Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hlavním nebezpečím uzavření škol je, že by se mohlo zjistit, že když se nebude učit, nic se nestane.

2 0
možnosti

Opravdu vás nenapadlo, to, co většinu ředitelů (a nemálo učitelů) - tedy minimálně zadávání učiva přes internet, případně do telefonu přes Whatsapp? A přesto jste přesvědčená, že jste ten pravý člověk na pravém místě?

Mám několik školu povinných vnoučat na různých školách: Většina učitelů místo vyhrknutí slz okamžitě zadala dětem nějaké úkoly, ve školách, kde má každá třída své stránky, bylo dětem jasně řečeno, že tam budou pravidelně mít zadávano další učivo, učitelé zjišťovali, kdo nemá doma počítač a domluvili se, kdo ze spolužáků jim bude přeposílat ty věci přes WhatsApp...a to vše během toho úterý... A vy pošlete učitele domů a radit se budete až dnes??

2 1
možnosti

Vážená paní Timková. Vážení diskutéři.

Několikrát jsem znovu přečetl text článku a omlouvám se všem dotčeným.

Je to má chyba a můj problém. Na KHS jsem poslal omluvný mail a to je všechno co jsem mohl udělat.

2 0
možnosti

Distanční studium Vám nic neříká?

1 0
možnosti

Takže paní Timková obsah vašeho článku jsem předal KHS v Plzni, aby prověřili jestli došlo k porušení karantény. Z dostupných informací a z textu vašeho článku evidentně vyplývá, že základní škola Tymákov měla jarní prázdniny od 2.3. do 8.3. Text vašeho článku přesně sedí na vývoj událostí v Itálii a opatření zavedená vládou v ČR, včetně nařízené karantény pro všechny navrátilce z Itálie ze dne 6.3.

0 0
možnosti

;-D a já pořád řešila, kam zmizeli udavaci z minulého režimu. Nezmizeli.Jsou stále mezi námi. Vy máte starosti 8-o

0 0
možnosti

I kdyby si učitele měli hodit nohy na stůl a popíjet sampicko, tak jim to přeji. Za starost s těmi našimi hady. A nemyslím si, že nemají co dělat, restů je všude plno.

0 0
možnosti

Vy by jste radši měla lézt kanálama a s vámi všichni kdo byli o jarních prázdninách v Itálii. Chápu ty, co tam byli ještě v únoru, ale vy jste regulérně přiznala, že jste tam byli v březnu.

0 5
možnosti

"ale vy jste regulérně přiznala, že jste tam byli v březnu."

A to jste vydedukoval z čeho?

4 0
možnosti

Udelame tucnaky, abysme si to predali, pokud uz to nekdo ma....

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 529x
Ráda bych vás provedla po místech, která jsem prošla pěšky, v Čechách, po turisticky značených cestách. I na zdánlivě obyčejných místech se stávají neobyčejné věci.

Seznam rubrik