Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

"Všechny ty docentury a doktoráty jsou medailí za šprtání, memorování..."

Doporučoval bych autorce aby místo pouhého vyjádření svých dojmů se zabývala také fakty a například si ověřila co je třeba k získání docentury třeba na nějaké technické škole. Kromě vědecké práce a výsledků, se vyžaduje řada činností podporujících vědeckou/vysokoškolskou komunitu. Mezi mnohými dalšími: výuka, zavádění nových předmětů, vedení diplomových a bakalářských prací, práce v komisích ke státním závěrečným zkouškám a pak také recenze sborníkových a časopiseckých článků, práce v programových komisích, v profesních organizacích atd atd.

Memorování a šprtání tam nikde není ani u řádného způsobu a o to méně u nějakého rychlokvašeného.

0 0
možnosti
JB

Nikomu nedochází, že kdyby každý vysokoškolák napsal hodnotnou a objevnou, či dokonce použitelnou práci, tak jsme okamžitě v čele vývoje.

1 0
možnosti
SN

:-)....Já bych Vám radil ......vraťte se znovu k parkuru na koni. Není krásnějšího sportu a ačkoliv už jsem velmi stár, mám 4 koně a občas si s kamarádkami vyjedu. Je to pořád prima! R^R^R^

1 0
možnosti

Od koní jsem nikdy neodešla, zaplaťpánbůh, ty člověk žádným titulem neoklame, respektují jen přirozené a citlivé vůdce - nesrozumitelný, zbabělý člověk nemá šanci si je získat k dobrovolné spolupráci :-)

1 0
možnosti
Foto

Zůstaňte u sběru bylin. (Čímž se Vás nechci dotknout, ale přijde mi to hodnotnější.)

2 0
možnosti

Kéž bych mohla být za jejich sběračku a bez farmaceutického doktorátu z nich vyrábět léčivé lektvary...a za to si zasloužit třeba Vaší pochvalu do Diplomky naruby :-)

1 0
možnosti