Diskuse

Prase v posteli

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Enaz

19. 6. 2009 18:14
Trefa,

(... dočítám vaše články a ne diskuzi,  a tak se omlouvám jestli to tu už zaznělo) R^.

Dost mne fascinuje, že jsou lidé, kteří věnují svým zvířecím mazlíčkům víc pozornosti než své rodině.

Naprosto chápu staré osamělé lidi, že si pořídí mazlíčka a věnují mu svou veškerou pozornost - to je jejich záchrana přes samotou - je to smutné, ale pochopitelné.

Je mi jasné, že pes, kočka, papoušek i krokodýl mohou být uznávanými členy rodiny, ale pokud zabírají pozornost, kterou bychom měli věnovat někomu, na koho "máme papíry" (ať už oddací nebo rodný list), tak je něco shnilého. Asi neumíme žít jeden pro druhého a opatrováním a rozmazlováním miláčka si kompenzujeme vztahy.  Je to jednodušší ... vždyť oni nebudou kritizovat kabátek, který jsme jim koupili a nebudou nám vyčítat, že jsme přišli pozdě. Prostě je to jednodušší ...

0 0
možnosti
E

Enaz

19. 6. 2009 18:14
Re: Trefa,

P.S. Zvířata mám ráda a chápu jak fungují v rodině, momentálně žádné nevlastním a netvrdím, že si na stará kolena nepořídím třeba kočku ... ale raději bych se i pak starala o partnera. A  povídala si :-)

0 0
možnosti
M

motylek_02

13. 6. 2009 19:02
hihi

pejsci meli u nas distanc, kdyz jsem byla dite, nas jezevcik mel svuj prostor a do kuchyne smel jen vyjimecne. Vlcaci pak uz bezne a k dokonalosti to dotahl prave pudlik: nasla jsem na dedove posteli nezameninetlne tlapky na povleceni. Jala jsem se to "zehlit" s tim ze ten opicak se tam nasoukal a ze ja to vyperu. A deda s blazenym vyrazem rika: ale ne to on udelal uz pred dvema dny. Ja vytrestila oci, protoze pes v posteli dedy bylo neco nepredstavitelneho. No a pak si babicka stezovala ze ji pudl s dedou chrapou v posteli stereo :-)

0 0
možnosti
V

Vikina

12. 6. 2009 15:14
Hančí, Hančí,

něco mi to připomíná. Až na to, že já po pejskovi nikdy netoužil, maje za to, že bydlení v paneláku je na tom zvířeti zločin. Že bych byl u vytržení z toho, že s ním musím obíhat půlku čtvrtě, to by se říci rozhodně nedalo, navíc je mi ho líto, jak doma jen leží a nemá žádný smysl života - teda kromě mrskání ocáskem, když konečně přijde panička. Takže jediné pozitivum - aspoň mě to nutí ke zdravotním procházkám a radost, že mu můžu udělat radost, když mu podstrčím nějaký pamlsek, co on nesmí (ti chudáci smí jenom granule, a přitom jim ten salám, kuře či klobáska tolik voní. A ty oči, co přitom dělají). Ono ani být psem dnes není žádná výhra. Kde jsou ty časy, kdy pes zblajzl všechno, co jsme nesnědli my - a jak se přitom spokojeně tvářil. Nějakých granulí by se ani nedotkl.

0 0
možnosti
A

Arth-

12. 6. 2009 16:02
Re: Hančí, Hančí,

Šmánkte granule?!

Tomu psovi ubližuješ...  nevěř reklamám - granule jsou něco jako polívka v pytlíku...  když spěcháš, tak se to dá, ale nemůžeš to jíst pořád - a hlavně to nejíš suchý lžičko z pytlíku!

Když už granule - tak důkladně uvařit, nebo mu zničíš žaludek...  pořád platí, že vařený vemínko nebo syrovou rybu nějakýma granulema nenahradíš... ;-)

0 0
možnosti
A

Arth-

12. 6. 2009 11:03
A není to náhodou tak...

že jsou lidi, co potřebují mít vedle sebe prase... aby si relativně připadali dokonalí?

Jinak tomu taky nerozumím...

Já mám zvířata rád...  ale pustit si prase do postele se teda vymyká mé představivosti... ;-)

0 0
možnosti
K

kenev

12. 6. 2009 10:46
Lepší v posteli,

než v politice. V každém případě jde o stejný druh zvláštního bivakování.

Jeden rozdíl je. Z postele jej můžete bez problémů vypudit, z politiky těžko.

A když, máte tam hned jiné.

Ono je těch politických víc, než postelových.;-DR^

0 0
možnosti
C

cojanato

12. 6. 2009 17:46
Re: Lepší v posteli,

:-)R^Asi tak.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

12. 6. 2009 10:21
Ahoj Hančí

Hele, ty víš, že já mám velice kladný vztah k prasátkům, obzvláště kance miluju nadevše. Tak prosím varuj Karkulku, ža až se budu motat někde blízko kolem, ať si raději z mých mimických svalů ověří, jestli nejsem nadrženej, protože potom... Ale to ty víš viď, už jsme to probírali...;-) Tak a teď ať si všichni nezasvěcení lámou škeble;-D;-DR^V Ahoj Vláďa.

0 0
možnosti
P

papaya

12. 6. 2009 9:45
Onehdá

jsem přemýšlela o tom samém. Vypozoráno jest, že míra příchylnosti lidí ku zvířeti se mění s věkem. Tedy s věkem lidí. Nestačím se divit, jakých privilegií si užívá kocour u mých postarších rodičů :-) Ale nezávidím mu to. Já totiž kapsičky whiskas a myši stejně nerada ...  :-)

0 0
možnosti
AP

shrink

12. 6. 2009 9:26
Hezký, Hani

:-) AP

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

12. 6. 2009 6:22
zvířata nahrazují

vztahy s ostatními lidmi. A dají se lépe ovládat. Aspoň si to lidi myslí.

0 0
možnosti
P

papaya

12. 6. 2009 9:46
Re: zvířata nahrazují

no právě, a hlavně neremcají .. ať se jim řekne cokoliv ;-D

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

12. 6. 2009 1:09
Je to o mě? Nejni to o mě?

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek