Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OL

Také na sobě nosíme všelijaké oblečení, myjeme si ruce, čistíme zuby, zavíráme a zamykáme dveře i okna, co jen igelitu se spotřebuje na izolaci potravin a elektrických kabelů a přitom snad to tedy není nutné?

0 0
možnosti

Stejně hloupý blog jako u xenofobů, jen s opačným znaménkem. Izolacionismus znamená stagnaci a zánik. Ukázali nám to třeba Čína či Japonsko. Jenže, přílišná otevřenost je také hloupá. I takový melting pot, jakým je USA, si hlídá hranice a vpouští jen omezené množství jižanů. 

Moc příkladů, kdy obyvatelé ztratili svou domovinu kvůli přílišné vstřícnosti, není. Víte proč? Protože obvykle lidé fungují v souladu se svým naprogramováním a to jim velí bránit se proti cizincům. Jeden příklad ale mám. Izrael. Kdyby arabští obyvatelé tamějších končin kopli Židy tehdy do zadku, žádný Izrael a Palestina by neexistovali. Bylo by tam jen území obývané nějakými Araby a minoritou pár desítek tisíc Židů.

1 0
možnosti
JM

Doufám, že jste si v tom německém řetězci koupila jablka z Peru, hroznové vino z JAR, mrkev z Itálie, rajčata ze Španělska a brambrory z Francie. Tak si nechte mlaskat, já si buď vypěstuji, nebo si pořídím pokud možno české, které nejelo prd..l světa. Myslím, že víc vitamínů budu mít spíš já.

1 0
možnosti
VO

V86i63t 26O72t59a86h86a72l

16. 9. 2015 20:28

Zatím jste ještě Šťastná, máte fotku bez burky a máte povoleno psát a řídit. Už jen za to si zasloužíte karmu. 

Otázka je, jak to bude za pár let.

4 0
možnosti
AB

Hlavně se postarejte o svojí předpokládám africkou dcerku a pozdravujte nové sousedy, kteří se za české peníze cpou českým chlebem namazaným českým máslem. Dobrou chuť.

6 2
možnosti
JT

Hlavně čekám na dobu, kdy ten jediný správný Čech (nejlépe s asijským vzhledem) bude určovat, který Čech může zůstat ve své zemi a který Čech toho není hoden...

0 0
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik