- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
To se bude hezky usínat a ještě k tomu lehounce přemýšlet. Mimo článečku i nad tím, jak tak rychle prokličkoval tou vyhlášenou první stranou, že jsem ho objevil až teď. A že na něj už žel spousta lidí vůbec nenatrefí. No jo, c´est la vie, nejlepší věci jsou zdarma a ještě nám unikají...
Teda Honzíku, jíst před spaním sekanou...jak se Ti pak má dobře spát?
Děkuju
Takhle funguje celý věštění: laciná sekaná v masně jsou vždycky umytý špalky se starýma rohlíkama = nelze si na ni pochutnat!
Takže pak dotyčná vypadá jako vědma...
a mně se asi pokazil počítač - tak žádnou fotku nemám!
... to už raději tatarák (samozřejmě na vlastní riziko). Je fajn, že už je sekaná v rubrice "Zaujalo nás", ale karmu bych dal i bez toho . A co jinak, jak jde život?
Já taky sekanou nemusím.To je právě ten článek "na pokec"s lidma co mám ráda. A život? Díky za optání...od pondělí jsem v trvalém pracovním procesu, ale na blog a kafe si udělám čas určitě a ráda. A co jak jde ten Tvůj?
p.s.:o tom tataráku musím něco napsat,už je tady na něj fanclub
ja mam jeden kosilaty vtip holky, vite proc ma spousta zen problemy s couvanim? Protoze jim doma muzsky tvrdi ze tohle: /---------------------------------------------/ je 20cm
Motylek ma nejlepsi kosilate vtipky
Sekana je nejlepsi z poradneho masa, sami si namelte a namichejte. To, co prodavaji v obchodech, je smutna, casto vydesena smes. Babca mela pravda, sekana stejne nebude k jidlu! Takze damy, nelenosit a maso si namelete samy. Bramborova kase je take hned hotova, k tomu cerstvy salat a vecere ci obed jedna basen. Vino polosuche, mozna. Zalezi na vkusu...Knedliky nevarit, ale koupit, at je cas na jine , dulezitejsi veci.
musim vas trosku pokarat, clovek na jeden den odejde a takto to tady zvlci....nejak dlouho jste stravili dnes v kuchyni namisto v loznici...
objevil se tu jeden pansky pokus nalakat nas do loznice, ale moc pruhledne sliboval, ze nechce jidlo, ale jen se.x. byl odhalen
nas deda zasadne micha sekanou sam doma. koupi v obchode mlete maso, a cely proces se pak podoba alchymii a zarikavani. Sekane mame potom na tyden (jeste ze je mrazak) a odmitnout nelze. Nedej boze abych se dedovi snazila vysvetlit, ze maso az tak nemusim. Maso je zdrave a sekana zvlast. proto sekane 3x hura a slava a zdar zdar zdar . Mimochodem, ta dedova je fakt vyborna.
já nevím, ale ti chlapi...nevaří oni líp než my? Určitě s větší chutí, a to je na výsledku znát. A nebo to bude tím, že oni nemusí každý den, ale jen svátečně, a pak vyžadujou chválu ještě týden poté
Můj táta když vařil a vařil rád, tak zapatlal všechno nádobí co jsme měli, včetně grilu, trouby, sporáku...mámu pak omejvali a táta se šel natáhout
Co to je za nestydatou kejtu v titulkách a ona sekaná!
Ježíš, ona to není kejta, ale výstřih. Tak to už jsem úplně slepá.
taky občas sekanou kupujuJíst se většinou nedáKlikám a karmuju
děkuju.To je holt daň dnešní doby,dřív bylo nemyslitelný, aby ženská knedlík kupovala,dělal se pěkně doma a dneska?Zázrak, když ho ženská vůbec koupí a otevře k němu plechovku guláše. I když musím říct, že třeba lanšmít z konzervy mi po vysokohorský túře náramně šmakoval, i sáčková gulášovka z ešusu(dá se tam přidat párek,brambory,majoránka,trocha vegety,česnek a je to delikatesa