Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J66a31n 91R55á22ž

29. 3. 2015 10:36

Nevím, jak autor přišel k názoru o jediné chvíli hrdosti na náš národ.

Já jsem hrdý na náš národ jako celek vždy... bez ohledu na excesy jednotlivců!

Mimochodem jsem rád i za tu pružnost. Je to dobrá vlastnost početně malého národa ve střední Evropě. Nebýt té schopnosti se vždy po tom, co nás někdo násilím ohnul, hned narovnat, tak bychom jako národ už dávno neexistovali.

0 0
možnosti
Foto

R^;-D Dobře vygradované, skvělá ,,katarze". Závěrečný vzdalující se virbl. Ostatní protgonisté již postupně odešli. A la Nedokončená;-)R^

0 0
možnosti
SN

:-)  S tím hodnocením jste se trefil !  Ale v diskusích je možno si přečíst, že vedle dobromyslných a bez nenávisti diskutujících přispěvatelů, existují .....předpokládám v menší míře, zapšklí a nenávistní ke všemu co se ji jen trochu nelíbí, zlostní a nepřipouštějící jiný názor, "také přispěvatelé".

    Oni jsou také rádi na světě !  R^R^R^

0 0
možnosti

Je to docela pěkně napsané. Ač mne samotnou často Češi štvou, když jsem pobývala ve světě zjistila jsem, že jsme, jací jsme, ale že i jiní národové nejsou o mnoho lepší (myslím tím národy civilizované) , ba často i horší.

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5501x
Vášnivý čtenář, white hat hacker, linuxový nadšenec, CZFree.Net mapper, ex-admin AbcLinuxu  ,dlouhodobě dostupný na reboot.cz. Typický INTJ na stupnici MBTI. Ve znamení Vah roku 1973 v Ústí nad Labem narozený Pražák..

 

 

Seznam rubrik