Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

6. 2. 2009 14:55
Milá Hani,

článek jsem si původně jen přečetl, celkem jsem i pochopil, cos' jím chtěla říci, takže jsem Ti klikl na karmu jako souhlas s tím, že se mi líbil, ale omlouvám se, že jsem nepovažoval za nutné Ti sem podlejzat, pánžto zejména u takové mladé a sympatické mladé dámě jsem tak mohl zakrýt své zamindrákované a nenávistné ledví zarytého nacisty. Nu, udělal jsem chybu, ale iruka to snad nějak přežije a Ty mi jistě odpustíš :-).

Jinak Tvé články samozřejmě pravidelně čtu, ale většinou k nim nemám co dodat, leda bych se omezil na pozdrav.

Jinak jsem naprosto nepochopil, proč nás opouští Radek? Mně sice přišel zvláštní, ale že by ho zdejší diskuze tak sebraly, to mi přijde divné. Prosím Tě, co mu přelítlo přes nos?

0 0
možnosti
HN

handour

6. 2. 2009 16:28
Re: Milá Hani,

Viki, jsem ráda, že si úplně neodešel, ale pravidelně docházel (byť tajně)

Co se iruky týče-vše jsme si vyříkali(je to kluk;-D) a zase jsem si potvrdila,že je dobrý si to vyjasnit,člověk kolikrát řekne věci a ani to tak nemyslí...

Radek..hm jak to říct, nepřenesl přes srdce, že jsem trávila svůj čas a povídala si s pedofilem Františkem,podporovala se navzájem s Pavlínou a Vláďou Kroupou v "nějakém nesmyslném boji".Radek se prý vrátí, až bude blog iDNES.cz takový jaký byl před "Jsem pedofil,no a co?"Viki a co Ty,myslíš,že ho těch pár článků tolik změnilo,že jsme se všichni tak změnili?!Já musím uznat,že F.F.je velice inteligentní a kultivovaný člověk,ale to nestačí k tomu,abych brala jeho úchylku jako normální.Od Radka jsem spíš čekala podporu, a ano jsem zklamaná,že od právě od něho nepřišla.

0 0
možnosti
W

Wendolene

5. 2. 2009 15:59
More nemame, protoze by si ho Cesi nevazili

Remcali by, ze je prilis velke/male, a stejne by jezdili nekam do ciziny, protoze prece nemohou travit dovolenou doma. Co by na to rekli sousedi?

0 0
možnosti
HN

handour

5. 2. 2009 16:25
Re: More nemame, protoze by si ho Cesi nevazili

Wendy, jak Vy to děláte, že máte vždycky pravdu?;-)

0 0
možnosti
S

simen

3. 2. 2009 15:51
Ahoj Hani,

mam mozna tak trochu stejny pocit jako Radek, proto jsem nekomentovala tvuj predposledni clanek a vubec se o techto vecech nechci bavit. myslim, ze nektera temata by mela spat a nekteri lide by se nemeli priznavat k necemu, co tezko nekdo pochopi, hlavne rodice. ale k tvemu clanku o mori - velmi jsi me potesila svym vnitrnim pohledem, presto nepresvecila:-) vody se bojim a to velmi. a vyhled z okna mam mnohem krasnejsi, bydlim totiz v horach, takze zelene lesy a kopce a louky. k mori jsem jezdivala sveho casu hodne casto, presto mi k srdci neprirostlo. je zvlastni, ze prave ja, znameni Rak, se bojim vody, ale nektere veci asi tak maji byt. Pani mela pravdu, ze by nemohla zit bez more, ja bych zase nemohla zit bez nasich hor a lesu;-)... ps: snad se nam Radek jeste vrati

0 0
možnosti
HN

handour

3. 2. 2009 16:39
Re: Ahoj Hani,

Zdravím Vendulko,víš já respektuju názor každého z vás, pokud se nechceš o něčem bavit-nemusíš,to je Tvé právo,ale proč se já musím každému ospravedlňovat kvůli tomu,že se chci(musím) k nějakému témutu vyjádřit.Nějakým omylem jsem se ocitla ve škatulce "sex a vtip" a jakmile je to psaní o něčem jiným...tak jsem překvapila,zklamala...(to píšu těm druhým,tys to pochopila). A moje psaní je pocitový,vychází ze mně,takže když se objeví pedofil, tak nedělám, že ho nevidím,když chci psát a to dobře..musím mít periferní vidění,musím i brečet, i být hysterická, mít strach,radost,být vzrušená, smutná...všechno pro to, aby moje články byly opravdový.Nechci měnit ani svět, ani lidi kolem sebe. Ať zůstanou sví , a když mi pak někdo, sám od sebe napíše,že se mu článek líbil-jsem hrozně šťastná:-)

0 0
možnosti
R

reasec

3. 2. 2009 10:47
U moře jsem nikdy nebyl...

ale když vyšplhám na skálu v Českém Švýcarsku, přece dívám na moře, je všude kam oko pohlédne, všude okolo mne, na moře vonící lesy, dívám, jak vítr  pohybuje vrcholky stromů, které pak jako vlny v přílivu šumí a naráží na ojedinělé výstupky skal......zavřu oči a........vzpomenu, když potřebuju.;-)

0 0
možnosti
HN

handour

3. 2. 2009 14:17
Re: U moře jsem nikdy nebyl...

Jak Ty to, Františku, děláš, že to vždycky pochopíš?;-)V

0 0
možnosti
S

stedrik

3. 2. 2009 10:46
moře,

marně přemýšlím k čemu takové množství slané vody je.Vždyť není vhodná ani na vypláchnutí půllitrů,aniž by to neovlivnilo kvalitu piva.Leda tak na předvádění svalnatých mladíků na surfu,před silikonovými holčinami a rozpálenými vdanými paničkami.Bezmyšlenkovitě pustím vodu na doplnění topnýho systému a jdu si udělat grog.Konvice krásně syčí až se mi zdá,že slyším šumění moře.Zaleju rum špetkou vody,všude už námořní atmosféra.Šumění neustává ani vypnutím konvice,v tom mi to docvaklo.Zapomněl jsem vypnout vodu a ta protejká spoji v stropních panelech z expanzní nádrže.Utíkám do obýváku a tušení mě nezklame,všude voda.Položím grog na stůl,beru sikovky a utíkám do sklepa.

0 0
možnosti
S

stedrik

3. 2. 2009 10:46
Re: moře,

Na mokru dostávám smyk a kleštěmi praštím do mý chlouby-800litrového akvária.Sklo se tříští a obrovská vlna mě odhodí ke stolu,pokračuje k protější stěně,kde bortí zděděný sekretář.Ten padá,Výstavené lodičky konečně poznávají vodu a kupodivě plavou.Objevuje se dokonce i tajná skrýš,do které někdo schoval mince.Ty mizejí pod hladinou pod rozštípaným dřevem.Rybičky uklidněny,využívaj nabyté svobody a plavou všude kolem.Sedíc u stolu,teď jediného pevného ostrůvku(díky své váze),zadek ve vodě,vzteky brečíc tak,že sladká voda se rázem mění na brakickou,beru grog a pomalu upíjím.Sluníčko koukne do oken a šimrá paprsky,že dneska bude hezky.A pak,že nemáme moře,tady je v celý svý kráse,s rybičkami,s loďkami a dokonce i s pokladem.A až večer příjde stará,tak i se ztroskotancem.

0 0
možnosti
PO

POToole

3. 2. 2009 2:47
Hani,

karmicka a pozdrav! I mne chybi more, u ktereho jsem zila tri roky, prochazky po plazi, vylety na lodkach nebo hrani s detmi ve vlnach... Clovek nemuze mit vsechno, ale dulezite je, ze se k mori muzeme porad vracet... Mej se krasne... :-)

0 0
možnosti
HN

handour

3. 2. 2009 9:13
Re: Hani,

PavlínkoVdíky a taky zdravím,omlouvám se, že jsem včera nebojovala jak je třeba,ale dneska mě čeká prac.pohovor,tak jsem musela dřív do hajan,dneska to (plná síly-nabrala jsem u moře,v noci se mi o něm zdálo;-))napravím:-).

Měj se krásně:-)V

Hanka

0 0
možnosti
WS

wandering star

3. 2. 2009 0:40
Moře člověka nikdy neomrzí

Teď zrovna koukám z okna, jak remorkér táhne ze severu ohromný vor a kousek od něj nějaký trouba dělá psí kusy s plachetnicí. Hory na ostrově jsou v mracích, ale stejně je to pěkný pohled.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

3. 2. 2009 2:11
Re: Moře člověka nikdy neomrzí

A o tom to je. Radši se podívám z paneláku na hodný lidi mezi barákama, než na "troubu" na moři. Člověk je nejšťastnější mezi lidma kteří ho mají rádi a kde on má rád je. Ti ostatní si to musejí kompenzovat pohledem na moře.            Tohle byl můj závěrečný příspěvek v diskuzích na blogu. Poslední dobou se blog přeměnil v nechutnou exhibici nejen neexistujících lidí, ale i pedofilů a co je horší, na nechutnou přehlídku "normálních" blogerů kteří se trumfují kdo z nich ví o pedofilech víc, případně kdo má s nimi větší zkušenosti. Ztrácím přehled kdo z nich je horší. Všem přeju aby se měli moc krásně:-)

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

2. 2. 2009 22:55
Milá paní Hano,

moc se mi líbí Vaše články, jsou tak od srdce[]. Vzpomínám si na mých několik měsíců života asi dvou minut od moře. Bylo to sice v zimních měsících, ale já snad nevynechala jediný den, abych se neprocházela nebo neseděla na lavičce, které byly u pobřeží. A nedýchala ten skvělý vzduch. A to co jsem cítila, to se opravdu nedá hodit na papír. ..Mějte se hezky

0 0
možnosti
HN

handour

2. 2. 2009 23:00
Re: Milá paní Hano,

Děkuju JaniV

Já si u moře nadýchám vždycky do zásoby...a když dojde, tak si zas doletím;-)

Mějte se krásně

H.N.

0 0
možnosti
A

Arth-

2. 2. 2009 20:57
Hezký...

chápu - ale tak úplně nesouhlasím. Zeptám se Tě v mailu, kde že to vlastně bydlíš...  protože po "vlastech českých" je spousta podobných míst! Voda má zvláštní moc...  je plná energie...  ale nemusí to být vždcky moře. I jezero umí tuhle energii předávat...  a když není jezero - umí to i les...  a když není ani les - umí to i vysoká tráva...   jen mluví různými jazyky! Když se Ti podaří porozumět trávě...  uslyšíš ten vzkaz i od ní...  ;-)  Ten vzkaz zní tak nějak, že Země byla i před člověkem ... a bude i po něm...  jsou jen dvě věci, na které se můžeš spolehnout: Země pod nohama a Slunce nad hlavou. Všechno, co potřebujeme k životu nám dala Země...  a veškerou energii k tomu přineslo Slunce...   všechno ostatní už jsou jen odlesky.

Ale napsalas to MOC hezky...  díky.

0 0
možnosti
HN

handour

2. 2. 2009 21:23
Re: Hezký...

Artíku, když já mám právě nejradši...ty odlesky...;-)

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

2. 2. 2009 20:15
Vy nemáte moře?

To jste šťastní lidé. Tuto poznámku jsem zaregistroval v TV v době následně po přílivové vlně, která spustošila oblasti indického oceánu. Pronesl ji mladý srílandský muž a adresátem byl český reportér, který s ním hovořil. 

0 0
možnosti
HN

handour

2. 2. 2009 21:28
Re: Vy nemáte moře?

A kdybychom ho měli...stejně bysme remcali...:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek