Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

13. 3. 2009 19:29
,

R^

0 0
možnosti
PF

jakub7

7. 3. 2009 4:53
spanel

Co se tyka toho spanelskeho fotbalisty, tak ten jel dost slusne na kokainu.. Rusky hokejista dopoval (to je koneckoncu v clanku zmineno). Miliony dalsich sportovcu beha leta v pohode. Nekteri maji srdecni vadu (na prvni pohled srdce v poradku, ale je treba prilis rozmerne). Tak to proste chodi, ani sportovci nejsou nesmrtelni...

0 0
možnosti
HN

handour

7. 3. 2009 15:51
Re: spanel

To mát určitě pravdu, ale není nějakejch 19-20 let příliš brzy na smrt? A jak se může člověk s vrozenou srdeční vadou věnovat vrcholovému sportu? Já vím, že to tak chodí, že nás to čeká všechny, ale sort by měl bejt o srdci, nemělo by se za něj srdcem platit...

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

6. 3. 2009 10:26
Sport už je leckde na hraně teď

Když tak píšete o tom fotbale, tak samozřejmě je to smutný, když někdo zemře na place, ale je to ojedinělý jev. V některých případech se to riziko ani v dnešní době asi odhalit nedá, v některých se možná něco zanedbalo, třeba Foe (nikoliv Feé - zjevný překlep při pohledu na klávesnici :-) měl prý extrémně velký srdce, pokud se nepletu, což mohlo být pro doktory určitým signálem. Doping nejvíc rujnuje ty primitivní sporty, kde nejde o nic jiného než rychlost, výdrž či sílu (krátké dlouhé tratě v atletice, cyklistika, vzpírání apod.). Pokud jde o fotbal, tak to je sice taky velice jednoduchá hra, ale to, že do sebe někdo narve nějaký EPO nebo co, mu moc nepomůže. Proto ať už vyhraje zlatý míč Ronaldo, nebo Kaká můžeme si být celkem jistí, že to nemá za doping, což se o nějaký "stovce" na OH, či 30 km volně na ZOH říct nedá. Proto je fotbal pořád celkem v pohodě, můžeme sledovat parádní zápasy, vidět parádní góly, úchvatné akce. Zkrátka fotbal je ve srovnání s ostatními stále v pohodě. 

0 0
možnosti
HN

handour

6. 3. 2009 19:24
Re: Sport už je leckde na hraně teď

Zdravím, v článku jsem psala víc o fotbale, protože je mi bližší než ostatní sporty.Děkuju za upozornění na překlep:-).Ale bohužel nemáte pravdu s tím, že je to jev ojedinělý...jen za poslední půlrok mýho života v zahraničí tam - ať už během tréninku nebo zápasu- (sice to nebyla první liga,ale to není podstatný)umřeli tři mladí kluci...to je smutný, že je sport, kterej byl měl přinášet radost a utužovat zdraví, připraví o život.A co se týká pěkné podívané...uveďte mi,prosím, z poslední doby nějakej opravdu pěknej gól nebo akci...nechci dokonalou techniku, ale něco co opravdu chytí za srdce...:-)

0 0
možnosti
PK

kraken

5. 3. 2009 21:06
otazka je, co je to sport

Pokud definujeme spot jako aktivitu, ktera se dela pro radost z pratelskeho soupereni a zdraveho pohybu, tak nic z vrholoveho "neceho" urcite sportem neni. To je show, bussiness.

Jak zminoval Aaron ty mutanty - to je prsne ono. Lidi se budou "vyvijet" a prizpusobovat "sportu". Ten pak bude stale tvrdsi, protoze uz sportovci vlastne nebudou lidi. Az to dospeje k nejake ondobe gladiatorskych zapasu. "Ave populous, morituri te salutant."

Ale  mutace se muzou zastavit uz driv - pokud znechuti lidi. Dokazu si predstavit, ze kdyby nekdoi vypestoval brankare jako kvadr masa o sirce 1 m rozmerech branky, nepotreboval by ani ruce,. ani nohy... ale lidi by to moc nebavilo :-).

0 0
možnosti
HN

handour

5. 3. 2009 21:25
Re: otazka je, co je to sport

no to je ale pak science fiction a ne sport...A na fanouškách se pak chce, aby se chovali ukázněně a fandili těm mutantům...když není srdce na hřišti nemůže zákonitě být ani v ochozech...

0 0
možnosti
J

jirkaknop

5. 3. 2009 20:19
Ale umírají i lidé z pracovního vypětí

ze stresu v práci , úředníci nebo třeba ti , co píší blogy. Kvůli diskuzím četla jste jakou hrůzu o Vás napsal zde (http://danicek.blog.idnes.cz/c/73372/Jsem-feminista-Venovano-zenam-a-bloggerkam-zvlaste.html). Sportovci kteří hrají pouze kvůli penězům většinou nemjí úspěch. Sport se musí dělat srdcem - třeba jako Zátopek , Kaká atd.

0 0
možnosti
HN

handour

5. 3. 2009 20:34
Re: Ale umírají i lidé z pracovního vypětí

Jirko, když už si vybrat způsob smrti...tak asi při sexu:-), to bych si přála..jednou za hodně let...zatím je mi dobře a psaním ztřásám pracovní vypětí. Proč si myslíte, že Vláďa D.o mě napsal hrůzu - i já jsem ješitná - i já a chvála mě těší.

A neuvaříme spolu zas něco dobrýho, abych Vám trošku zvedla náladu, co říkáte?;-)

0 0
možnosti
LM

Aaron71

5. 3. 2009 19:05
Problém bude

V tom, že už to není sport. Je to strojový naprogramovaný výkon. Takový výkon zvládne pouze mutant (mám na mysli zejména plavce, cyklisty...) a nebo nějakým způsobem pozměněný člověk. Když jsem hrával basket já, tak stačilo aby na nás trenér zařval. Dnes Ti kluci potřebují i nějaké vitamínky. Nám žilky nepraskaly a jim ano. Je mi líto těch madých kluků a holek.

0 0
možnosti
HN

handour

5. 3. 2009 19:14
Re: Problém bude

Máte pravdu - už to není sport. Nějaký trenér nedávno prohlásil, že ty dnešní výkony už nejsou bez dopingu možný...A přesto lidi chtějí, abych jejich dítě dělalo nějaký sport...a pokud možno vrcholově, aby to neslo. Takže to jsou každodenní tréninky tenisu,víkendy na turnajích...pro zdraví?pro dobrý pocit?ne pro prachy a slávu..Dneska kluci nejdou kopat s míčem za barák,maj ho pod rukou a na sobě značkovej dres - Buffon nebo Ronaldinho...a když se takovýho kluka zeptáte, proč chce bejt fotbalistou, řekne proto, že bude mít prachy,hodně prachů...

0 0
možnosti
A

Arth-

5. 3. 2009 18:33
Hančí, já jsem to říkal!

To je tím uplakaným počasím...  taky už mi leze na nervy!

:-(

0 0
možnosti
HN

handour

5. 3. 2009 18:36
Re: Hančí, já jsem to říkal!

Mně to počasí vůbec neleze na nervy...doma přece neprší...:-)

To co se děje na hřišti mi nejde do hlavy a ze srdce...

0 0
možnosti
AB

abarila

5. 3. 2009 18:27
Teda Hani,

kdyby se nejednalo o tak smutné téma, tak bych vás podezírala ze šmírování fotbalistů. Ještě mám jeden hezký klip, možná vám ho pošlu. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek