Diskuse

Pravidla

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

handour

5. 10. 2009 15:22
Drahocenné minuty svého času

jsem opět věnovala čtení něčeho tak ubohého, že by mi snad  více byl k  užitku návod na obsluhu zahradní sekačky (a to vlastní zahradu nemám). K tomu co jsem o Vás řekla, si připočtěte ještě téměř rozvařené bramborové knedlíky z dneška, a to si pište, že to večer, až manžel k sedne k večeři, svedu na Vás! Nevím, čeho chcete dosáhnout? Abych se omuvila? Neomluvím, nemám proč, ještě jsem byla moc mírná. Abych přestala psát? Nepřestanu, teprve se rozjíždím. Przním "češtin"? Chybami se se člověk učí. Do toho jestli jsem šťastná nebo tu "pohodu jen hraji", do toho je Vám opravdu šumák. A až mi za deset let bude těch 48, tak pořád na tom budu lépe, než Vy. Já ani dřív, ani teď, a ani za těch deset let...zkrátka NIKDY nebudu muset někoho ponižovat, abych se sama cítila lépe....

Bohužel, více času Vám věnovati nemohu, jdu ke kadeřnici:-)  

H.N.

0 0
možnosti
IK

istvan kada

5. 10. 2009 6:45
Lidé neumí prožívat štěstí naplno a dlouhodobě

- v to věří pí Novotná a proto prý jí sprostě napadají v diskuzích. Mě  obvinila z toho, že na ni utočím v různých převlecích. Jednou jí uštědřím políček jako "istvan kada", podruhé jako někdo jiný. Problém vidím v tom, že je to jen její představa. Zatím nedokázala napsat pod jakými jmény to tady navštěvuji abych ji zákeřně škodil.

Je určitě chválihodná její snaha propagovat jakési umění žít. Bylo by to dobré, kdyby to nebyla jen její fasáda. "Pohoďačka" Hanka totiž nemá jen jednu tvář. Na jednu stranu to usilovně hraje na láskyplnou, radostí ze života překypující, psychicky zdravou ženu a na druhou stranu jí ujíždějí nervy a nechává se strhnout k projevům svých skutečných emocí - např. tituluje některé lidi ( samozřejmě jen ty, kteří neumí intenzivně prožívat štěstí ) blbečky.  

Tak tahle paní bude něco meldovat o tom jak by si lidé neměli nadávat, jak si měl jeden druhého vážit,... 

její prázdné tlachání o tom všem - co by se, jak by se mělo, kdyby ... působí opravdu autenticky.  

0 0
možnosti
IK

istvan kada

5. 10. 2009 6:48
Re: Lidé neumí prožívat štěstí naplno a dlouhodobě

... uvedu ještě odkaz, kde mě paní Hanka napadla poprvé - nechápal jsem proč. Ona to tam trošku vysvětluje - je si jisto jistá, že jsem někdo, kdo jí v minulosti moc ubližoval. Bohužel je to jen její iracionální představa. S tím já nic neudělám. Mohl by jí to osvětlit osvětlovač Kroupa ( sleduje IP adresy,... ), ale ten raději jen přilévá olej do ohně - viz. níže v této diskuzi.

http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090825_98187_blogidnes

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

3. 10. 2009 9:07
kdyby byli lidé slušní,

tak se nemuselo stát, že někteří blogeři jednoduše zavírají diskuse.

Není to jejich ješitností, ale právě neomezeným stylem urážek jejich osob, jejich rodinných příslušníků a někdy i výhrůžkám od anonymních nýmandů, kteří nemají o hranicích slušnosti ani páru.

Nedivím se, i když mně osobně se to také nelíbí.

0 0
možnosti
HN

handour

3. 10. 2009 10:25
Re: kdyby byli lidé slušní,

Máte pravduR^, sama jsem to poznala na vlastní kůži, ale nezlomilo mě to, naopak. Odchodem, uzavřením diskuze nebo kňouráním bych jim (krásně jste je nazval nýmandy) jen udělala radost. Krátkodobou, protože takoví lidé neumí prožívat štěstí naplno a dlouhodobě. Potřebují pravidelnou dávku blogového adrenalinu. Rozhodla jsem se zůstat a trápit je dál;-);-D

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

2. 10. 2009 22:07
I když se to snaží vehementně naznačovat Kroupa

i paní spisovatelka, s přispěvatelem ištván kada nemám nic společného. Sice mi na mínění těchto dvou extra nezáleží, ale pro úplnost :-)  

0 0
možnosti
PK

dolch

2. 10. 2009 22:30
Re: I když se to snaží vehementně naznačovat Kroupa

Vždyť je to snad jedno, komu si zanadávají. Nebo je vám líto, že vás opominuli?

0 0
možnosti
A

akki

2. 10. 2009 15:23
Z nadmíry pravidel

je mi smutno. Za chvíli ani z té postele nevstaneme bez nařízení, kterou že to nohou máme vykročit. Co to pak bude za život?:-(

0 0
možnosti
HN

handour

2. 10. 2009 15:28
Re: Z nadmíry pravidel

Ale jděte, některá pravidla se dokonce musí porušovat, aby se život dal nazvat životem...Čím jsem starší, tím méně ráda vstávám, z postele se dostávám jedině nařízeným...budíkem (tak napotřetí většinou vstanu;-))

p.s.: K Jiřince už nechodíte?:-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

2. 10. 2009 13:33
Ahoj Hančí

Krásně to řekl pan Hašek ústy pana Švejka - mám na mysli to, že -,,disciplína musí bejt, vy kluci pitomí" a jak si Švejk představil na každým stromě na Karláku jednoho vojáka bez disciplíny... Zkrátím to - pravidla být musí, bez nich bysme ještě lezli po stromech, nebo žili v jeskyních. Tedy jsou výjímky, někteří stále běhají po prériích (tedy oni si to myslí) a nedescipilnovaně se hlásí k Apačům. Takovému je ale lepší při jeho letu uhnout, ať si ten svůj čumáček natluče sám...;-);-D Pa V.

0 0
možnosti
HN

handour

2. 10. 2009 13:59
Re: Ahoj Hančí

Ahoj Vláďo, víš, že si ten Švejkův úsměv často přivolávám, když je nejhůř? A hele, pomáhá toR^;-D

díky a hezký den:-)

0 0
možnosti
IK

istvan kada

2. 10. 2009 13:22
smutek z pravidel

.. to je sranda

Dovolím si ocitovat:

"Já jsem z těch pravidel, přiznávám, trošku smutná. Z toho, že k nim vůbec muselo dojít. Mělo by být samozřejmostí, že se k sobě budeme chovat slušně. To že urážky a zloba nikdy nikam nevedly, měli nás už naučit doma. Slušnost, úcta a pokora vůči ostatním lidem učí se zároveň s prvními krůčky."

No, to vás tedy měli doma naučit. To je nez diskuze. Asi jste ale zrovna chyběla. V minulé diskuzi jste někomu napsala, že je kráva a v jedné, která se vás netýkala, jste mně napsala, že jsem blbeček. Tak o jaké slušnosti vám vlastní a pokoře vůči ostatním chcete  "pohoďačko" Hanko kázat ?  

Hezký, sluníčkem a medovými úsměvy prozářený den, nevím co ještě bych popřál ( čím víc přání, tím samozřejmě lépe;-) ), tak pošlu alespoň srdíčko V

0 0
možnosti
HN

handour

2. 10. 2009 13:56
Re: smutek z pravidel

Dobrý den,

za krávou i za blbečkem si stojím. Někdy se prostě někteří lidé vymykají všem pravidlům. Já za Vaše špatné nálady, stavy závisti a špatné trávení nemohu, pomoc musíte hledat jinde, mě se lidská zloba nedotýká, na to je můj čas moc vzácný, ale i to jsem už někde jinde napsala. To Vy ovšem víte líp než já.;-)

Jediné co mě zaráží, že se štěpíte do několika nicků, takhle nikdy nemůžete dosáhnout popularitiky, po které tak prahnete. Nevzbuzujete ve mně žádné emoce - ani lítost, ani smutek, ani radost, jen nepochopení, že tak mrháte vlastním časem.Toť vše. Můj čas pro Vás vypršel.

p.s.: Srdíčko plné jedu si můžete strčit - však Vy už budete vědět kam.:-P

Hezký den:-)

0 0
možnosti
C

coj@nato.2

2. 10. 2009 10:10
To by člověk nevěřil,........

8-o.....co se toho kolem blbejch pravidel dá všechno obkecat.

Ahoj, Hani ?:-)..........(((V)))

0 0
možnosti
HN

handour

2. 10. 2009 11:39
Re: To by člověk nevěřil,........

;-D ahoj cojanato, to víš, já jsem ukecaná baba;-)

0 0
možnosti
PK

dolch

2. 10. 2009 9:45
To vypadá zajímavě

Jen jsem to prolít, ale určitě se k tomu ještě dneska vrátím. Zatím pa :-)

0 0
možnosti
HN

handour

2. 10. 2009 11:40
Re: To vypadá zajímavě

Ahoj Pavle, budu se těšit na důkladnou prohlídku;-)

0 0
možnosti

3lipy

2. 10. 2009 9:30
Kéž by to tak bylo,

že úctě, pokoře a slušnosti by se mělo učit už doma.  Potom by ani snad nemusela existovat pravidla "slušného psání..." Haničko zdravímV

0 0
možnosti
HN

handour

2. 10. 2009 11:41
Re: Kéž by to tak bylo,

Děkuji Vám. Vážím si moc Vaší reakce, že jste vůbec ke mně přišla.V:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek