Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lomihnát.

16. 4. 2012 12:33
Moje ře .. ééé

?

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

0 0
možnosti
JV

Žadatel

16. 4. 2012 12:32
Haničko,

já Vás rád čtu. Měla byste přidat.;-)

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

16. 4. 2012 13:19
Re: Haničko,

Na kvalitě nebo kvantitě? ;)

0 0
možnosti
VH

Stará kára

16. 4. 2012 11:56
Já to pořád nechápu!

U mého obvodního lékaře nečekám nikdy déle něž půl hodiny (spíše dobu kratší) - výjimkou mohou být chřipkové epidemie.  Všichni specialisté mně vyšetřili bez jakýchkoliv problémů, ve většině ordinací alespoň jeden z tandemu lékař - sestra přidal úsměv.   Čtyři operace v posledních letech proběhly k mé naprosté spokojenosti bez jakéhokoliv náznaku obálky (dvě bylo odoperování očního zákalu, jeden "banální" žlučník a jedna vážná operace aorty). Vše v pohodě - lázně mně doslova vnutili. Bez obálky!  Jediné, co jsem platil navíc byl příplatek za kvalitnější vnitrooční čočky  (No příplatek - vzhledem k zákonu Zuzky Rujbrové to bylo jako sponzorský dar).  Dnes tedy nadstandard.

  Nechápu. Čím to, že někteří (a jen někteří) lidé mají s naším zdravotnictvím takové problémy!

  PS: V těch lázních byli všichni přesvědčeni, že když nedají sestrám "dýško", procedury téměř neproběhnou. Vidíte - proběhly. U většiny umím i kvalitu posoudit - běžná. Táži se: nedávají se obálky jen ze strachu?

2 0
možnosti
X

xychteen

16. 4. 2012 12:26
Re: Já to pořád nechápu!

Tak buďte rád a užívejte si to. Já mám například zkušenosti podstatně horší (ovšem nedělám z toho žádnou tragédii, pouze jsem pro sebe vyvodil nějaké závěry, víceméně shodné s titulkem :-P)

:

Ono je to všechno fakt dáno konkrétními lidmi, kteří v tom jedou. A lidé jsou, jak známo, rozmanitě různé :-) Pěkný den přeju.

0 0
možnosti
FH

Bouše

16. 4. 2012 9:01
Co to máte s tím prděním ?

8-o

2 0
možnosti
X

xychteen

16. 4. 2012 9:28
Re: Co to máte s tím prděním ?

Na to časem taky přijdete ;-D

1 0
možnosti
X

xychteen

16. 4. 2012 8:36
Nojo, je to špatný... tak kousek uhněte, já si skočím s váma

:-)

Kampak se poděly ty prosluněné blogy? Ale nadpis je pravdivý, stejně jako dědečkův názor z úvodu... a čím častěji tém "válečníkům s chorobou" člověk padne do pazour, tím pevněji je o tom přesvědčen.

:

No nic, však už to nějak doklepeme, ale ty děti, ty děti... ty si to ještě pěkně vyžerou. Tož i přes to všechno pěkný den, Sluníčko :-)

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

16. 4. 2012 8:47
Re: Nojo, je to špatný... tak kousek uhněte, já si skočím s váma

Krásné ráno, ráda Vás vidím :)

Kdybych si myslela, že je to" na skok", nepsala bych o tom. Jen mám chuť některé lidi nakopat do zadku a mám k tomu omezené možnosti. A lhostejně mlčet je přímo trestné! :)

Co se sluníčka týče, v mé knížce ho bude až až. ;) Takže vydržať. :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek