Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

19. 11. 2008 0:21
Srovnáváte nesrovnatelné

manželství bylo chápána v západní křestanské kultuře vždy jako nerozlučitelné (i když pokud chtěl někdo rozluku a měl (a má) trpělivost posílat žádosti k církevním soudům - nakonec se dočká i v Irsku, Portugalsku nebo v Řecku.

Od mladé holky bych čekal poněkud víc romantismu, ale vy jste praktická až běda8-o

0 0
možnosti
HN

handour

19. 11. 2008 8:28
Re: Srovnáváte nesrovnatelné

Já přece nic nesrovnávám, já se bráním proti jakémukoliv poutání,svazování a nucení.Když si ponechám  i v manželství křídla, neznamená to, že se jednou z letu nevrátím, možná ještě radši, než když budu mít na nohou železný koule!;-D.Romantiky mám v sobě dost,akorát s ní nechodím na veřejný trh, tak jako dřív. To nemá nic společnýho s mládím, ale s dnešní dobou, která romantice nepřeje.

0 0
možnosti
JJ

J-irik

17. 11. 2008 15:25
hezke srovnani [;-D]

Srovnavat (zivotniho - proto ho si snad beres) partnera s parfemem popripade s konem (ze staje Peugeot), to chce teda zaludek.:-©:-©:-© Tohle srovnani bys tomu potencialnimu mela radeji sdelit hned na prvnim rande, at s Tebou neztraci cas. Ostatne - kdo dnes nechce na cely zivot, brat se nemusi - lidi dnes prece zijou partnersky i bez svatby. Tak proc nenechat svatbu tem, kteri to mysli vazne? A mimochodem, dany navrh nebyl myslen jako direktiva, ale jako alternativa. Rv

0 0
možnosti