Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J11a17n94a 57M15a81j57o30v39á

28. 7. 2014 20:49

Včera jsme se narychlo rozhodli jít do kina a před pokladnou teprve studovali, co je zrovna na plátnech a rychle lovili info na csfd. Váš favorit nevyhrál - naši oblíbení recenzenti z něj uchvaceni nebyli. Tak je pro mne vaše spokojenost v zajímavém kontrastu. My jsme si rozhodně skvěle užili Stoletého starika...;-D

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvek - tak to má být. Každý máme svého favorita. Nelíbí se mi kritika jen proto,že někomu vadí "kampaň" kolem. Kdyby si ji Rudův tým (protože to není jen jeho film) nezasloužil, tak by ani nebyla. Dnes si lidi sakra rozmyslí, než do někoho investují své peníze.

0 1
možnosti
ZK

Z54d97e33n20a 10K20o50č63í

31. 7. 2014 10:10

Já si teď užívala letní kino předváděné Kinematografem bratří Čadíků.

Předfilmy elévů kinematografie sice nic moc, ale hlavní představení byla vcelku zajímavá a dávala hezkou ukázku kam se může ubírat naše kinematografie. Navíc vše v hezkém prostředí s pivem, či vínem ....... vstupné dobrovolné.....;-)

Jen to počasí člověk neovlivní.  ;-(

0 0
možnosti
KP

Opravdu bych to chtěl pochopit, ale při nejlepší vůli mi to prostě nejde. Co je tedy špatně? Že se mi film nelíbil nebo že se mi nelíbil a dovolím si o tom někde napsat nějaký komentář?

Větu "Kdyby si ji Rudův nezasloužil, tak by ani nebyla" jsem nepochopil vůbec. Co nezasloužil? Tu kampaň? Tedy vlastně "kampaň"? A jací lidé si něco "sakra rozmyslí"? Producenti nebo diváci?

Jo, a ještě možná dovětek - kdybyste ve svém textu nespojila "jeden z nejlepších filmů" s tvrzením, že jste náročný divák, zřejmě bych asi nereagoval.

1 0
možnosti
Foto

Tak už jsem to viděla. A Vaše nadšení fakt nesdílím.

1 0
možnosti