Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

8. 11. 2009 3:42
Myslím, Hanko,

že je to škoda, a poněkud neuvážené rozhodnutí. Tvoje články byly fajn a dalo se k nim vždy vracet. Rozhodně vyplňovaly něco, co tu chybělo. Někteří Tě pochopili, další Tě brali i s Tvými světaboly i úlety, a holt se vyskytly i hyeny, které si potřebovaly vybít své vlastní flustrace. Diskuze ostatně nebyly podstatné - to spíš pro Tebe, že sis měla s kým poklábosit - podstata ale přece jen byla v těch článcích. Takhle jsi vylila s vaničkou i dítě.

0 0
možnosti
HN

handour

8. 11. 2009 11:20
Re: Myslím, Hanko,

Kdepak Viky, je to jedno z nejlepších rozhodnutí jaké jsem v poslední době udělala. A už vůbec nejde o nějakého Ištvána, Pepu nebo Lolu - zklamali mě lidi, které jsem považovala za přátele, a jestli jsem pro to zjištění musela zaplatit deaktivací blogu - budiž. Proto jsou povyky Ištvána o vítězství směšné, neodešla jsem kvůli nim, ale kvůli sobě. Jsem klidnější, mám víc času pro sebe a pro mé blízké. Blogy mám samozřejmě uložené a můžu se k nim kdykoliv vrátit. A navíc tu mám své oblíbence (Martu Kučíkovou, oba Libory, Radka, Jindru Kufu...) takže se určitě potkáme v diskuzích pod jejich články.

P.s.: Tvá knížka pořád patří k mým nejoblíbenějším.:-) Hezkou neděli.H.

0 0
možnosti
RF

maxipes Fík

5. 11. 2009 10:17
...

Na "prudiče" je dodrý reagovat s nadhledem, a nebo pak radši vůbec, protože si pak pod sebou akorát podřezáváte větev (viz. Vláďa). Někdy je to těžký, ale lze to. 

0 0
možnosti
HN

handour

5. 11. 2009 9:04
Když jsem se včera probírala

blogama co jsem za ten rok napsala, uvědomila jsem si, jakou obrovskou hodnotu pro mě mají. Možná nejsou stylisticky a pravopisně dokonalé, ale jsou psány srdcem. Jsou v nich schovaní lidé, kteří dnes už v mém životě nejsou. Nestydím se za nic co jsem napsala, ani co jsem prožila.

Hanka

p.s.: Patrikovi jsem včera poslala email s žádostí o smazání blogu.

0 0
možnosti
IK

istvan kada

5. 11. 2009 10:47
Re: Když jsem se včera probírala

Teď bez veškeré zášti, kterou k vám cítím.

Myslím, že děláte chybu. Jestli necháte smazat svou stopu tady, tak toho budete po čase určitě litovat.

Stavíte se do role oběti - to vám jde velmi dobře. Tím ale trestáte jen své blízké - je to trápí. Snažíte se emotivně zainteresovat své ochránce. Jééé, Hanička se rozhodla. Tak jí ty hyeny nakonec dohnaly až k sebevraždě,... ;-(  To by se vám líbilo, že. No;-(, je mi to také tak líto.

Vaše blogy pro vás mají obrovskou hodnotu a přitom to necháte na základě jednoho zkratu všechno smazat ? Jste blázen.:-/

0 0
možnosti
IK

istvan kada

5. 11. 2009 6:46
V této mimořádně konstruktivní ....

... debatě bych rád upozornil na jednu věc.

... stojí minimálně za povšimnutí krutý náklad, který dostal Kroupa od Haničky. V hystrické snaze vše zachránit a hlavně díky extrémní tuposti napsala, že Vládik vůbec není její typ.

To je snad to nejhorší co mu mohla udělat. Jistě to o sobě od ní četl poprvé a nejradši by v tu chvíli nebyl. Vždyť do této kruté chvilky byl Voloďa Kroupowicz voják special forces, chlap jako hora ( 171 cm vysoká ) s citlivou duší dítěte. Vláďa neustálým tlakem živil náděj na intimnější sblížení. Nyní už se jeho šance na laciný sex pohybuje v řádech mirkonů. Jo jo.;-(

Je to důležité, protože teď se určitě jeho vilná pozornost k ženám musí rozptýlit jinam. Takže pozor na Kroupu - je zhrzený a velmi nadržený.

 Tak a teď to zase můžete nechat Haničko nebo vy Vládiku smazat.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

5. 11. 2009 9:51
Re: V této mimořádně konstruktivní ....

Istváne, vy nejste vůl, vy jste korunovanej. A když už melete o mojí postavě, tak 187 cm je přesnější výraz. Ostatní vaše hovadiny nemá cenu komentovat. V.Kroupa

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

4. 11. 2009 23:32
Laska a pravda zase jednou zvítězila nad lží a nenávistí

:-)R^VV

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

4. 11. 2009 19:55
Paní Novotná, děkujeme za váš hodnotný závazek

:-)R^V

0 0
možnosti
V

Vikina

4. 11. 2009 21:43
Re: Paní Novotná, děkujeme za váš hodnotný závazek

Věřím, Ištváne, že zejména Tebe to fest mrzí, protože co Ty teď budeš, proboha, dělat? Hanička Ti tím pěkně rozšlápla bábovičky, viď?

0 0
možnosti
V

viveka77

4. 11. 2009 18:08
Šmarjá

Haničko, já to objevila teprve teď! Tak to je mi moc líto, že už tady nemůžeš psát.. Tvoje články byly moc pěkné, milý a něžný a přitom pravdivý pohled na život, svěží postřehy a moudré úvahy prosycené citem... Hodně štěstí, Haničko, a ať se Ti v práci daří V

Ty víš, že jsem nastupovala do zaměstnání ve stejný den, a bylo to nejen splněné přání ale i záchrana ve velké nouzi. Přeji Ti, aby se Ti dařilo přinejmenším tak, jak se teď daří mně, a to je fakt dobře. :-)R^

0 0
možnosti
RF

maxipes Fík

5. 11. 2009 10:20
Re: Šmarjá

Tak to jsem rád, že Vám to taky dobře dopadlo :-)R^

0 0
možnosti
W

Wendolene

4. 11. 2009 17:47
Pro ty, kteri nemaji Hanku radi:

At uz si o autorce myslite cokoliv,musite obdivovat, jak je verna kamaradka Kroupy. Je loajalni, a to i za cenu toho, ze ji to nakonec ublizi. Coz je skoda. Kroupa tohle cele zpusobil, nemistne ji napomenul, schovaval se za svou manzelku a tchyni. Pry co kdyz si to precte chudinka tchyne? Na to mel Voloda Kroupovic myslet, kdyz se chova jako hulvat, travi cas rozebiranim veskerych kritickych i nekritickych prispevku na jeho blog, flirtuje ci nadava. To jeho zene nevadi, ze chce plivat komusi do obliceje ci ze sebe dela patetickeho hrdinu? Zajimava to zena, ktera zije s Kroupou.

Nyni se to Kroupa snazi vyzehlit, ale nelze to vzit zpet. Proto diskuse vypada, tak, jak vypada.

Hance preji hodne stesti v nove praci ( a to uprimne) a doufam, ze si najde opravdove pratele, kteri ji sice mozna nekdy reknou neco kritickeho,ale udelaji tak soukrome, a ne verejne.;-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

4. 11. 2009 18:02
Re: Pro ty, kteri nemaji Hanku radi:

P.S. Pro Hanku:V

0 0
možnosti
S

sir.Humprey

4. 11. 2009 16:19
Ištván - VÝSTAVNÍ KUS VOLA

:-P

0 0
možnosti
V

viveka77

4. 11. 2009 18:00
Re: Ištván - VÝSTAVNÍ KUS VOLA

No ba :-)VR^

0 0
možnosti

Guki

4. 11. 2009 16:07
Hanko, jste skvela

Milá Hanko, jste skvělá, budete na blogu chybět. Tu bandu zakomplexovaných blbečků nechte jejich osudu. Nerušte blog ani diskuse, vždyť je to škoda. vaše články si rád čtu i znovu, po čase, tak mi tu možnost neberte. Diskuse je stoka a odpad, kam není nutné smáčet si čisté ruce. Krásný den a hodně štěstí v nové práci.

VVVVV

0 0
možnosti
HN

handour

4. 11. 2009 16:30
Re: Hanko, jste skvela

DěkujuV.Ještě jsme neměli tu čest, že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek