Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby, nedej hrůzo, láska a pravda zvítězila, svět by byl dost šílený. Jen si to představte, všichni by se měli bezmezně rádi a v záchvatu lásky si říkali jen a jen pravdu. Svět je pestrobarevný, vztahy lidí taktéž a proto to nelze nacpat do nesmyslného "láska a pravda zvítězí". Nad čím má vlastně láska a pravda zvítězit? Zatím vítězí tak jedině nad zdravým rozumem. A že se před Vánocemi štveme jak hnaná zvěř? To je proto, že máme rádi své blízké a chceme jim zajistit hezké Vánoce. Tak se ženeme, uklízíme, vaříme, pečeme, nakupujeme. Buďme rádi, že nemáme starost o přežití, že nemusíme řešit, jestli je úroda dostatečná a přežijeme zimu, jestli máme dost píce, abychom udrželi všechna zvířata, jestli vystačíme s otopem, atd. Vlastně máme krásné starosti, co by za to naši předci dali, kdyby se mohli jen honit po přetopených obchoďácích a přemýšlet jestli upečou takové nebo makové cukroví.

0 0
možnosti
Foto

Haničko, sluníčko...držím palce ve slovíčkaření s létajícími myšlenkami a bez tukových polštářků:-P[>-]EU

0 0
možnosti
JT

R^ Hezké a pravdivé počtení. V závěru popisujete "bod zlomu" tak snad od tohoto bodu budete prožívat jen radost, to Vám přeji.

0 0
možnosti
JR

J87a28r48a 84R74a72n21k

21. 12. 2015 18:40

Mam pocit, ze jste popsala aspon polovinu z nas.....i kdyz obchodum se ted vyhybam, pouze nejnutnejsi cerstve na trhu.

Preji Vam o to klidnejsi VanoceR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik