tak je uliční výbor. Takové správné třídní pojetí světa.

11 3
možnosti
JN

Co jsem si všiml, tak termín "uliční výbor" zde ovšem používá i druhá strana a například jeden váš nejmenovaný jihočeský parťák se snažil nedávno namluvit ostatním, že jeho předsedou je pan Nedvěd.

1 2
možnosti
Foto

Musím reagovat na diskutéra Snajdra, který si myslí, že zdejší diskutéři jsou perfektním vzorcem populace. Převážná většina zdejších čtenářů pod články nediskutuje. A když si tento pan Snajdr podle zdejších diskutérů myslí, že jsou pupkem světa, tak asi poslechnu rady svých přátel a diskuze příště nepovolím. Tak jako ostatně mnozí autoři zde. Neměl jsem problém s jakýmikoliv proti mně naladěnými příspěvky, diskutoval jsem s nimi a ostatně někteří z vás mi dali k dobru, že diskuze vůbec povoluji. Ale dělat si ze vzorku diskutujících vzorek čtenářů blogů je přes čáru. Takže příště "zasloužilý uliční výbore" sbohem a šáteček.

5 10
možnosti
Foto

Ani vy, pane Hannigu nejste perfektním vzorcem populace.

Dokladem toho, jsou ostatně vaše volební "úspěchy".

Takže na vašem místě bych na tak pofiderním ukazateli, jako je karma blogu, moc nerajtoval.

Nejste mým šálkem kávy, přesto jsem vás považoval za člověka, co něco umí a něco dokázal.

Ale vaše dobývání se do politiky je směšné a tomu napovídá i vaše bloková "tvorba".

A ten poslední, ten je opravdu vrcholem trapnosti.

Máte tohle zapotřebí???

7 2
možnosti
Foto

A vy zase neznáte význam slova oxymóron. Jinak byste nemohl pojmenovat svoji straničku "Rozumní"

13 4
možnosti