Diskuse

Sexmise

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

kolemjdoucí

7. 1. 2009 15:28
Vysvětlení

Hanko, my muži máme rádi sex, ale pak vás naše spermie úmslně či dokonce neúmyslně oplodní a my vidíme, jaký jsme si tím sexem na sebe upletli bič a chuť nás rázem přejde, prostě sex nás zradil, naším cílem nebylo plodit děti, to bylo jen výkupné za rozkoš je mít a pak se ukázalo, že to byla příliš vysoká cena, proto se nám sex zprotivil. Jiné vysvětlení mě nenapadá. My muži si to tak myslíme, ale nikdy to neříkáme na rovinu, že bychom si nejraději pindíka za to co zplodil raději utrhli.

0 0
možnosti
HN

handour

7. 1. 2009 16:23
Re: Vysvětlení

Pane jo, sex a plození dětí jsou přeci dvě rozdílné věci, resp. to druhé vyplývá z prvního a na základě vzájemné dohody!, né?Pokud to není na základě vzájemné dohody,pak je to průšvih a podraz, řekla bych.To se nedělá.Ale nesvádějte to na nás, co máme sex rády a nepotřebujeme si dítětem pojistit chlapa...;-)

0 0
možnosti
T

thecurseofthewearerabbit

30. 12. 2008 19:21
A jak ten chlap s tou manzelkou ten sex

ma mit, kdyz po 20ti letech manzelstvi zjisti, ze ta krasna holka se zmenila k nepoznani (samozrejme, my chlapi se nemenime)......znal jsem jednoho jehoz manzelka se asi 5tinasobila........ale bral to s humorem. Jednou prisel do prace a drbal si zadek.....my se ho zeptali, proc se drbe po zadku? A on, ze mel vcera sex s manzelkou a spalil si zadek o lustr.......

0 0
možnosti
W

Wendolene

30. 12. 2008 19:32
Re: A jak ten chlap s tou manzelkou ten sex

Jiste, chlapi se nemeni, vy me ale bavite, vy jste vazne kletba...Zpohodlni muzi i zeny dle meho nazoru , manzelstvi je proste jine nez chozeni, kdyz kazdy zije jinde a vzdy se upravi a snazi se druheho okouzlovat. V manzelstvi se toto meni...

0 0
možnosti

black.v.

30. 12. 2008 11:24
hele, sex

Dostala jsem od Vikiny na prdel, že se prý vůbec nezapojuju do diskusí o ženské otázce. Že prý na Sexmisi se to mele a já nic. CHvíli trvalo, než jsem článek našla a koukám, že to je o manželské únavě a stereotypu, čili o něčem, co postihuje obě strany rovným dílem. Jsem vdaná dlouho, takže to vidím tak, že i sex je ve vlnách. Je období, kdy to je super a pak období tříminutovek, kdy se člověku do nějakých inovací ani nechce. Nějak to neřeším, A hlavně už dávno beru lidi takoví, jací jsou, čili i chlapy. Tak jsem vám holky asi feministicky nepomohla, sorry. ;-)

0 0
možnosti
HN

handour

30. 12. 2008 11:31
Re: hele, sex

zdravím,takže Vikina takhle agituje...až ho někde chytím,tak to schytá...nevím,proč má pocit,že ženský potřebujou furt nějaký školení.Tady se ještě do včerejška řešili docela příjemný záležitosti,no řešili,spíš se pěkně povídalo...dneska už je to,jak vidíte sama...o ničem.Ale já se zas oklepu a napíšu zas něco veselýho a hlavně neutrálního a doufám,že už přijdete sama, a ne "dokopána"Vikinou;-D.

Hezký den.H.N.

0 0
možnosti
A

Arth-

30. 12. 2008 11:04
Jestli vono to nebude tím

že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše... ;-)

Jinak ty tečky dole byly opravdu v "negativu"...  vždyť tam píšu " to se nedá naplánovat, udělat tečku v kalendáři..." jako že tečku NE!

;-D

0 0
možnosti
HN

handour

30. 12. 2008 11:21
Re: Jestli vono to nebude tím

Arthe, dneska je to samý nedorozumění...já nevím,možná už někteří trénujou na Silvestra, když zavtipkuju druhej se skoro urazí,když někde dámVurazí se někdo další a pak přijdete Vy s těma tečkama...ty se mi zdály ze všeho nejjasnější...a vida nebyly...Tak se ptám...mluvíme všichni stejným jazykem??8-o8-o

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 12. 2008 10:58
Vzkaz pro Hanku

Něco jsem napsal tam, kde jsem se dozvěděl, že mám stejné jméno, jako měl někdo, kdo moc schází... Vláďa K.

0 0
možnosti
HN

handour

30. 12. 2008 11:06
Re: Vzkaz pro Hanku

V

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 12. 2008 10:36
To: SID09

Jsi úplně mimo mísu kamaráde. Já svým myšlekovým pochodem nemyslel vůbec pláč při sexu, nebo po něm. Hanka psala něco o tom, že musí občas bojovat a pak tahat sama sebe z bryndy. Na to jsem reagoval, protože jsem pochopil Hančinu narážku, že občas ,,prohraje" . Psal jsem o tom, jak to někdy je, když je člověk na něco sám, tam byly ty slzy - ať už v ,,zákopu" tak v ložnici. Nehraj si na tvrďáka, protože chlap, co mně bude tvrdit, že neskápne nikdy slzu je u mně kecal. Viděl jsem brečet chlapy jako hory, tvrdý jako křemen a nikdy bych si nedovolil o nich říct, že jsou ,,měkkoty". U ,,celkem zábavných komediích v obýváku" ti ale nic podobného nehrozí, tak ani nevíš o čem jsem vlastně psal. Někdy člověk musí nejdřív brečet, aby si potom mohl vychutnat, jak je bájo se chechtat... Přiznat, že člověk něco cítí - to u mě není zbabělost. Ale o tom nemá smysl debatovat. Někdo to možná chápe, ale ty asi ne. Tvůj problém...  V.Kroupa

0 0
možnosti
HN

handour

30. 12. 2008 10:58
Re: To: SID09

S tím musím souhlasit a jsem ráda,že jste to Vláďo napsal, že některé mýty jsou jen mýty..a je čas je rozmetat:-)že chlapi přece nebrečí a blondýny nejsou vtipné (nezaměňovat za blbé)! Já viděla brečet chlapa a byl v tu chvíli,pro mě určitě, ještě větší chlapVAle dneska se nenosí smích od srdce,brečí se tajně..nahlas se jen nadává,nelíbí se mi to jak žijeme,každej ve svý ulitě a emoce ukázat nechceme,protože bychom ostatním ukázali,kde jsme zranitelní.Přesvědčila jsem se o tom u svých článků,ale zas mi někdo řekl,jdeš s kůži na trh,tak s tím musíš počítat...a má pravdu,ale o tom ten život přece je...že jsem z tý ulity venku a žiju...i se slzama i s :-).

0 0
možnosti
W

Wendolene

30. 12. 2008 7:50
Stale si myslim, ze muzi maji byt lovci

Vetsina muzu se ale asi po 20 letech manzelstvi unavi ( jen tipuji, nejsem vdana tolik let ), navic proc by se hnali, kdyz to nestihnou dnes, stihnou to zitra...jako svobodni si uzili vice, ale manzelstvi prinasi vice vyhod nez samotny sex...Zalezi na obou, musi se snazit oba, aby meli pohodove manzelstvi. Kazdemu vyhovuje neco jineho, je dulezite si o tom s tim druhym promluvit.

0 0
možnosti
W

Wendolene

30. 12. 2008 7:57
Re: Stale si myslim, ze muzi maji byt lovci

P.S. Film Sexmise je stale zabavny i po tech vsech letech! Nedavno jsem se na nej divala. Jesteze nejsou na svete jenom zeny!

0 0
možnosti
V

Vikina

29. 12. 2008 22:34
Tak se mi, Hani, líbila

ta věta "Dřív jsem musela před ním utíkat a teď..." - hm, Hani, a proč vlastně "dřív" utíkáte? Že byste byly nastaveny nějak jinak? My ve dvaceti, vy ve čtyřiceti?

Jinak koukám, absolutní absence těch, co se jich to nejvíce týká, tedy Tvých vrstevnic - zbaběle Tě tu nechaly. Tak Alču a S. chápu, ty to maj teprv před sebou, ale co ostatní? Že by aspoň nějaká femini přišla s osvětou :-P, když už ani Gwendy to nestálo za to?

Jinak máš recht, mužští rádi kňourají, ale když na ně ženský nastoupí, obvykle se pěkně vyděsí a uprchnou (to je ta špatná výchova, že lovci mají být jen oni). Ovšem to se týká jen těch přespolních, ti, co jsou už nějaký čas domestikovaní doma, tam stačí trochu trpělivosti, zamazat v TV programu fotbal a nastoupit v košilce - to nepochopí jen úplný jelen. Tak příjemný lof :-)

0 0
možnosti
HN

handour

29. 12. 2008 22:47
Re: Tak se mi, Hani, líbila

Utíkáme (teda já jsem nikdy neutíkala, já jsem je spíš musela honit;-D),před přemírou sexu na počátku vztahu,víš?O holky se neboj,když budou chtít tak přijdou,tady to není o nuceným manželským sexu každou středu;-)Navíc je tady dost vybraná pánská společnost,takže si opravdu nemůžu stěžovatV.A ženská která chce sex když je Ligy mistrů si zaslouží nabrat na parohy a odhodit k druhé tv,kde dávají třeba rodinná pouta.A já určita nejsem na lofu...mám to přísně zakázáno;-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 12. 2008 19:08
Jo a teď k tématu

Já nevím, ale mně k sexu stačí, když je na mě objekt mého zájmu hodná;-D, neřve na mě, nepošle mě sotva příjdu domu s odpadky, nemusím hned poslouchat, co je doma rozbité, proč musíme nutně jet v sobotu ke tchýni, že si nesmím myslet to a to... A když mě nic z toho nepotká alespoň dvacet , až devadesát minut po sobě, jsem ochotný (a schopný) sexovat za odměnu v podobných časových relacích.

P.S.1- Těch devadesát minut je i se ,,šmudlením" (předehra dóóst protahovaná), abych byl za dobráka...;-D

P.S.2- Ale opovažte se na mě holky už ve dveřích bejt hnusný...V V.Kroupa

0 0
možnosti
HN

handour

29. 12. 2008 19:13
Re: Jo a teď k tématu

Víte co mě Vláďo dneska mrzí, že jsem Vás označila za málo aktivního...a Vy jste akce sama;-D! Takže na omluvu VVJá holt dost často něco napíšu a pak se nestačím divit...jako třeba tenhle článek, kdy ho nese tahle skvělá diskuse...

H.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

29. 12. 2008 18:59
Já mám dotaz zcela mimo mísu

Zajímalo by mě, jestli víte Hani, že latinské přísloví ve vaší ,,kartě" -,,Dum Spiro, Spero" je motem jedné z naší nejelitnější vojenské jednotky operující mimochodem i v Afghánistánu - 601 skupiny speciálních sil? Je to náhoda, nebo o tom víte? Zdravím V.KroupaR^

0 0
možnosti
HN

handour

29. 12. 2008 19:08
Re: Já mám dotaz zcela mimo mísu

Tak to jsem, Vladimíre, nevěděla...i když u každého z nás půjde asi o jiné doufání, ale kdo ví.. každopádně  by bylo zajímavé se kluků zeptat jestli aspoň občas doufáme ve stejné cíle...V

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek