Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bucharovic

26. 12. 2008 8:58
Naprosto vím, o čem je řeč!

Bohužel musím souhlasit, že ten sex TAM opravdu asi bude pořád. Já, jako chlap už jsem přišel na to, že v takovém vztahu potřebuju sex, jako ujištění o náklonosti. Vím, není to ,,správné", ale ruku na srdce pánové - kdo to tak necítí, nemá asi potřebu lovce. Myslím, že to máme dáno jaksi evolucí a myslím, že za to nemůžeme. To není omluva, to je jen smíření se se stavem věcí. Nejsem svatý a nejsem lhář. Jsem jen chlap... R^ V.Kroupa

0 0
možnosti
HN

handour

26. 12. 2008 10:35
Re: Naprosto vím, o čem je řeč!

A správnej chlap;-)...bych dodala.

0 0
možnosti
T

tekanna

11. 12. 2008 11:08
Pratelstvi i laska

Pratelstvi mezi muzem a zenou (v dopelem veku) existovat nemuze, myslim si ja. Muzi v mem koli me o tom nekolikrat presvedcili. Zato mam nekolik kamaradu-kluku z detstvi, a myslim, ze zustaneme prateli po cely zivot. Mozna trochu odsunuti na druhou kolej kvuli partnerum/-kam, ale mame naslapnuto dobre.

Ale prece jen jsem jednoho chlapa-kamarada v dospelosti ziskala - sveho partnera. Jako jeho kamaradka o nem vim vic nez jako jeho partnerka (chapano v klasickem slova smyslu). Jako kamaradi resime mj. problemy, jako partneri-milenci se venujeme "nekamaradskym" aktivitam. A tuhle symbiozu nazyvam laskou.

0 0
možnosti
HN

handour

11. 12. 2008 13:56
Re: Pratelstvi i laska

krásný a ideální, to bychom si přáli všichni.Takže zbývá jen "závidět";-)V

0 0
možnosti
HN

handour

11. 12. 2008 1:09
Vůbec se neomlouvejte

otázka je na místě.Já se přesvědčila (na vlastní kůži)se že přátelství mezi mužem a ženou...možné není.Ten sexuální podtext je tam, pořád číhá na vhodný okamžik, aby to "přátelství"uvedl na pravou míru.Bohužel.:-/Taky jsem byla zklamaná.Protože přátelství je víc než láska.Láska omezuje,přátelství těší.

Hezký denV

0 0
možnosti

Honza Šiman

11. 12. 2008 0:39
Existuje "čisté" přátelství mezi mužem a ženou?

Omlouvám se, že zahajuji diskuzi protiotázkou, ale zajímal by mě Váš názor na otázku, jestli může existovat čisté přátelství mezi mužem a ženou? Mám tím na mysli takový vztah, kdy se oba mají rádi, jsou si navzájem sympatičtí, ale ani jednoho by ani na okamžik nenapadlo, že by se spolu mohli milovat. Já tomu totiž moc nevěřím...  Jsem přesvědčen o tom, že stejně jako existuje sex bez lásky, může existovat i láska bez sexu. Nevím ale, jestli označení takového vztahu pojmem "přátelství" je dostatečně výstižné...

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3114x
Nemysli si pořád, že musíš všechno prožít, stačí jen pozorovat a to bez klidu nejde. Největší milost pro nás, kteří to potřebujeme, je umění dívat se a vidět.

Karel Čapek